Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videonun başında babasını gösteriyor yatakta ve ağır öksürüğü var ayrıca onu almadan önce ateşini sormuşlardır ona göre uçak kalkmıştır ayrıca kronik hasta bu corona kronik hastalar için çok tehlikeli yaşı kaç olursa olsun...
    bence burdan uçak kaldırılıp türkiyeye getirilmesi çok güzel bir harekettir sonuçta o bir türk ...
    ben siyaset yönüne bakmam bu insanlık vicdan gözüyle bakarım varsa imkanımız onu kullanılım derim...
    benimde ingilterede akrabalarım var annem tarafından onlar şimdi ingilizmi hayır onlar türk ahmet mehmet sonuçta kanında türk kanı akıyor ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam açıklama yapmış Türkiye'ye sadece tatil için gelirim diye :D
    cebindeki parasını ucuz tl lirasına çevirir çevirir harcar artık.
    isveç gibi gelişmiş sosyal devlet anlayışına sahip ülkeye karşı büyük propaganda fırsatı
    maskeleri dagıtmak yerine tek bir vatandaş olmayan insan için bunca masraf
  • Korona yaz 8119 gönder
  • Böyle reklam fırsatlarını asla kaçırmaz malum partimiz :)) Daha 1 ay evvel Türkiyeyi kötüleyen adamlara uçak kaldır buraya getir çok güzel bir şov!
  • Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/gpuddx

ahahahaha
  • Bırakın showu kardeşim be, iki hafta olacak daha maske gelmedi bize. Maske satışı da yasak, sağdan soldan maske bulmaya çalışıyoruz markete girelim diye. Salgın biticek bunlar daha maske gönderecek bize. İsveç'ten ''eski vatandaşımızı'' getirmişler. Afferin keleş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

ahahahaha
    hahah bu kızı öpüyorum tam da hakettikleri gibi davranmış,bu cevap bunlara az bile....
  • Leyla Gülüşken az once haberturk'deki telefon baglantısında spikerin, Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor musunuz sorusuna karşılık, hayır, belki tatillerde gelirim cevabı ile bir kez daha ülkelerine verdiği değeri gözler önüne sermistir.

Link:
    Streamable
    Streamable - free video publishing

Alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 26 Nisan 2020; 14:54:21 >

• .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 28 Nisan 2020; 15:55:48 >
  • Enayilikten başka bir şey değil diye düşünüyorum

• Bu mesajı buraya bırakayımda bazıları görsün. Türkiyeyi beğenmeyen leyla hanım başı sıkışınca amcalarından yardım istemiş.
    Ayrıca geçmini sağlamak için çöpten kağıt toplayan adama 3-4 bin ceza kesip adam bunu nasıl ödeyeceğim gelirim hiç yok cevabını verince yüz çeviren devlete bak sen. İşiniz gücünüz şov avrupadan daha üstün olma çabaları. Kaç kişi maskesiz kaldığı için hastalık kaptı kaç kişi ptt ve edevletten maske bekliyor? Leyla hanım daha önemli tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 26 Nisan 2020; 14:59:53 >
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    bence kız düzgün cevap vermiş türkiyeye gelecek nerde iş bulacaklar karnını nasıl doyuracak bu yönle bakın ...

• Sunucu ne diyecegini şaşırmış kız iyi cevap vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OOYEAHH -- 26 Nisan 2020; 15:0:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Bu mesajı buraya bırakayımda bazıları görsün. Türkiyeyi beğenmeyen leyla hanım başı sıkışınca amcalarından yardım istemiş.
    Ayrıca geçmini sağlamak için çöpten kağıt toplayan adama 3-4 bin ceza kesip adam bunu nasıl ödeyeceğim gelirim hiç yok cevabını verince yüz çeviren devlete bak sen. İşiniz gücünüz şov avrupadan daha üstün olma çabaları. Kaç kişi maskesiz kaldığı için hastalık kaptı kaç kişi ptt ve edevletten maske bekliyor? Leyla hanım daha önemli tabiki
    Paramı helal etmiyorum neticede benim vergilerimle kalkıyor bu uçak...

• Türkiyeye sadece tatilde gelinir Nankör nedir, seviyeleri nelerdir ?
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Uzaaaa troll

• Çok duygulandım izleyince , gurur duygum

Kızın açıklamaları için tıklayın :
    Sosyal Birimyoutube
    Babası Corona Virüs kapan Leyla Gülüşken İstedi - Türkiye İsveç'e Uçak Gönderdi - Emrullah Gülüşken
    https://www.youtube.com/watch?v=uocSTsWcv5k&lc=UgyBtuYQQkyD8KyLK2J4AaABAg

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipahiko -- 26 Nisan 2020; 15:18:13 >

• Böylelerine neden benim vergim harcanır anlamıyorum kız çıkmış hala gelmeyi düşünmüyorum diyor belki tatilde gelirim diyo yazık Türk vatandaşlığından bile çıkmışlar o paraya ülkede kaç kişiye maske dağıtılırdı

• Şu sıralar buraları sıfır mesajlı hükümet destekçileri peydahlandı buralara.

Bunlar maskeleri de aldı,her zaman tedavileri hastanede oldu. Kredileri 10.000 TL'den verildi.

Yani bizim burada konuştuğumuz herşeyi yalanlayacak her türlü olaylar gerçekleşti bunların başına.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.