Şimdi Ara

Alman helikopterleri, Roketsan’ın ürettiği Cirit füzelerini kullanacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üretim kapasitemizin de gelişmesi lazım. Bugün Rusya'nın askeri açıdan süper güç sayılmasının tek sebebi halihazırda bulundurduğu askeri gücü değil, üretim kapasitesidir. 2 yıl süren bir savaşta Rusya durmadan üretim yaparak karşınıza ikinci bir ordu çıkartabilir mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 6 Haziran 2016; 20:16:26 >
  • adamlar ermeni katliamini kabul etsin sen git almanyaya fuze sat. olcak is degil!

• quote:

Orijinalden alıntı: star scream

helikopter o kocaman roketi nasıl taşıyıp ateşleyecek?

Harbiden ya söyleyelim de iptal etsinler siparişi başkan paraları boşa gitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Yapmayın şöyle haberler. Birazdan gelip ne kadar kötülemekle uğraşacaklar.

Kötüleyecek birşey göremiyorum. Bakalım neresinden eleştirecekler.

Benim anlamadığım koskoca gelişmiş ülke Almanya bu füzeyi neden yapamamış?
    Almanya'nın yapamadığını yaptıkları için ne siyasiler ne kadar tebrik etse azdır.

Almanya yapamıyor değil, yapmıyor. Çünkü hali hazırda teknolojik olarak altyapısı, üretim bandı bulunan bir mühimmata ortak olmak yenisini geliştirmekten çok daha mantıklı. Bu yüzden artık bu sistemlerin çoğu çok uluslu olarak geliştiriliyor.

Almanya dediğin ülke KEPD 350, IRIS-T, Gemilerimizde kullandığımız RIM116 gibi bize teknoloji olarak 20 yıl uzak olan sistemleri üreten bir ülke. O yüzden Almanya'nın yapamadığını yaptık gibi abuk sabuk şeyler yazmadan önce iki kere düşünmekte fayda var.

• hani almanyaya boykot yapilacakti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: star scream

helikopter o kocaman roketi nasıl taşıyıp ateşleyecek?

Fotoğrafta gösterilen füze alçak irtifa hava savunma füzesi cirit füzesi daha küçük yanlış fotoğraf koymuşlar.

• Baş normal fiyatın 20 katına

• Şuan TSK nın envanterinde bulunan ve ASELSAN, Roketsan, Tai gibi şirketlerin ürettiği ürünlerin belirli bir kısmı bilgi olarak paylaşılır.
    Bilinmeyenleri de hesaba katın.

• Sakin ha her yaptigimiz silahlari roketleri hicbir ulkeye satmayalim sadece turk kardeslerimize sahip cikan ulkelere satalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem95_

Oğlum bu kadar füze yapıyoz hala askerin elinde hurda g3 polislere de veriolar artık eve götüren bile var şu g3 den kurtulmadık gitti

Polise verilmiyor, polis kendisi askerin envanterinden istiyor. Çünkü Polis'in elindeki HK-416 gibi 5.56mm'lik AR-15 tip silahlardan daha güçlü. İsimlerindeki Özel Harekât ifadesine rağmen nokta operasyon mantığından uzak olan JÖH ve PÖH, mevcut operasyon şartlarında ihtiyaç duyduklarında duvar delmek için falan kullanıyorlar 7.62mm'lik G3'ü.

Not: JÖH ve operasyonlara katılan komandolar HK-33 kullanıyorlar. G3'ün 5.56mm'lik versiyonu.

Ara sokaklarda 5.56 mm daha kullanışlı değilmi 7.62 çok tepiyo mpt 76 da 7.62 yi en iyi atan silah scar h

• Avrupa bizi kıskanıyor, çıldır çıldır çıldırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J7A

Yanliz almanlar bunu kullanmak icin almaktan cok incelemek zayif noktalarini bulmak vs gibi seyler icin satin aliyor
    Ornek veriyorum fuze teknolojimiz iyi seviyede ise bu fuzelerin calisma prensibini kullanilan maddeleri maksimum yikici etkisini deniyor gerekirse gelistirip baska bir fuze olarak entvanterine ekliyor
    Fuze teknolojimiz kotu isede alip bunlarin zayif noktalarini tespit ediyor.
    Disariya silah satmayi mantikli gormuyorum o yuzden tabanca tufek satilabilir ama ucak fuze vs gibi ana muharebe unsurlarini satmak cok akil kari degil.
    Amerikanin turkiyeye sattigi hicbir bomba kendi elinde ki esdeger bomba kadar guclu degil amerika eski teknolojisini satiyor baska ulkelere satarken basitlestiriyor materyal degisimine gidiyor.
    Yabanci ulkelerden askeri silahlar almakta cok akillica degil iclerine cipler yerlestirildigi takdirde fuzeleri nereye konuslandigini gorup olasi savas zamani nokta atislariyla ulkenin adkeri gucunu ortadan kaldirabilir

Amerikanin turkiyeye sattigi hicbir bomba kendi elinde ki esdeger bomba kadar guclu degil

Sende yap aynısını. Aynı güçte satma dışarıya...

