Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam kalp hastasi ayrica video izlemedin sanirim oksurukten duramiyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar sırf daha çok kazanabilmek için orda sağlık sigortası yaptırmadan çalışsınlar, biz de burda işsiz işsiz sigorta primi verelim.
  • bu forumda bu konu acilirmi kardesim oldumu simdi birazdan linc yersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ozaten o beğendikleri avrupa da ölüme terketmiş bunları ,
    yazık , çok yazık
  • Olay tek kişilik şovdan ibaret.Yarın,yine geçici kötüledikleri isveçe dönerler.Bir ay önce başvurduğum maske hala piyasada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaktunc

Adam kalp hastasi ayrica video izlemedin sanirim oksurukten duramiyo
    Birader çok öksürmek hastaneye yatma sebebi değilki. Türkiye'de de hastaneye yatırılmayacaktı yüzde 90 ihtimalle.

Nefes darlığı, hiçbir şekilde düşmeyen ateş gibi bulgulara bakılıyor. Çok ciddi risk grubundayasanız farklı.
    Corona'da yardımcı ilaçlar var sadece. Adamın kalbinde sorun varsa kinin de verilemez. Favipiravir için ise durumu hafif görünüyor.

Boşuna yolculuk yapıp kendisini inanılmaz yormuş, evinde kalsa çok daha iyi yaparmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Nisan 2020; 12:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpye tebrikler.Güzel kurgu.
    Kızın baba nasılsın dediğinde öksürmesi falan 10 numara oyunculuk.

• 2. sayfayı okumadan bişeyler sordum kusura bakmayın

---------------------------------------------------

adamın durumuna gelicek olursak eğer bu adam Türk vatandaşlığından çıktığı halde bu hizmeti alıyorsa bilinsin ki kendi adıma hakkımı helal etmiyorum

kızınında ne mal olduğu ortaya çıkmış zaten
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Kardesim sizi yanliş bilgilendiriyolar herhalde. Benim annem covid 19 oldu ates titreme oksuruk hicbirsey yoktu sadece rontgende cikti. 6 gun yatirdilar ozel hastanede sadece halsizlik vardi bu arada

• Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Ya kurgu degilse ? Ya olanlar gercekse nasil oduceksin bu kul hakkini iftirayi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aaktunc

Kardesim sizi yanliş bilgilendiriyolar herhalde. Benim annem covid 19 oldu ates titreme oksuruk hicbirsey yoktu sadece rontgende cikti. 6 gun yatirdilar ozel hastanede sadece halsizlik vardi bu arada
    Anneniz covid olmadı sizde yalan söylüyorsunuz.

İşim direkt tıpla içiçe.
    Yanlış kişiyim trollemek için uza.

• Bu arada olay kurgu değil gerçekse o zaman kimseye yardım etmemize gerek yok.Demekki devletin parası var,isveç vatandaşlarına bile uçak kaldırabiliyor.

O zaman hepimize para verecek.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Sizi inandirmak zorunda degilim. Bence sizin tipla alakaniz yok olsa idi semponlari bilirdirniz

• Patren kullanıcısına yanıt
    KAYNAK NEDIR ?

Ben çifte standart olduğuna inanmıyorum
    Arkadaşımın annesi covid onuda Türkiye de evine gönderdiler...

İsveçte kalmaktan korkup bence yalan uydurdular
  • "Düne kadar kapıya ambulans getiremeyen devlet "

He gülüm heee ambulans hizmeti 2002 de devreye girdi, öncesinde yoktu. Yok akp li değilim yok bilmem neyim deyip algıda yaratırmış.

Gelelim konuya, ister şov olsun ister gerçekten yardım, bu tip durumlarda devletin yapması gereken budur. Biz bunları yıllar önce görüyorduk, yabancı devletler hastalanan, kaza geçiren vatandaşlarını ülkeler arası helikopter, uçak vb. yollarla ülkelerine getirttiklerini biliyoruz. Ozaman vaybe dediğimiz kısma henüz yeni ulaşabildik. Gerçi pandemi durumu olmasa yine aynı şeyler yapılır mı orası ayrıca bakmak lazım. Kızın ve ailesinin ne vatandaşı olduğu hangi görüşten olduğu kısmına girmiyorum.
  • maske nerede maske ?

kaç hafta oldu.

1 kişiye özel uçak kaldıranlar 3 kuruşluk maske dağıtmaktan ACİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 26 Nisan 2020; 12:27:16 >
  • Oh ne güzel! Sen ülkeni kötüleyerek İsveç'e iltica et. Oradanı zevkini sefasını sür. Ülkeye dönmen için kalkan uçaklara 400€ verip gelme. Vergini sigortanı İsveç'e ver ama Türkiye sana özel uçak kaldırsın.

Bu ülke içinde yaşayanlar için koskoca bir cehennem. Hem ağır vergiler altında ezil. Normal zamanda GSS borcun varsa hastanenin kapısından dahi içeri sokulma. Devlet sözde maske verecek ama ortada maskenin emaresi yok. Daha Covid 19 hastalarına bile maske vermekten aciz ol. Ama gel senin vatandaşın olmayan biri için uçak kaldır. Kendi halkına zırnık yokken diğer ülkelere tonlarca yardım gönder.

Bunlar hep ucuz şovlar ahmak ıslatan tarzı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-439259854

Bu mesaj silindi.
    bu olaydan bunu mu anladın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.