Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: candeniz_1991

Selam beyler....
    Öncelikle şunu sormak istiyorum böyle birşey varmı?
    http://img313.imageshack.us/my.php?image=m5bmw074l7ki.jpg

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

göstediğin donanım 5 serisinde 2004 yılının 3. çeyreğinden beri beri sunulan heads up display donanımı... Navigasyon, yol-hız vs.. bilgileri ön cama yansıtarak sürücünün gözünü yoldan ayırmasını önlüyor... güzel bir donanım...

• Arkadaşlar bende imzada biraz oynama yaptım hepimiz daltonlar gibi olmayalım biraz esneklik fena olmaz
  • daltonlarmı zuhaa Alemsın only neyse cok oynamadan olsun ..

arabmın yenı resımlerı gelecek .. Hem belkı alıcısıda cıkar eheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 31 Mayıs 2006; 2:11:56 >
  • Selam arkadaslar bende BMW kullanan biri olarak burada sizlerleyim. Ayni stoplardan bendede vardi, ben istanbulda oturuyorum arkadaslar. Kartal oto sanayide cikmacidan 2 tane aldim sifir gibi cok temiz ve orijinallerini taktim. Bence bu sporlar hic gitmiyor E36 ya. Cikardigim stoplarida satiyorum cikmacida duruyor. Yalniz BMW kullananlarin cogunda bir hastalik var, illa arabada beyaz stop olacak. Cikma piyasasinda beyaz stop bulabilene helal olsun yok satiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canberk_k -- 31 Mayıs 2006; 12:25:29 >
  • X5 yüzünü gösterdi

BMW'nin ikinci nesil X5 modeli Münih'te son haliyle yol testine çıktı ve objektiflere takıldı

Evet beyler ilk izlenimler. Çok detay yok ama eski erkeksi görüntü yok bence

• Beyler E-36 dan memnun musunuz? Performans, yol tutuş yakıt tüketimi vs. ...
  • x5 ın ılk resmı bumu hadı yaa begenmedım acıkcası .. canberk_k hosgeldın senıde ekledım sen zaten ımzana eklemıssın
  • My 325ti Photos

şimdilik bkadar

edit : Son Mesaja eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 8 Haziran 2006; 14:36:35 >
  • arkadaşlar önden çok güzel olmuş derim ben, fakat arka tasarım x5 i bitirmiş... bilmeyen birisi x3 zannedebilir... ama kimbilir, alışırız belki
  • Ben cok daha farklı bıseyler beklıyordum . Acıkcasıı Ayrıca piyasada dolaşan biçok resim var hangisi yeni kasa hangisi makyaj hangısı x3 x5 x7 x9 alla alla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 31 Mayıs 2006; 19:56:43 >
  • Ben ne diyeceğim biliyor musunuz? Tasarım bölümünün başına geçirilen ve tasarım anlayışı olarak balina hatlarını kullanan adamı acilen işten kovması lazım BMW nin...

BMW 1 eh, BMW 7 hadi neyse, BMW 3 ü de mahvetti, şimdi X5 e el atmış...

BMW çizgisinden sapmaya başladı....6 sene önce 10 sene önce tasarlanmış araçlar çok daha iyiydi niye böyle yapıyorlar ki?
  • Aynen oyle bu yenı tasarımı hiç beğenmedim

3 serisi 5 serisi rezalet..

