Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani şu geçen ay Suriye'de hava sahasını kontrol etmedikleri bir bölgeye onlarca vatandaşını ölüme yollamış "üst-akıldan" bahsediyoruz değil mi?

Bunlar hep balık hafızalı insanlar için günlük atılan yemler, gerçeklik ise her zaman olduğu gibi mide bulandırıcı.

Show must go on.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın dört bir yanına yardım götüren ülkemi tebrik ederim. Buradan uçak kaldırıp başka ülkedeki yardım isteyen bir Türk ü buraya getiriyor.
  • Çocuğunun cenazesini çuvalda taşıyıp götüren baba geldi aklıma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cebinde taksiye binecek parası olmayıp bu olayı düşünmeden alkışlayan tipler var oldukça ,hep derim vergiyi sonuna kadar yaslayacaksın bunlara.
    Arada suçsuzlarda gidiyor ama onlarda kusura bakmasın artık.
  • PR must go on.

Bizbize yeteriz de milletten olmayan parayı iste.

Böyleleri için hükümet reklam derdiyle harcasın ne güzel memleket.

Amaç biz büyük ülkeyiz bakın İsveç'İn yapamadığını yapıyoruz demek mi?

Senin kendi vatandaşına uyguladığın prösedür dışında İsveç'in farklı uyguladığı bir şey mi var?

Adam ağır hasta değil belli ki. Eve git yat demişler. Sen de aynısını yapıyorsun.

Amaç biz İsveç'ten büyüğüz bak diyebilmek için devletin parasını bir adam için harcamak mı?

Vay be adamım ne büyük devletiz biz.
  • salgın bitince arkasına bakmadan ayni yere gidecek aile için mi şimdi bu şov? isveç gibi dünyanın en iyi ülkelerinden birinde yaşayan bir aile. ülkede açlıktan ve işsizlikten insanlar ölürken isveç'te yaşayan bir aile için uçak kaldırıp indiriyorsun. insanda biraz utanma olur be. hadi bunu sindirdik

madem bu yardım herkese yapılıyor, bu topraklarda pantolon alamadığı için baba intihar etmedi mi? ona niye yapılmadı? emine akçay isimli hanım çocuklarını ısıtacak odun bulamadığı için ellerine saç kurutma makinası verip intihar etmedi mi? onun suçu neydi?
  • İngiltere devletine yapılan yardım rahatsız etmedi ama bu aileye yapılan yardım beni rahatsız etti.

• Hişşşt akıllı ol, bir kişiye laf söyleyeceğim diye , milyonlara haddini aşan laf etme.

• şuan durum değiştimi bilmiyorum ama salgın başladığında ateşi olmayan hastaneye alınmıyordu , solunum zorluğu yaşamayanda hastanede yatırılmıyor git eve kendini karantinaya al deniliyor.vicdansızlık gibi gelebilir ama bu sayede sağlık sistemi şişmedi , yoğun bakımlar dolmadı.

öksürüyo diye hastaneye yatırılmıyo kimse.kendi kendinize gururlanmak için yapay sebepler bulmaya gerek yok.

(kurgu olmadığını varsayıyorum )

böyle yardımlarla avrupada iyi bir izlenim bırakma iydir.
  • "İstanbul'da yapılacak köprü için, otobüsle taşındığı İzmir mitinginde, manasızca sevinen Bayburtlu" durumu oluşmuş işte.

Ülkemizde olsa da eve gönderilecek İsveç Vatandaşı için uçak göndermek!
    Hoş, gerçi Moritanya'ya yapılan cami ile Osmanlı'nın dirildiğini sanan, "Kurdun dişine kan değdi bir kere" diye tweet atan, tespihli, Raybanlı dedenin, otobanda yüksek hızda giderken attığı storyden zevk alanın aklı ne ki?

• Cem kullanıcısına yanıt
    Vatandaş mı? Asıl soru o. O devletler kendi vatandaşını getiriyor. Kusura bakmayın vatandaşlıktan çıkmayı göze aldıysa yussuzluk yapmayacak. Tükürdüğü kabı tekrar yalamayacak. Vatandaşlıktan çıktıysa bu sözlerim geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 26 Nisan 2020; 14:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Vatandaş mı? Asıl soru o. O devletler kendi vatandaşını getiriyor. Kusura bakmayın vatandaşlıktan çıkmayı göze aldıysa yussuzluk yapmayacak. Tükürdüğü kabı tekrar yalamayacak. Vatandaşlıktan çıktıysa bu sözlerim geçerlidir.
    Hocam o kısım ayrı bir konu, zaten bizim vatandaşımız olmayan birine devlet imkanını sunmak, sana vergi vermeyen birini bu imkamdan yararlandırma ayrı bir konu, ama zaten ülkecek kendi vatandaşımız hariç herkese gani gani yardım götüren bir devlete alıştık. Başta suriyeliler.
  • Güzel hareket ama şov amaçlı yapıldığı çok belli.

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI

Şu kızcağıza neler yapıldığını hatırladıkça midem bulanıyor. Yatacak yeriniz yok öteki tarafta.
  • Bizde maske bekliyoruz işte napalım, vergi falan veriyoruz

• hakaniko kullanıcısına yanıt
    Zaten bu ülkenin nimetlerinden yararlanması için TÜRK vatandaşı olmaması gerekiyor :)
  • Cloose35 kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın ne diyeyim

• Gecenin bir yarısında yurtta yatan gençleri, kız erkek demeden sokağa atan zihniyet o gece de show yapsaydı da, öğrencilere kalacak yer ayarlasaydı, evlerine gönderseydi. Bugün bu hareketlerine aferin derdik.

O gençlere ne haliniz varsa görün dercesine sokağa atarken, Yüzde doksanı show amaclı bu tür şeylere balıklama atlıyorlar. Sen de zannediyorsun ki, hükümetimiz her öksürene ambulans uçağı gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 26 Nisan 2020; 14:40:27 >
  • Benim vergilerimden giden 1 kuruş dahi varsa haram olsun. Kızın her söyleminden anlaşılıyor ki her fırsatta Türkiye'yi yerin dibine sokup başı sıkışınca Türkiye diye ağlayanlardan. Videonun başında Türkçem için kusura bakmayın diyor Allah'ın artisti, geçmiş tivitlerine bakıyorum hepsi Türkçe atılmış. Ne meraklıymış yabancı olmaya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.