Şimdi Ara

Alman Kız Arkadaşıma Nasıl Yaklaşayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kız Alman kökenli ama 4 yaşında Türkiye'de gelmişler şu anda sıkı arkadaşız beraber takılıyoruz ben de Almanlara benzediğimden ve anlaşabilecek kadar Almanca konuştuğumdan kız bana ısındı sürekli benle takılıyor ama bana karşı hisleri değişiyor gibi kız tam aradığım gibi kezban değil bir tek Twitterı var onda da takipçileri sadece arkadaşları işte karşılıklı bir şeyler twitliyorlar kızla evlenmeyi bile düşünebilirim sizce nasıl yakınlaşmalıyım? Amedra gibi yabancı kız arkadaşları olan kişilerden yardım almak için açtım konuyu. Ergenler doluşmasa resmini koyabilirdim ama ciddi düşündüğüm birine bunu forum bu haldeyken bunu yapamam kızın adı Isabel.

• Önden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Önden
    türk gibi yaklaş
  • quote:

Önden

Baban bu yorumunu görse annene oradan yaklaştığına pişman olurdu.
  • güzel trollük yapılırdı ama neyse bozmayalım. Şimdi 2 tercihin var bir kuğul takılabilirsin böylece havan olur bir de kıza sıcak davranırsın. Şimdi bu kuğul takılma kıza lanetmiş gibi davranma türk kızlarında çalışıyor %100 facebook onaylı fakat bu kız türk değilmiş ama çocukluktan beri türkiyede olduğundan çalışma şansı var. Yabancılar sıcak karşılanmayı sever onlar için gülümsemek bile yeterlidir çoğu zaman fakat kızın türkiye de yetişmesi bozuyor bu durumu. Bence deneme yanılma yöntemi ile kontrol et fakat hassas ayarda yap ki kıza birşey olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: - QuasH -

quote:

Önden

Alıntıları Göster
    ilk önce bir ayagını öne at sonra diger ayagınıda onun önüne at bunu sürekli tekrarlayarak stedigin kadar yaklaşablirsin.
  • quote:

quote:

Önden

Alıntıları Göster
    Kendin ol barney.
  • quote:

quote:

Önden

Bi Sakin Genç
  • quote:

quote:

Önden

.

Nerden öğrendiği mechul kim kulağına fısıldamış oda bilinmiyor bir giriş meselesinden bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 13 Ekim 2012; 21:54:33 >
  • quote:

quote:

quote:

Önden

.

Nerden öğrendiği mechul kim kulağına fısıldamış oda bilinmiyor bir giriş meselesinden bahsediyor.

Alıntıları Göster
    dogru yoldasın yoldaş patronun kim oldugunu goster

• Türkün gücünü göster şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Kendin ol barney.

Barney'in yanlış yoldan yanaştığı görülmüş mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

güzel trollük yapılırdı ama neyse bozmayalım. Şimdi 2 tercihin var bir kuğul takılabilirsin böylece havan olur bir de kıza sıcak davranırsın. Şimdi bu kuğul takılma kıza lanetmiş gibi davranma türk kızlarında çalışıyor %100 facebook onaylı fakat bu kız türk değilmiş ama çocukluktan beri türkiyede olduğundan çalışma şansı var. Yabancılar sıcak karşılanmayı sever onlar için gülümsemek bile yeterlidir çoğu zaman fakat kızın türkiye de yetişmesi bozuyor bu durumu. Bence deneme yanılma yöntemi ile kontrol et fakat hassas ayarda yap ki kıza birşey olmasın.

İnan Türk kızı gibi değil ben artık Türk kızlarının genetiğinde problem olduğunu düşünmeye başladım

• quote:

quote:

güzel trollük yapılırdı ama neyse bozmayalım. Şimdi 2 tercihin var bir kuğul takılabilirsin böylece havan olur bir de kıza sıcak davranırsın. Şimdi bu kuğul takılma kıza lanetmiş gibi davranma türk kızlarında çalışıyor %100 facebook onaylı fakat bu kız türk değilmiş ama çocukluktan beri türkiyede olduğundan çalışma şansı var. Yabancılar sıcak karşılanmayı sever onlar için gülümsemek bile yeterlidir çoğu zaman fakat kızın türkiye de yetişmesi bozuyor bu durumu. Bence deneme yanılma yöntemi ile kontrol et fakat hassas ayarda yap ki kıza birşey olmasın.

İnan Türk kızı gibi değil ben artık Türk kızlarının genetiğinde problem olduğunu düşünmeye başladım

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    4 yaşında gelip onca sene burada yaşadıysa merak etme bu kültüre alışmıştır. Tabi ki 5 yaşında falan değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: noctis in dies

4 yaşında gelip onca sene burada yaşadıysa merak etme bu kültüre alışmıştır. Tabi ki 5 yaşında falan değilse.

Alıntıları Göster
    Yürüyerek
  • quote:

Bunu yazmaya geldim ama cevap vermişsin çoktan. Türkiyedeki abazaları ülkeden sınırdışı etsek her şey normale dönecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

quote:

Bunu yazmaya geldim ama cevap vermişsin çoktan. Türkiyedeki abazaları ülkeden sınırdışı etsek her şey normale dönecek.

Alıntıları Göster
    Kendin ol kiz zaten sana isinmaya baslamis biraz sabret yakinda dahada yakinlasirsiniz.Sen simdi ekstra bir seyler yapmaya baslarsan ters tepebilir.

• 4 yaşından beri türkiye de ve hala almanca mı konuşuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

4 yaşından beri türkiye de ve hala almanca mı konuşuyor?

Almancayı bilme özelliğim hoşuna gitmiş arada kendi aramızda Almanca konuşuyoruz Türkçe'yi biliyor tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.