Şimdi Ara

ALMANYA'DA MAAŞLI EĞİTİM HAKKI DÜZENLEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl eğitim amaçlı işten ayrıldığınızda maaşınızın 60% ını alabileceksiniz

ÇALKALA KIZIM ÇALKALA ŞEHRİYE ÇORBASI GİİBİ

ALLAH SANA MAL VERMİŞ ALAMAN BOMBASI GİBİİİİ

• alamn övücü kardeş. bu mu iyi tarafı?

normalde bu türde eğitimleri şirketler NORMAL maaş ile karşılarken, artık enflasyon ve gerileyen ekonomiden dolayı Liberaş Sol hükümet üstlenmiş.

Yoksa arbeitsamt zaten işsiz olunca kurs sağlarken sana yine maaşının %60ını veriyordu :)

sizin hevesler yine yarıda kaldı "bremınler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 24 Ocak 2023; 0:18:56 >
  • İyiymiş. Tr dede görmek isterdim.
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

İşsizlik maaşı istemiyom bıremın kursa gitmek istiyom ders görmek istiyom maaşımı alıp bitince işime dönmek istiyom ben ein recht ein recht ich habe nur ein recht und ich will es

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 24 Ocak 2023; 1:8:42 >
  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

oktanı dinleyip yine gaza gelen kitledensin belli. oktan sallayıp duruyor. kendisi zaten almanya chp kollarında. yeni tip solcu yani amerikancı kiberal bir başka tanım ile; küreselci sosyalist.

wenn du das willst, jede mehr kofte du hast, desto mehr ekmek du essen darfst derler. kapatıp giderler. bilemeden boş boş yorum yapıyorsun. arbeitsamt'ın sana bu kursu sağlaması için de en az 1 yıl çalışmış olman gerekli. yoka job center'a postalarlar. onlarda sana "ausbildung" derler.

• ausbildung yap o zaman bıremın ç.ocuk yap bremın aile parası al

• nonamenouser N kullanıcısına yanıt

bunların köküne kibrit suyu. bana da uzak olsunlar, kendileri arapları ile mutlu mesut yaşasınlar. burada mutlu yada mesut sen olabilirsin belki. çabala uğraş. ben buradan bıktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

sen niye bıktın ki bıremın neyden bıktın hangi stadt?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.