Merhaba millet; şimdi durum şöyle ben 27ağustos başlangıç tarihli 4 haftalık Düsseldorf'taki Sprachkurs a başvurdum. Ödemeyi yakında yapmam gerekiyor ama vize konusunda şüpheliyim. Kursa yetişir mi. Çünkü yetişmezse ödenen miktar kesintili geri veriliyor. Şirket Goethe Institut. Bunun daveti vizeyi direkt çıkartabilir mi? Yani Riske gireyim mi ne dersiniz? Daha önce Almanya'da dil kursu alan üyemiz varsa tanışmak isterim :)
Vizede kesin diye birsey yok, yani risk almalisiniz mutlaka :) Ben su anda dil kursu aliyorum Almanya'da. Sorunuz varsa yardimci olabilirim.
hoca bana yardımcı ol ben freiburga gidecem almanca öğrenmeye.. neler yapmalıyız.. dil kurslarına güvenebilir miyiz? vize konusunda sıkıntı olur mu?
Evet baya risklere girdim ama sonunda aldım Schengen Visuum u, afd92 hangi şehirdesin Pazar günü geliyorum Düsseldorfa bakalım nolcak :)
quote:
Orijinalden alıntı: KANUNI
Evet baya risklere girdim ama sonunda aldım Schengen Visuum u, afd92 hangi şehirdesin Pazar günü geliyorum Düsseldorfa bakalım nolcak :)
Gözün aydin, Dortmund'dayim ben :)
Arkadaşlar merhaba. Benim sorum şu şekilde. 1 aylık dil kursuna gidicem bremende. Alacağım vizenin türü ne olucak acaba? turist schengen vizemi? gitmiş olanlarda yardımcı olursa sevinirim vizelerinde ne yazıyordu acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme