Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet maskesiz gezsin İsveç vatandaşlarına dağıtın devletin parasını. Kızın cevabı çok iyi olmuş bizim gibi keriz millete bu yarar Türkiyeye ancak tatil için gelirim demiş. Nasıl olsa biz bize yeteriz yollayın paraları 50-100 bin €'ya bu tipler için uçak kaldırsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 26 Nisan 2020; 15:22:58 >
  • Solunum sıkıntısı çekmeyen ateşi,boğaz ağrısı olan kişilere dünyanın her yerinde evde tedavi uygulanıyor zaten.Büyükelçilikle konuşulup çok kolay bir şekilde gereken tedavi uygulanabilirdi.
    Babasını bedava tedavi ettirince yine bedava İsveç'e dönecekler,yine ülkemizi kötüleyecekler,bu arada nasıl bir iltica başvurusuyla İsveç'e kabul edildiklerini de merak ediyorum açıkçası.Kız eğitim için buradayız diyor(Ailecek eğitimdeler herhalde.)Kızın saygısızca Avrupa için ölürsünüz demesi de ayrı bir ironi zaten.Yazık diyorum,hakkımı da helal etmiyorum.
  • Bizim için maske veremeyen aciz hükümet bunlara özel uçak kaldırıyor. Helal olsun oy verenlere.

Hatta siz bu kerizlere yetersiniz türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 26 Nisan 2020; 15:24:7 >
  • tam öveceğim mesajları görüp yazıklar olsun diyorum, adamlar kendi ülkesinde olanları izleyip yurt dışına şov yapıyor sonra biz böyle devletiz şöyle devletiz, getirilip yurtta otobüste devlete küfredenleri hiç söylemiyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizede 5 tane maskeyi bile ulaştıramasınlar yerim ben böyle adaleti isveçteki şahıs kaç Tl vergi verdi bu devlete acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Millet maskesiz gezsin İsveç vatandaşlarına dağıtın devletin parasını. Kızın cevabı çok iyi olmuş bizim gibi keriz millete bu yarar Türkiyeye ancak tatil için gelirim demiş. Nasıl olsa biz bize yeteriz yollayın paraları 50-100 bin €'ya bu tipler için uçak kaldırsınlar.
    Bu kız şimdi sorulan soruya "dürüst cevap verdiği" için suçlanır, toplumun nefretiyle karşılaşır.

Fakat tüm ülkeyi dipsiz bir çukura dönüştüren çomarlar saraylarda yaşatılmaya devam edilip alkışlanır.

Bu seviyede cahil, bu kadar akılsız bir popülasyona sahip TR.

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Benim dayımda da virüs pozitif çıkmış. Şu an evde karantinada. İki tane küçük çocuğu var. Biri astım hastası. Evin ihtiyaçlarını karşılamak için de markete gidiyor. Devlet ilaç getirmiş eve sağolsunlar ama bir maskesi dahi yok. Ee maskeyi de alamıyor ne yapacak bu adam ? Markete de gidiyor. Aynı durumdaki bir isveç vatandaşı içinse özel uçak kaldırtıyorsun.
    Neler yazardım da silivri var yemişim banı

• quote:

Orijinalden alıntı: PrensMişkın

Benim dayımda da virüs pozitif çıkmış. Şu an evde karantinada. İki tane küçük çocuğu var. Biri astım hastası. Evin ihtiyaçlarını karşılamak için de markete gidiyor. Devlet ilaç getirmiş eve sağolsunlar ama bir maskesi dahi yok. Ee maskeyi de alamıyor ne yapacak bu adam ? Markete de gidiyor. Aynı durumdaki bir isveç vatandaşı içinse özel uçak kaldırtıyorsun.
    Bir tanede benim tanıdığım var, öksürürkten , halsizlik ten, bel ağrısından ,duramıyor,ilaç vermişler ev de karantinaya almışlar, keşke isveçte yaşasaydı,kıymeti bilinirdi,

• bazen iyi şeyler yapıyorlar, haklarını gerektiğinde vermek lazım. kızı ve ailesini de eleştirmeyi bırakın. ihtiyacı olana yardım edilmiş mi, edilmiş. gerisinin önemi yok. taktığım ergen acizleri sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 26 Nisan 2020; 15:42:32 >
  • Hahahahahahha Leyla kızımız Türkiye'ye anca tatile gelirim babamda iyileşir geri döner dedi.

Lan enayiler siz vergi vermeye devam edin. Bak bu ülkeye bir kuruş vergi vermeyen kız özel uçak kaldırıp babasını tedavi ettirdi. Ama siz sefil gibi yaşamay devam edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İyi bakın videoya: Türkiye'ye tatile gelirim diyor sadece spiker bile afalladı..
    Sen yalvar günlerce uçak yollayın diye sonra tatile gelirim de. Babasıda tedavi olup defolup gidecek. Bunların tek kuruş faydası yok yazın 8'den döviz bozup gelip burda 1 haftalık krallık yapmak dışında oda döviz yüksek diye yoksa yüzüne bakmazlar.

