Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzü gülüyor kızımızın havalara bak sen özel uçağa binince virusu unutmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Akpli olmadığımı sana ispatlarsam peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Bunları nerede ne zaman söylemiş merak ettim doğrusu.Link veya ekran görüntüsü varsa paylaşırsan sevinirim.Gerçekten bilmediğim görmediğimden soruyorum.Eminim benim gibi forumda bunları görmeyen vardır bizleri aydınlatırsan sevinirim..

Ayrıca desin veya demesin burada Türkiyenin göstermiş olduğu tutumdan ,devlet olarak icraatinden bahsediyoruz..Akpnin eleştirilecek çok yanı var ama bugün burada bu konuda mâlesef eleştiremiyeceğim...

Herşeyi fütursuzca kör kütük, zil zurna eleştiren muhalefet yapanları sevmiyorum..Tıpkı Hükümeti kör kütük fütursuzca her zaman her yerde destekleyip, şakşakcılık yapanları sevmediğim gibi..

Ayrıca maskem geleli çok oldu mâlesef yine eleştiremeyeceğim.Yani anlayacağın bana buradanda çaktık dostum.Bana yine hükümeti savundurttun

Yine az mesajlı bir birey ve yine maskesni alabilmiş.

• PaNoZ kullanıcısına yanıt
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 28 Nisan 2020; 15:56:32 >
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt
    100 konu açmış olsam inanacakmısın yani? Özele gel telefon numaramı vereyim whatsapptan konuşalım? Ulan bana burda zorla hükümeti savunduruyosunuz ya helal olsun

• Bende aldım anladığım kadarıyla siyasilerin sosyal trolü olmak lazım kanıt için Ak trollseniz kesin aldınız CHP trolüyseniz alamazsınız. Burada sistem bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    Forumda yaklaşık 110 mesajı tek tek okudum şuan ama adamın Türk vatandaşlığından çıktığını ve İsveç vatandaşı olduğuna dair tek birşey göremedim.

Ayrıca bulunduğu ülkede 5 sene yaşayan her insana o ülkenin vatandaşlık hakkı zaten verilir..Yaşadığı ülkenin vatandaşlığını almak kadar normal bi durum yok..Böyle bir imkan varken almamak enayilik olur zaten

İsveç vatandaşlığı almasında bi anormallik yok zaten burada önemli husus Türk vatandaşlığından çıktığını iddia etmişsiniz..Bu iddianızı ispatlarsanız sevinirim..

Ayrıca kızın İsveç vatandaşı olarak ölmek,Türk vatandaşlığından iyidir dediğini iddia etmişsiniz..Forumdaki tüm mesajlarda ve twitterda böyle birşey göremedim..Kızın böyle birşey dediğini ispatlarsanız sevinirim..Yoksa eğer veya sağdan soldan ispatı olmadan görüp inandım paylaştım diyorsanız eğer bu ak trollerin kör kütük akepeyi savunmasından daha vahim bi durum..

Ha kızın bi tweeti var "İmkanınız olsa hepiniz buraya gelmek için can atarsınız" gibisinden onu gördüm ama kız doğru söylemiş askdhakshkjk

Ayrıca canlı yayında Türkiyeye sadece tatil için gelirim diyor bundada kendisini suçlayamam çünkü insanlar yaşadığı,doğup büyüyüp alıştığı,arkadaşlıklarının dostluklarının olduğu yerden taşınıp terketmesi çok ama çok zor..Adam Bayburtluyken Bayburtu bile bırakıp bi yere gidemiyor veya ben küçük bi yerde yaşıyorum tanıdığım arkadaş eş dost sayım 20'yi geçmez ama bende burayı bırakıp başka yere gidemem çünkü benim evim düzenim buraya ait..Alışmışım birkere...

Kısa ve öz forumda bulursunuz bu iddiaların cevabını demişsiniz tek tek 110'a yakın yorum okudum bulamadım,siz paylaşırsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HektorCupes -- 26 Nisan 2020; 19:40:25 >

• Helal olsun. Olması gerektiği gibi yapmışlar. Avrupa barışta özenilen avrupa'dır. Ne zaman ki bıçak kemiğe gelir, gerek savaş gerekse böyle extrem durumlar vuku bulur, işte o zaman maskesi düşer ve nasıl bir pislik olduklarını açığa çıkartırlar.
  • 1)Adamın Türk vatandaşlığından çıkıp,İsveç vatandaşı olduğu iddia edilmiş.

