Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam, Türkiye yi terketmek için can atan adamlardan mı,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TUNÇBİLEK kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir hamasette bulunmuyorum. Fikrimi yazdım, sade bir şekilde.
    Barış zamanının avrupasını, türkiyeye tercih edebilir. Kişinin kendi görüşüdür. Aklı başında herkes de daha iyi olmanın ve daha iyi yaşamanın peşine düşer. Bunda gocunacak bir şey yok. Kimisi bunu farklı ülkede arar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 26 Nisan 2020; 17:15:35 >
  • İnsani bir olay. Ülkesini sevmeyen biri olsa bile devletin vatandaşına yardımcı olması gerekir. Bu sağlık işi çünkü. Bir doktor mesela bu hasta katil, tedavi etmem diyebilir mi? Ama bu işi şova dönüştürmemek gerek. Hükümet şovu seviyor.
    Not: Kendime ve eşime hala maske için sms gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 26 Nisan 2020; 17:17:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Akpli olmadığımı sana ispatlarsam peki?
    İtersen amuda kalk hey Allahım, ambulans yokmuş. Türkiye de acil yardım ve ambulans sistemini kuran ekibin başındaki kişi akrabamdır, rahmetli doktor abimizin icraatinemi, yoksa ne idiğü belirsiz adamın lafınamı inanacam.
  • Ben vatandaş olarak maske bulamazken hakaret gibi olaydır bu ...
  • Türkiyeyi sadece tatil yeri olarak gören insanlar için isveçlere uçak kaldır ancak terhisi gelmiş Türk askeri için evine kadar goturecek otobüs bile ayarlayama ve askerliklerini 1 ay uzat . Şaşırdık mı ? Tabii ki hayır . Yarın bir gün vatan hizmeti yapacak asker bulamadiginizda isvecteki Leyla gelir acemi birliğine

• Önden 1 manga saldırı timi gönderiyorum DH foruma yetersiz gelirse 3. bölgedeki trolleri çekerim buraya

Amaaaaaa öHöööhöö Türk vatandaşı değilmiş, Aaaaaa Şovv yapıyorlar, Ayakkabısının bağı da kırmızı neden yeşil değil, burada iktidar dünyanın en güzel işini yapsa da muhalefet alkışlayacak hali yok

FORUMA BÖYLE KONULAR AÇMAYIN LÜTFEN şovunuzu başka mecralarda gerçekleştirin.
  • O "Ama" kelimesini "Amaaaa" diye uzattın ya beni inandıramazsın akpli olmadığına. Bunlar hep Rte etkisi çünkü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SGK ile tedaviler ücretsiz. Özel hastane dahi olsa yabancı bir para birimi ile maaş alana çıkacak masraf 7/1 oranında sivrisinek zırıltısı gibi düşecektir.

Velhasıl hiçbir zaman samimi bulmuyorum bunları. Türkiye gibi devlet bulamazsınız evet.

Çift Sigorta - Çift Emeklilik - Çift Maaş - Çift Vatandaşlık. Çalışma hayatı Berlin falan tatil deyince Bodrum - Çeşme.

Hangi görüşten olursa olsunlar bu insanlar kadar kıyak yaşam süren yok.

İktidar değişikliğinde ele alınması gereken konulardan biridir. Özellikle çift vatandaşlık kaldırılmalı. Yurt dışına yerleşip kazananların buradan kazanacakları ek faydaların önü kesilmelidir.

Herkes nereyi seçtiyse orda hayatına devam etsin. Sevinenler olmuş enayiliğinize doymayın.

Bu konu özelinde yazmıyorum hastalıkla ilgili bir durum Allah şifa versin ama gerçekler bunlar ve insanların tepkileri bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 26 Nisan 2020; 18:10:37 >

• Kimse darılmasın gücenmesin ama;
    (ya da darılın gücenin zerre kaa derdim olmaz.)

Görüş
    İnanç
    Parti
    Hiç biri fark etmez;

Ben olsam yetkili
    Ben de aynını yapardım.
    Zira böyle reklam şansı her zaman bu şekilde ayağa gelmez.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hükümet simdiye kadar 60bin kişiyi ayaklarına kadar uçak gönderip ücretsiz bir şekilde ülkeye getirmiş, ne şovu? Devlet, sosyal devlet olmanın gereğini yerine getiriyor o kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya bilenler cevap verebilir mi!!!!!! bu Leyla Gülüşen dedikleri twitterda yardım isteyen kızın babası İSVEÇ vatandaşı olduğuna yönelik yani TÜRK vatandaşlığından ayrıldığına yönelik herhangi bir kanıt ispat vs... var mı bilen link atabilir mi herkes diyor ki sen İsveç vatandaşı olmuşsun vs..... diyor adam için fakat ben aradım bulamadım buna yönelik birşey
  • BENİM VERGİMİ BAŞKASINA HARCAYAN HÜKÜMETE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
    Türk vatandaşı, İsveç vatandaşı farketmez! Yurtdışında yaşıyorsan, oraya vergini ödüyorsan O ülkeden hizmet alacaksın! O ülkede kazandığın her FRANK için Türkiye de gelir vergisi ödüyor musun? Türkiye de SGK primi ödüyor musun? HANGİ HAKLA UÇAK KALDIRILIP ALINIYOR YA HANGİ HAKLA!? Milyonlarca Türk GSS borcundan dolayı ocak ayında hastaneye gitmedi bu ülkede! tepki artınca serbest bıraktılar 2021 de söke söke alacaklar GSS parasını, birde utanmadan sıkılmadan İSVEÇten hasta geitriyorlar! bırakın İSVEÇİN UTANCI olsun, size NE?

Ayrıca maskeler nerede? 2 hafta oldu gelen giden yok. ne mesaj ne ptt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 26 Nisan 2020; 18:1:5 >
  • Bu olayı bile savunan çıkmış

Bu ülkede bu kadar e*ayi varken ne sülün osman biter ne çiftlik bank

Diğer konuda yazdım buraya copy paste yapmaya gerek yok herşey ortada

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    çözüm basit. çift vatandaşlığı olan vatandaşlar, yurtdışında kazandıkları para üzerinden türkiye de de gelir vergisi ödeyecekler. bakalım çift vatandaşlıklarını o zamanda devam ettirecekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallidman

Hükümet simdiye kadar 60bin kişiyi ayaklarına kadar uçak gönderip ücretsiz bir şekilde ülkeye getirmiş, ne şovu? Devlet, sosyal devlet olmanın gereğini yerine getiriyor o kadar.
    ne ücretsizi millet parasını verip geliyor tahliye uçuşları paralı
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey devam ettirmezler. Çift vatandaşlık uygulaması kaldırılmalı. Başka ülkeye yerleşip orada çalışma hayatına girenlerin Türkiye'den nemalanması engellenmelidir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.