Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabayı almayı dusundugum ıcın topıc acmadan sole bı aratayım dedım..ve buldum... ama her kafadan ses cıkmıs.. bana pek objektıf yorumlar gıbı gelmedı sız nedersınız.. ıste topıc: http://forum.donanimhaber.com/m_6604756/mpage_1/key_compact//tm.htm#6620229
  • Sonunda 520D siparişi verdim borusana .....Ekim sonu gibi geliyor benım 520d....Gelince inşallah resımlerını koyarım buraya....benide üye yaparmısınız.....:=)
    4 gözle beklıyorum BMW mi......hayalim gerçekleşmek üzere...Şükürler olsun Yüce Yarabbime......
  • @deniz93

Ekliyorum aramıza hoşgeldin ..

@efe01

Emin ol hiç vazgeemiceksin hele o direksiyonu kavra .. 530i tecrubesını yaşamış biri olarak sana 520d den full zevk ve verım alacagını soyluyorum tek kafanı bozacak sey motor sesı salla cebını yakmasında

@cabarnet

Topiği az çok okudum . Şimdi Çok göreceli kavramlar var örneğin ben cok guzel derim sevmeyen demez neyse benim araba 2002 model diğerlerinden daha guzel gozukuyor sebebi spor paket falan olması birde ince yanak lastik aslına bakılırsa bende sade olanları begenmem ama dedıgım gıbı bazı ufak rotuslarla kapatabılıosun aksesuar vs. Borusandan almıştık . Dediklerine baktım golf kadar kalıtelı falan dostum ben sana su kadarını soylıyım 26 tane (aıle olarak) BMW kullandık (hatıladıklarım) kapısı en ağır bmw Compact . Herkes on farlarını begnmez bi-xenon alınca adaptif far paketi ile birlikte goruntu gercekten farkedıyor yanı arabayı araba yapan aksesuar ve opsiyon seçenekleri. Ben arabayı sade olarak ele alırsam yıne kotu değil . Araba çok daha seri bizde 530i benzinli var 231 beygir birde bu var buda 325 .. 2500cc 192 beygir soyle soylıyım serilik ve hız bakımından 530i le yarışamıyor. Tabi bu motorla alakalı seni aydınlatabılmem ıcın senın kafana takılan ayrıntıları bana sorman gerekır .

Resimleri Ekleyeceğim. Dün yıkanırken çektim kurudu yenılerını cekıcem. Aklına takılanları alayım o yonde daha etkılı yorum yapmış olurum .

• club süper olmuş benide ekleyin
  • Efe şimdiden hayırlı olsun. Beklemek baya bi zordur herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: efe01

Sonunda 520D siparişi verdim borusana .....Ekim sonu gibi geliyor benım 520d....Gelince inşallah resımlerını koyarım buraya....benide üye yaparmısınız.....:=)
    4 gözle beklıyorum BMW mi......hayalim gerçekleşmek üzere...Şükürler olsun Yüce Yarabbime......
  • teşekkür ederim arkadaşım....Sabırsızlıkla bekliyorum.Günler geçmiyor..Daha iyileri sizlerim olsun arkadaşlar...
  • efe01 hayırlı olsun... çok doğru bi seçim yapmışsın gerçekten. tek derdin ozdamar ın da dediği gibi o da sana göre belki dert olmaz mesela ben pek takmadım kullanırken ama birazcık motor ,sesi var.

ama gerisi harika bi araç...
  • teşekkürler stone..Ben severim motor sesini....Hele bu motor BMW motoruysa bana müzik gibi gelir...:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe01

teşekkürler stone..Ben severim motor sesini....Hele bu motor BMW motoruysa bana müzik gibi gelir...:)

bak o konuda haklısın.

bu arada araç ne renk inşallah siyahtır.çünkü siyahı dehşet duruyor.
  • acık gümüş gri ....Siyah güzel ama..bakımı çok zor...Ankara gibi tozu bol memlekette siyah arabayı hergün yıkamak lazım...gümüş gri de çok yakısıyor..İçide siyah deri.....17 inç çelik jantıyla güzel duruyo araba....
  • ya tabiki tercih ve zevk meselesi gümüş gride çok hoş duruyo tabikide ama ben olsam siyah tercih ederdim yinede ..

neyse güle güle kullan kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah..

alınca bi resimlerinide çekip koyarsın artık ..
  • Klübü yeni farkettim

Bu da benim makina daha yeni aldım ufak ufak geliştiricem. 1997 E39 520i
    beni de klübe alın lütfen
     || Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 4 Ekim 2006; 22:30:34 >

• King_Arthur Guncellemede ekleyecegım aramıza hoşgeldin ..
  • Teşekkürler

hoşbulduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 25 Eylül 2006; 22:31:11 >
  • King_Arthur hoşgeldin..

aracın güzelmiş güle güle kazasız belasız günlerde kullanman dileğyle..
  • Ozdamar hocam sna dargınım haberin olsun..

ya sen bu üye listesini güncelliyosun değil mi. ama ben adımı orda göremiyorum.. yani BMW ruhu meraklı üyelerimize bile koymamışsın beni aşk olsun. bide ekledim demiştin.. nereye ekledin bizi hocam
  • hocam kusura bakma dalgınlığıma gelmiştir bozulma bu aralar kafam karışık okulda başladı falan kafayı yedım hemen eklıyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: STONE_16

King_Arthur hoşgeldin..

aracın güzelmiş güle güle kazasız belasız günlerde kullanman dileğyle..

teşekkür ederim, projelerimi gerçekleştirdikçe yeni fotolarını da eklerim
  • Ozdamar hocam sağolda sakın yanlış anlama ha bozulma falan demişsin de ben şaka olsun diye yazdım öyle. hiç öyle şey olur mu niye bozulayım aşk olsun..
  • Merhaba BMW ustaları. BMW 3.16i, 150.000 km'de, klima yok, diğer aksesuarlar var. 15 Milyar fiyat nasıl sizce. Diğer sorum ise BMW yedek parçalarını ( masrafını ) diğer markalarla Opel, VW, Honda gibi ne kadar fiyatlıdır.selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.