LİNK:
    Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/gpuddx

TÜM ÜLKELER SADECE İŞ, EĞİTİM, DEVLET GÖREVİ İÇİN GİTMİŞ VATANDAŞLARINI GERİ ALIM İÇİN TAHLİYE YAPIYOR. DÜNYADA BAŞKA ÜLKEYE "YERLEŞMİŞ" VATANDAŞINI ALAN TEK DEVLET BİZİZDİR. GİDİP BİNLERCE DOLARLA FAKİR AİLELERİ GEÇİNDİRMEK VARKEN BÖYLE HARCANIYORYA TEK KURUŞUM VARSA ZIKKIM OLSUN. O ÜLKEYİ TERCİH ETTİYSE HER ANLAMDA EDECEK EUROLARI GÖMERKEN ANCA TATİLE GEL ZOR DURUMDA KALINCA DÜVLET BİZE BAHMİİİYYY

BU ARADA KIZ "SİZLER AVRUPAYA GELMEK İÇİN ÖLÜRSÜNÜZ" DİYECEK ZİHNİYETTE BİRİSİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

İyi bakın videoya: Türkiye'ye tatile gelirim diyor sadece spiker bile afalladı..
    Sen yalvar günlerce uçak yollayın diye sonra tatile gelirim de. Babasıda tedavi olup defolup gidecek. Bunların tek kuruş faydası yok yazın 8'den döviz bozup gelip burda 1 haftalık krallık yapmak dışında oda döviz yüksek diye yoksa yüzüne bakmazlar.

LİNK:https://streamable.com/gpuddx

TÜM ÜLKELER SADECE İŞ, EĞİTİM, DEVLET GÖREVİ İÇİN GİTMİŞ VATANDAŞLARINI GERİ ALIM İÇİN TAHLİYE YAPIYOR. DÜNYADA BAŞKA ÜLKEYE "YERLEŞMİŞ" VATANDAŞINI ALAN TEK DEVLET BİZİZDİR. GİDİP BİNLERCE DOLARLA FAKİR AİLELERİ GEÇİNDİRMEK VARKEN BÖYLE HARCANIYORYA TEK KURUŞUM VARSA ZIKKIM OLSUN. O ÜLKEYİ TERCİH ETTİYSE HER ANLAMDA EDECEK EUROLARI GÖMERKEN ANCA TATİLE GEL ZOR DURUMDA KALINCA DÜVLET BİZE BAHMİİİYYY

BU ARADA KIZ "SİZLER AVRUPAYA GELMEK İÇİN ÖLÜRSÜNÜZ" DİYECEK ZİHNİYETTE BİRİSİ.
    haksız mı? ağızlarınızdan salyalarınızı silin.

• Patren kullanıcısına yanıt
    Bunları nerede ne zaman söylemiş merak ettim doğrusu.Link veya ekran görüntüsü varsa paylaşırsan sevinirim.Gerçekten bilmediğim görmediğimden soruyorum.Eminim benim gibi forumda bunları görmeyen vardır bizleri aydınlatırsan sevinirim..

Ayrıca desin veya demesin burada Türkiyenin göstermiş olduğu tutumdan ,devlet olarak icraatinden bahsediyoruz..Akpnin eleştirilecek çok yanı var ama bugün burada bu konuda mâlesef eleştiremiyeceğim...

Herşeyi fütursuzca kör kütük, zil zurna eleştiren muhalefet yapanları sevmiyorum..Tıpkı Hükümeti kör kütük fütursuzca her zaman her yerde destekleyip, şakşakcılık yapanları sevmediğim gibi..

Ayrıca maskem geleli çok oldu mâlesef yine eleştiremeyeceğim.Yani anlayacağın bana buradanda çaktık dostum.Bana yine hükümeti savundurttun

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI

• HektorCupes H kullanıcısına yanıt
    Konuda var hocam SS ler.
    Ayrıca hem PTT den hem eczaneden 2 kez aldım, toplam aldığım maske 40 ama alamayan çok.

• Dünyanın öbür ucunda da olsa ,zor durumda kalan vatandaşlara bakmak zorundasınız,hükümetin yanlışları çok,doğru hareketlerinide tebrik etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

bazen iyi şeyler yapıyorlar, haklarını gerektiğinde vermek lazım. kızı ve ailesini de eleştirmeyi bırakın. ihtiyacı olana yardım edilmiş mi, edilmiş. gerisinin önemi yok. taktığım ergen acizleri sizi.
    Ergenmi
    Pozitif çıkan vatandaşını eve yollayan isveç e uçak yolla,burdaki pozifleri eve yollayanlara kim uçak yollayacak

• Patren kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.Daha yeni uyandım konuya çok mesaj gelmiş.En çok senin yorumun beğenildiği için ilk senin yorumunu okudum.Diğer mesajlara bakma fırsatım olmadı.Şimdi bakıyorum teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: PrensMişkın

Karantinada ki komşuma maskede gelmedi. Bana gelmişti 2 paket. Birini onlara verdim. Evde çaresiz kalmışlardı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.