Şimdi Ara

Alman Kız Arkadaşıma Nasıl Yaklaşayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim şahsi görüşüm hitler ve ırkçı ideolojiyi benimsemeyi bırakarak helal bir Türk kızı bulmaktır zaten Türk kızının o güzelliği, ahlakı, cömertliği, bakımlı olması sizin için + bir değerdir.Bunlarıda göz önüne alarak ciddi birşeyler düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Benim şahsi görüşüm hitler ve ırkçı ideolojiyi benimsemeyi bırakarak helal bir Türk kızı bulmaktır zaten Türk kızının o güzelliği, ahlakı, cömertliği, bakımlı olması sizin için + bir değerdir.Bunlarıda göz önüne alarak ciddi birşeyler düşünebilirsiniz.

Bir de imzasındaki Swastika'nın ne demek olduğunu bilmiyor heralde hitler ve ırkçı ideoloji neyse

• quote:

Benim şahsi görüşüm hitler ve ırkçı ideolojiyi benimsemeyi bırakarak helal bir Türk kızı bulmaktır zaten Türk kızının o güzelliği, ahlakı, cömertliği, bakımlı olması sizin için + bir değerdir.Bunlarıda göz önüne alarak ciddi birşeyler düşünebilirsiniz.

Kafan güzelmiş gardaş güle güle kullan

Alman Kız Arkadaşıma Nasıl Yaklaşayım?

• quote:

Yerden yazıyorum ulan ilk defa bu kadar güldüğümü gördüm

• Kaldır ve gir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız hepitopu 6-7 senedir Türkiyede. Türkçe'yi tam sökememiştir o. Almanca konuşmanız işe yarar.
  • Alman kiza napican birak turk kiz bul alman kiza anlasamazsin bosanirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

4 yaşında gelip onca sene burada yaşadıysa merak etme bu kültüre alışmıştır. Tabi ki 5 yaşında falan değilse.

Hahah cok ince

Lan olm kizin kromozomlari haric herseyi turk.
    Samimiyiz diyosun nasi yaklasmaliyim diyosun yaklasmadan kastin cikma teklifi etmekse bi yerde yalniz yakalayinca sessizce kulagina ich liebe dich diye fisilda.
    Bu kiyagimida unutma hadii hadeey ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

Alman kiza napican birak turk kiz bul alman kiza anlasamazsin bosanirsin

Niye anlaşamayım ki?

@ToffieBoi;

Olmamış kendini zorlama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.