Şimdi Ara

Alman helikopterleri, Roketsan’ın ürettiği Cirit füzelerini kullanacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: star scream

helikopter o kocaman roketi nasıl taşıyıp ateşleyecek?

Bütün büyüyü bozdun hacı. Oldu mu şimdi ?
  • Yanarım, yanarım; milli silah sanayisini geliştrien adamlar Ergenekon'du, Askeri Casusluk'tu, Atabeyler'di, Balyoz'du derken emperyalist yalayıcı, cia maşası cemattçiler ve o zamanki şakşakçısı akp sayesinde içeri atılırken şimdi bu adamalrın eserleri -sanki 15 yıl önce çakmak taş devridne yaşıyorduk da- akp iktidarı sayesinde olduğunu sananalara...

Ulusçuluğun (milli arapça) kötü olmadığını umarım en kısa sürede anlar Atatürk'ün ilkelerine sarılrısınız. Rahmetlinin sözlerine kulak asılaydı bu gün abd ve ab'nin kapısında yatmaz. Türk Lirası (Ki Cumhuriyetin İlk Yıllarında, Dünyada Saygın Bir Para Birimidir), Atatürk Sonrası başa geçenkişi/ler de gerçek bir Atatürkçü olalardı (İnönü, Menderes ve dieğrleri), Bir çok şeyin değeri TL ile ölçülür, Bırakın Silah yapmayı UZaya çıkardık.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem95_

Oğlum bu kadar füze yapıyoz hala askerin elinde hurda g3 polislere de veriolar artık eve götüren bile var şu g3 den kurtulmadık gitti

Nusaybinde görev yapmış bir akrabamıza bu konuyu sordum g3 veriyorlar askerin eline diye oda bana her askerin kendi silahını kendi seçtiğini söyledi yani bir komando isterse g3 isterse ağır makineli silah kullanabiliyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son da ciriti birlikte üretecekler yazıyor öyleyse bilgi paylaşımında bulunacaklar. bu çok yanlış adamlar bişey koklatmazken biz sınıfının en uzun menzilli füzesinin bütün bilgilerini adamlara vereceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan666

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.
    quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903 Yapmayın şöyle haberler. Birazdan gelip ne kadar kötülemekle uğraşacaklar.
    Kötüleyecek birşey göremiyorum. Bakalım neresinden eleştirecekler. Benim anlamadığım koskoca gelişmiş ülke Almanya bu füzeyi neden yapamamış? Almanyanın yapamadığını yaptıkları için ne siyasiler ne kadar tebrik etse azdır.
    Almanya yapamıyor değil, yapmıyor. Çünkü hali hazırda teknolojik olarak altyapısı, üretim bandı bulunan bir mühimmata ortak olmak yenisini geliştirmekten çok daha mantıklı. Bu yüzden artık bu sistemlerin çoğu çok uluslu olarak geliştiriliyor. Almanya dediğin ülke KEPD 350, IRIS-T, Gemilerimizde kullandığımız RIM116 gibi bize teknoloji olarak 20 yıl uzak olan sistemleri üreten bir ülke. O yüzden Almanyanın yapamadığını yaptık gibi abuk sabuk şeyler yazmadan önce iki kere düşünmekte fayda var.

Almanlar ucuz, pratik ve yeterli şeyler yapmayı beceremediklerinden isteseler de bunu yapamazlardı, zira kafa yapıları buna müsait değil.

Yaz geldi babanlar internet bağlantı hayırlı olsun.Ayrıca su anda milli diye millete söylenen her türlü sistemde alman tekelinde bulunuyor.Fırtınayı Azerbaycan a satmak yasak çünkü motor alman malı ve ihracat izni yok

Almanlarla birlikte çalıştım. Kafa yapılarını çok iyi biliyorum. Motoru da tankı da tasarlarlar hem de en iyisinden. Ama emin ol pratik ve maliyet odaklı şeyler tasarlayamıyorlar, resmen kafaları bu şekilde çalışamıyor kısa devre oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GGQQWP

Helal olsun. Ama muhalefet kulp bulur buna da. Bir konuda ihracat olmaz niye yok derler, ihracat yaparız ona da laf ederler. Ağlamakla geçti hayatları.

Hee İktidar yapıyor bunları, Aselsan Roketsan Havelsan falan burada çalışanlar imamhatip mezunu, imanlı, iktidar taraftarı, sakallı ve sarıklı Osmanlı torunları.

Bak dostum sana acı bir gerçeği söyleyeceğim, kusura bakma artık bunları öğrenme vaktin geldi. O Altay tankı, Milgem, Fırtına, Cirit vs. bunları Odtü, İTÜ, Boğaziçi mezunları yapıyor. Hep bunlar yaptı ve hep bunlar yapacak. Hani ateist tanıdığınız, ağaç katledilmesin diye direnen falan, İ.Melih coplatıp, gazladığı falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

quote:

Orijinalden alıntı: GGQQWP

Helal olsun. Ama muhalefet kulp bulur buna da. Bir konuda ihracat olmaz niye yok derler, ihracat yaparız ona da laf ederler. Ağlamakla geçti hayatları.

Hee İktidar yapıyor bunları, Aselsan Roketsan Havelsan falan burada çalışanlar imamhatip mezunu, imanlı, iktidar taraftarı, sakallı ve sarıklı Osmanlı torunları.

Bak dostum sana acı bir gerçeği söyleyeceğim, kusura bakma artık bunları öğrenme vaktin geldi. O Altay tankı, Milgem, Fırtına, Cirit vs. bunları Odtü, İTÜ, Boğaziçi mezunları yapıyor. Hep bunlar yaptı ve hep bunlar yapacak. Hani ateist tanıdığınız, ağaç katledilmesin diye direnen falan, İ.Melih coplatıp, gazladığı falan.

Yani hocam demek istediğin şey şu tayyipin en gıcık kaptığı şey ile yapılıyor bunlar '' Bilimle''

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.