Ayrıca BMW Kasa Değişim Ajandası ilk mesaja eklenmiştir hangi kasa ne zaman değişiyor ne zaman makyaj .. Öğrendikçe ekleyecegım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 31 Mayıs 2006; 20:29:39 >
  • antiochos yukarıda sormuşsun;
    ben çok memnunum e36 dan.bence bmw nin 3 serisinde, en sade ve en sağlam duran kasası e36.ben 320 ia kullanıyorum.performansından da çok memnunum.hiç 0-100km/h veya 0-400m gibi ölçümler yapmadım yapmamda ama benim için gayet yeterli.otomatik vites olduğu için(vites ekonomi modunda) ani hızlanmalarda gaza bastıktan sonra 1-2sn lik bir boşluk oluşuyor.ama o tabandan menteşeli kocaman gaz pedalına sonuna kadar basarsanız, amiyane tabir ile roketlerseniz 6000 devire doğru hızla giden 6 silindirin akustik sesini dinlemek muazzam bir zevk.hele birde vitesi spor moduna alıp 4 veya 3 konumuna getirirseniz camları ve teyibi kapatıp sunroof un arkasını kaldırıp hiç kesilmeden devam eden o sesi dinlemek lazım.son hız olarak fabrika verisi214km/h.otobanda birkaç kez denedim,210 km/h'e kadar hiç kesilmeden çıkıyor.210 km/h den 240 km/h a yavaş yavaş çıkıyor.bu veriler düz yolda, vites ekonomi modunda ve d konumunda alınmıştır.yokuş aşağı ise gaza yüklendiğinizde göstergeye iyi bakmak lazım çünkü yokuşun uzunluğu ve yol durumu müsaitse,kısa bir süre sonra 235-240 km/h' ye ulaşıyor.
    yol tutuş konusunda da kesinlikle çok iyi.kesinlikle bu aracın en iyi olduğu konu yol tutuşu ve frenleri olduğunu düşünüyorum.direksiyonun hıza ve ani hareketlere tepkisi çok net ve hızlı.aracın şasesi ve karoseride ani hareketlerde ve yük değişimlerinde yanlara yada ileriye salınım yapmıyor.siz nereye istiyorsanız oraya gidiyor gayet kontrollü br şekilde.yüksek hızlarda da bu tepkiler değişmiyor.
    yakıt tüketimi şehir içinde 10-10.5 lt(sakin kullanımda tabiki,sürekli yukarıda yazdığım gibi motorun sesini dinleyerek giderseniz,cebinizden çıkan paranın sesini dinlemeniz için benzinliğe gitmeniz fazla sürmüyor).şehir dışında 7-7.5lt yakıyor.
    birkaç satır yazayım diye girdim ama bayağı uzattım,kusura bakmayın.

not1:yukarıda yazdığım hız değerleri göstergede gördüğüm değerlerdir ve hepinizin bildiği gibi,bütün araçlar için geçerli olan "göstergenin yanılma payı" ile düşünülmesi gerekir.şimdi yoktan yere,boş ve gereksiz son hız polemikleri başlamasın.
    not2:fotoğrafı hız ve devir arasında orantı kurup,aracın ulaşacabileceği son hızı kestirebilmeniz için ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfed -- 1 Haziran 2006; 0:24:53 >

• ya bu x5 gerçek değil bence, olmamalı yani
    nerde eskisinin o heybetli duruşu nerde bu. zaten çizime benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: candeniz_1991

Selam beyler....
    Öncelikle şunu sormak istiyorum böyle birşey varmı?
    http://img313.imageshack.us/my.php?image=m5bmw074l7ki.jpg

göstediğin donanım 5 serisinde 2004 yılının 3. çeyreğinden beri beri sunulan heads up display donanımı... Navigasyon, yol-hız vs.. bilgileri ön cama yansıtarak sürücünün gözünü yoldan ayırmasını önlüyor... güzel bir donanım...

yalnız polarizasyonlu gözlük takınca göremiyosunuz bu olayı.

bu bilgi çok mu lazmıdı diyebilirsiniz belki ama içimde kalmasın söyliyim dedim.

ayrıca clubunuz hayırlı olsun

• Tasarımcısı Chris Bangle, bence gayet güzel bir tasarım anlayışı tutturmuş.... Ha bu yer yer bazı sapmalara neden olsada örneğin yeni 5 serisi, 3 serisi,ve 1 serisi bence çok iyi tasarımlar. fakat 7 serisi; bir tasarım harikası olan e38 den sonra göze çok batan bir tasarımla geri döndü... Bu kalın ve sıradışı hatlar bazıları tarafından(özellikle amerika pazarı) çok çok beğenilebilir... hoş 7 seriside son makyajdan sonra idare eder bir tasarıma kavuştu... Ancak yeni x5 neler getirir- neler götürür göreceğiz...
  • ozdamar sagol arkadasim hosbulduk. Burayi nekadar guncel tutarsak iyi olur, bence arabalarimiz servis tamir ve bakimlariyla ilgili birbirimize yardimci olalim. Bos yere kaziklanmaktansa paslasiriz. Herkesin memnun kaldigi yerler vardir sanirim. wolfed arkadasin yazdiklarina katiliyorum ayrica.
  • @wolfed yazın için çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sağol

Benim için yakıt tüketimi konusu bayağı önemliydi aslında ona bir çözüm var LPG :) ama BMW ye LPG takmak BMW nin ruhuna aykırı biraz da :)

10.5lt iyi bir değer, bizim 1.6 Astra da o kadar yakıyor
  • zaten arabayı normal kullandıktan sonra yakıt olarak fazla değerlere sahip değil bmw ler ama sen 6 silindir sesi içiin sürekli 4000 devir üzeri kullanırsan acımaz yakıta ama o ses için değer varsın yaksın
  • Litresi 5 ytl bile olsa LPG asla taktirmam ben,
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.