Şimdi Ara

Polonya çalışma vizesi ve iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deepthroattoyouall Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bazı firmalar 5 bin euro'ya çalışma vizesi ve ayarlıyor bunu daha uygun fiyata yapmamız mümkün mü nasıl yaparız bilgisi olan var mı ?

• Facebook grupları "çok acil işe ve kalacak yere ihtiyacım var, ne iş olsa yaparım" mesajlarıyla dolu. Bir tur onlara bak derim, X fabrikada, günde 10-12 saat çalışıp asgari ücretin altında almak istemiyorsan...

Ayrıca böyle bir durum daha var:

polıtıco
    Poland’s government under fire after reports of cash-for-visas scheme
    https://www.politico.eu/article/poland-government-under-fire-cash-for-visa-scheme-scandal-election/
  • Ben birkaç ülkeye vize için başvurdum. Gidip kaçiyim diye. Hepside red verdi. Hem yaştan hem evlilikten cesaretim yok kaçak gitmeye. Bunlar yoksa tek bir saniye düşünmeden kaçak köçek buna para harcayın gidin.

Dedenizde işsizdi , babanızda. Bu coğrafyadan beklenti içine girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 2 Ocak 2024; 13:19:24 >
  • jubeii kullanıcısına yanıt

hocam vizeli gidip çalışmak daha mantıklı kaçak kimse iş vermiyor

• drjacob kullanıcısına yanıt

Vizeli zor. Şu an Kaçak girenler içinde almanyada , turkler ikinci sırada gelio. Vizeyle değil kaçak. Doğu kökenli olanlar özellikle gidiyorlar. Batıdakilerle cesaret farkı var sanırım.

Neyse sonuçta kaçak gidince bi umut oluo. Burda bu var mı?

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Yaşınız nedir?
  • Almanya’ya gitmek kolaylaştı legal olarak bir üniversite diplomanız varsa iş arama vizesiyle gidip iş bulabilirseniz kalabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtalya Vizesi İçin Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

43

• mamo44 M kullanıcısına yanıt

Bu kadar basit mi yauw. Turkler yıkarlar orayı. Öle bi yazmıssını ki. Avrupa yaralı parmağa işemez. İşin ciddiyetinden emin deilsiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 2 Ocak 2024; 21:34:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.