-Bulunduğu ülkede 5 sene yaşayan her insana zaten vatandaşlık hakkı verilir..Yaşadığı ülkenin vatandaşlığını almak kadar normal bir durum yok,ayrıca almamak ap ayrı bi gerizekalılık olurdu..Burada konu adamın İsveç vatandaşlığı aldığı değil,Türk vatandaşlığından çıktığı iddiası..Forumda 120'ye yakın mesajı okudum,twitter'a baktım ama adamın Türk vatandaşlığından çıktığına dair tek bir delil göremedim..

2)Kızın İsveçli olarak ölmek,Türk vatandaşı olmaktan iyidir dediği iddiası...Yine bunu ne forumda nede twitterda görebildim...

3)Kızın tek bir tweetini gördüm şuana kadar.Oda şöyle "İmkanınız olsa buraya gelmek için can atarsınız" vs cart curt..Arkadaşlar iyide kız doğru söylemiş İmkanım olsa hemen giderim valla

4)Kızın canlı yayında Türkiyeye sadece tatil için gelirim dediği bir video var..Kusura bakmayın ama buradanda eleştiremeyeceğim çünkü insanların doğup,büyüyüp,yaşadığı,arkadaşlarının çevresinin olduğu yeri terketmesi çok ama çok zor...Adam bayburtluyken Bayburtu terkedemiyor..Ben mesela küçük bir şehirde yaşıyorum.Tanıdığım insan sayısı toplasanız 20'yi geçmez ama bende burayı yaşadığım yeri bırakıp gidemem..Benim için çok zor olur açıkçası...

Size bir tek buraya vergi vermiyor,veya bizim burada yaşayan vergisini bu ülkeye veren Türk vatandaşları hizmet görmüyor vs buradan hak verebilirim ama Türkiye vatandaşı bir insan başka ülkede hizmet görmüyor ve Türkiye Cumhuriyeti devletide vatandaşı için uçak kaldırıyorsa eğer bu çok güzel birşey...

Kısa ve öz arkadaşlar yukarıdada yazdığım gibi ilk 2 iddiayı yanıtlar,kanıtlarsanız eğer sevinirim..Gerçekten bilmediğimden görmediğimden yazıyorum...Forumda hep bu 2 mesaj üzerinden eleştiri olmuş çünkü...Yoksa delinin biri kuyuya 1 taş attıda 40 akıllı onun peşindenmi takılıyor? Bana sakın ben şurdan duyduydum burdan duyduydum,şu sitede gördüm demeyin..Bizzat adamın Türk vatandaşlığından çıktığını,kızında İsveçli ölmek Türk vatandaşı olmaktan iyidir dediğini ispatlayın gösterin..Ha yok buradaki kör muhalefetin peşine takılıp yürüdüyseniz eğer ak trollerin kör kütük hükümeti desteklemesinden,şakşaklamasından daha vahim bir durumdur bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: SPAWN-TheUndead

Helal olsun. Olması gerektiği gibi yapmışlar. Avrupa barışta özenilen avrupa'dır. Ne zaman ki bıçak kemiğe gelir, gerek savaş gerekse böyle extrem durumlar vuku bulur, işte o zaman maskesi düşer ve nasıl bir pislik olduklarını açığa çıkartırlar.
    Sen Türkiye'den hamaset yapıyorsun ama hastanın kızı Türkiye'ye gelecek misin sorusuna, "hayır hayır Türkiye'ye sadece tatilde gelirim." diyor. Senin deyiminle pislik Avrupayı Türkiye'ye tercih ediyor, haberin olsun.
  • Demin röportaj veriyordu. Muhabir bundan sonra Türkiyeye dönmeyi düşünürmüsünüz diye soruyor : Tedavi biter bitmez isveçe döneceklermiş. "Türkiyeye sadece tatil için gelirim diyor." Üzüldüm :(
  • Kızı, Türkiye'ye tatile gelirim diyor. Ahahahahahaha. Nasıl bir şeyin içine düştük lan biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

haksız mı? ağızlarınızdan salyalarınızı silin.

Alıntıları Göster
    Salyalı ikiyüzlü olan sizin gibi zihniyettir. Bu ülkeden ülkeden çekip avrupaya giden insanları orda hastane mi kalmadı da buraya getiriyoruz? Avrupa yalaklanmasını sizin gibiler yaparken iyi? İyiyse orda kalsın buraya niye ihtiyaç duyuyor? Çünki kimse bizim kadar binlerce doları propaganda için saçacak kadar öngörüsüz, vizyonsuz değil. Ki birazcık ülke sevdalısı olan babasını ölüme terkeden ülkede 1 saniye kalmaz ben kalmazdım kalıcaksamda gider Türkiye'den yardım istemezdim. Demek ki seven değil ... yaranıyor sizin gibilere.

