< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HektorCupes -- 26 Nisan 2020; 16:34:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HektorCupes -- 26 Nisan 2020; 16:34:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam türk vatandaşlıktan çıkmış İsveç vatandaşı olmuş,
Kızıda İsveç vatandaşı olarak ölmek, türk vatandaşlığından iyidir diyor. Sizde seviniyorsunuz Allah akıl fikir versin, Allah bilir maskede alamamışsınızdır. |
Hem türkiye yi kötüle, hemde Türkiyeden ağlayarak yardım iste.
Aynı kız İsveç erkeklerinde daha iyi diyor Türklerden bizde yardım ederim. |
Başlık hatalı, düzeltelim lütfen. İsveç vatandaşıymış.
Burada her şeye zam yap, sonra da git bizim paralarımızla İsveç'ten adam al getir. Birileri de bunu alkışlasın. Fıkra gibi ülkeyiz cidden. |
Türk vatandaşı olmayanların bu lüks ile ülkeye getirilmesi, gerçekten ihtiyacı olan “Türk Vatandaşları”na hakarettir.
|
Oh ne güzel! Sen ülkeni kötüleyerek İsveç'e iltica et. Oradanı zevkini sefasını sür. Ülkeye dönmen için kalkan uçaklara 400€ verip gelme. Vergini sigortanı İsveç'e ver ama Türkiye sana özel uçak kaldırsın.
Bu ülke içinde yaşayanlar için koskoca bir cehennem. Hem ağır vergiler altında ezil. Normal zamanda GSS borcun varsa hastanenin kapısından dahi içeri sokulma. Devlet sözde maske verecek ama ortada maskenin emaresi yok. Daha Covid 19 hastalarına bile maske vermekten aciz ol. Ama gel senin vatandaşın olmayan biri için uçak kaldır. Kendi halkına zırnık yokken diğer ülkelere tonlarca yardım gönder. Bunlar hep ucuz şovlar ahmak ıslatan tarzı |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|