• soykırım vergisi alsınlar füzelerden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

quote:

Oğlum bu kadar füze yapıyoz hala askerin elinde hurda g3 polislere de veriolar artık eve götüren bile var şu g3 den kurtulmadık gitti

Polise verilmiyor, polis kendisi askerin envanterinden istiyor. Çünkü Polis'in elindeki HK-416 gibi 5.56mm'lik AR-15 tip silahlardan daha güçlü. İsimlerindeki Özel Harekât ifadesine rağmen nokta operasyon mantığından uzak olan JÖH ve PÖH, mevcut operasyon şartlarında ihtiyaç duyduklarında duvar delmek için falan kullanıyorlar 7.62mm'lik G3'ü.

Not: JÖH ve operasyonlara katılan komandolar HK-33 kullanıyorlar. G3'ün 5.56mm'lik versiyonu.

Ara sokaklarda 5.56 mm daha kullanışlı değilmi 7.62 çok tepiyo mpt 76 da 7.62 yi en iyi atan silah scar h

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 19:26:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903 Yapmayın şöyle haberler. Birazdan gelip ne kadar kötülemekle uğraşacaklar.
    Kötüleyecek birşey göremiyorum. Bakalım neresinden eleştirecekler. Benim anlamadığım koskoca gelişmiş ülke Almanya bu füzeyi neden yapamamış? Almanyanın yapamadığını yaptıkları için ne siyasiler ne kadar tebrik etse azdır.
    Almanya yapamıyor değil, yapmıyor. Çünkü hali hazırda teknolojik olarak altyapısı, üretim bandı bulunan bir mühimmata ortak olmak yenisini geliştirmekten çok daha mantıklı. Bu yüzden artık bu sistemlerin çoğu çok uluslu olarak geliştiriliyor. Almanya dediğin ülke KEPD 350, IRIS-T, Gemilerimizde kullandığımız RIM116 gibi bize teknoloji olarak 20 yıl uzak olan sistemleri üreten bir ülke. O yüzden Almanyanın yapamadığını yaptık gibi abuk sabuk şeyler yazmadan önce iki kere düşünmekte fayda var.

Almanlar ucuz, pratik ve yeterli şeyler yapmayı beceremediklerinden isteseler de bunu yapamazlardı, zira kafa yapıları buna müsait değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan666

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903 Yapmayın şöyle haberler. Birazdan gelip ne kadar kötülemekle uğraşacaklar.
    Kötüleyecek birşey göremiyorum. Bakalım neresinden eleştirecekler. Benim anlamadığım koskoca gelişmiş ülke Almanya bu füzeyi neden yapamamış? Almanyanın yapamadığını yaptıkları için ne siyasiler ne kadar tebrik etse azdır.
    Almanya yapamıyor değil, yapmıyor. Çünkü hali hazırda teknolojik olarak altyapısı, üretim bandı bulunan bir mühimmata ortak olmak yenisini geliştirmekten çok daha mantıklı. Bu yüzden artık bu sistemlerin çoğu çok uluslu olarak geliştiriliyor. Almanya dediğin ülke KEPD 350, IRIS-T, Gemilerimizde kullandığımız RIM116 gibi bize teknoloji olarak 20 yıl uzak olan sistemleri üreten bir ülke. O yüzden Almanyanın yapamadığını yaptık gibi abuk sabuk şeyler yazmadan önce iki kere düşünmekte fayda var.

Almanlar ucuz, pratik ve yeterli şeyler yapmayı beceremediklerinden isteseler de bunu yapamazlardı, zira kafa yapıları buna müsait değil.

Yaz geldi babanlar internet bağlantı hayırlı olsun.Ayrıca su anda milli diye millete söylenen her türlü sistemde alman tekelinde bulunuyor.Fırtınayı Azerbaycan a satmak yasak çünkü motor alman malı ve ihracat izni yok

• cumhuriyetin 80 yılı boşa harcanmasaydı şu anda hava savunma sistemimiz olabilirdi, savaş uçağı üretebilirdik.
  • Helal olsun. Ama muhalefet kulp bulur buna da. Bir konuda ihracat olmaz niye yok derler, ihracat yaparız ona da laf ederler. Ağlamakla geçti hayatları.
  • Türk bayrağı ve Osmanlı tuğrası yerleştirmeyin ürünlere bakın öyle yapmışsınız onlar öyle yapmıyor ağırlığı kaçar böyle milliyetçilik te onlar gibi yapmalıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem95_ -- 9 Haziran 2016; 15:35:58 >
  • Almanya gibi sanayi devine yüksek teknolojili bir şeyler sattabiliyorsak bu başarıdır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.