Avrupa'nın ekonomik durumunun bizden kat kat iyi olduğunu senden biliyorum ama oraya gidip o ülkeyi tercih edip zora gelince DÜVLET BİZE BAHMİYY ayağına girmek ""NET"" iki yüzlülüktür. Bu kadar vatan sevdalısıysan gelir burda yaşarsın düvlet bahmiy ayağına girmezsin. Bu ailenin eminim ki orda gerekirse özel hastanede gayette tedavi ettirecek durumu vardır. ama olur mu? propagandaya aç hükümet varken uçak kaldırılır tabi ki! Ben Avrupaya gitmek istesem 100 defa gitmiştim. kişi kendinden bilir işi herkesi kendin gibi salya akıtıyor sanma ama gitseydim gebersem böyle iki yüzlülüğe girmezdim anlatmaya çalıştığım bu. Yardım isterken videolarda canım ülkem şöyle ÜLKEM ÜLKEM ÜLKEM diye konuşan yardımdan sonra açılırsa belki tatile gelebilirim cevabını veriyor. Yorumlara kız siz Avrupa'ya gelmek için ölürsünüz yazıyor. bırakın o zaman buda ölsün Avrupasında biz niye uğraşıyoruz?

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI

Bu ülkede binlerce aile geçinemiyorum kafasına sıktı intihar etti bu ailelerin kaçına yardım edildi? Şu fotoğrafta gördüğün Dilek kardeşimiz bile dilenci muamelesi gördükten sonra tv'de öyle yankı bulmasaydı tedavi olamıyordu ki geç kaldı malesef kaybettik. İki yüzlü gurbetçiler için uçak kaldırılıp masrafa girilmesine şiddetle karşıyım. Yardım isterken videolarda canım ülkem şöyle ÜLKEM ÜLKEM ÜLKEM diye konuşan yardımdan sonra tatile gelebilirim cevabını veriyor. Sizde burda sığ düşüncenizle boş boş yazıyorsunuz. Hayatınızda bir kere bir gurbetçiyle oturup çay içtiniz mi? Ben binlercesiyle içtim zihniyetlerini iyi bilirim. ÇOK İYİ BİLİRİM. Burda boş yapmayınız. Kendi vergisini veren fakir fukaranın peşine düşmeliyiz daha maske alamayan milyonlarca vatandaşımız var. İsveç'te Min 3 bin Euro asgari ücret alan adamların peşine değil.

Sonuç olarak twitter'a bakıldığında sanki "dünyayı kurtarmışız" gibi algı kasılmış uçak yollayanların amacıda yerini bulmuş oldu. 15-20 Bin Dolara bundan daha iyi reklam yapılamazdı. Güzel çalışma tebrikler. Artık ülkemizdeki yoksul vatandaşları maske bulamayan milyonlarca vatandaşı unutabiliriz

• İsveç'te yaşayan Leyla, covid-19 teşhisli babası için hastanelerin hiçbir şey yapmadığını bir video aracılığı ile aktarmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, sosyal medyadan babası için yardım çağrısında bulunan Leyla Gülüşken'e ambulans uçağın sabah saatlerinde yola çıkacağı müjdesini verdi. Leyla ise Bakan Koca'ya teşekkür ederek "Türk olmamızla gurur duyduk. " dedi.

Kaynak

İsveçte yaşayıp İsveç Kronu alıp harcarken kimse Türkiye demiyor ne zaman başı sıkışsa Türkiye Türkiye bunu almanyada yaşayan Türkler çok yapar bir savaş çıksa Türkiyeye koşa koşa gideriz derler hepsi milliyetçi hepsi gözü karadır ama euro'ları bırakıp ülkeye gelmezler ben burda anlamayan arkadaşlar için söylemek istiyorum devletin yaptığını değil orda yaşayan bu kızın yaptığını eleştiriyorum devletimiz insanlık yapıp uçak göndermiş birşey diyemem ama sonradan çıkıpta Türk olduğumuzla gurur duyduk demesi bana saçma geldi sorsun bakalım bizler onun Türk olmasından gurur duyduk mu ?

• klasik AKP zihniyeti, kendi vatandaşını sallamaz, ama kendi reklamı için itibarından hiç tasarruf etmez. yazık..

• isvecte kazan vergini isvece ver, sonra cik oluyoruz bizi kurtarin de, bizim salaklarda ozel ucak yollasin getirsin. acliktan oluyorum cocuklarim annem ac diyen adama ananida al defol git diyenler ozel jet yolluyor. tamamen sovdu, yerine getirdiler. yarin iyilesir defolur gider..

• funky soul kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından gelen oylar Akp'ye direkt %1,5 oy kazandırıyor. Senin kapasiten yetmez anlamaya.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.