Polonya çalışma vizesi ve iş
-
-
Facebook grupları "çok acil işe ve kalacak yere ihtiyacım var, ne iş olsa yaparım" mesajlarıyla dolu. Bir tur onlara bak derim, X fabrikada, günde 10-12 saat çalışıp asgari ücretin altında almak istemiyorsan...
Ayrıca böyle bir durum daha var:
polıtıcoPoland’s government under fire after reports of cash-for-visas schemehttps://www.politico.eu/article/poland-government-under-fire-cash-for-visa-scheme-scandal-election/ -
Ben birkaç ülkeye vize için başvurdum. Gidip kaçiyim diye. Hepside red verdi. Hem yaştan hem evlilikten cesaretim yok kaçak gitmeye. Bunlar yoksa tek bir saniye düşünmeden kaçak köçek buna para harcayın gidin.
Dedenizde işsizdi , babanızda. Bu coğrafyadan beklenti içine girmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 2 Ocak 2024; 13:19:24 > -
hocam vizeli gidip çalışmak daha mantıklı kaçak kimse iş vermiyor
-
Vizeli zor. Şu an Kaçak girenler içinde almanyada , turkler ikinci sırada gelio. Vizeyle değil kaçak. Doğu kökenli olanlar özellikle gidiyorlar. Batıdakilerle cesaret farkı var sanırım.
Neyse sonuçta kaçak gidince bi umut oluo. Burda bu var mı?
-
Yaşınız nedir? -
Almanya’ya gitmek kolaylaştı legal olarak bir üniversite diplomanız varsa iş arama vizesiyle gidip iş bulabilirseniz kalabilirsiniz -
43
-
Bu kadar basit mi yauw. Turkler yıkarlar orayı. Öle bi yazmıssını ki. Avrupa yaralı parmağa işemez. İşin ciddiyetinden emin deilsiniz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 2 Ocak 2024; 21:34:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X