|
Kültür ve Turizm Bakanı: İhaleye F1’i İstanbul’a getirme şartı koyduk
-
-
Bakanım bu dediğinin olmayacağını sen de biliyosun. F1 getirilmez gelir, ne monaco burası ne de belçika.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım Türkiye'ye gelir, şartın eklenmesi güzel bir adım olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatih Altaylı f1 in kendisinin gelme isteği olduğunu anlatıyordu.
-
Podyum da şerbet içirin sonra da gelmelerini bekleyin...
hihi tamam,hemen toto wolf u arayip iletiyorum
Parayı bastığın zaman geliyor, formual eski formula değil rrık. Paraya tama ediyorlar, eskiden olsa para arka plandaydı.
Ya sanki ilk defa gelecekmiş gibi konuşuyorsun. Hazımsızlığını da al git.
İstanbul park yıllardır efsane anlara konuk olmuş bir pist şampiyonluklar görmüş pist 8. virajın efsanelği zaten konuşulmaz..
-
Ne hazımsızlığı kardeş mesajımı okudun mu? Ben İstanbulpark kötü bir pist mi dedim? Ülke koşulların ilgilerini çekmiyor. Bir kere gelmeyi geçtim bir de kalıcılık şartı koşmuş, malesef buna uygun görecekleri bir ülke değiliz.
Türkiye' nin jeopolitik konumu ve pistin efsaneleşmiş anlara sebep olmasından ötürü F1 her zaman bizi ön planda tuttu.
Türkiye çoğu takvimde Ülkelerin ortasında olduğundan lojistik anlamda çok avantajlı. FIA' nın F1 takvimini de uzatmak istediğini düşünürsek parayı bastığın zaman F1 hayır diyemeyecektir.
-
Bakanlara özel içecek mi dağıtıyorlar, keşke benim kafada aynı olsa hep..:Dasdfg
-
Gelir yine gider devamlılık yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süreçler İyi yönetilirse kalıcı olarak gelir ama yönetilemiyor. Tribe girip Sahnede gazoz patlatan kafalarla olmaz.
En doğru yorum tam olarak bu. İyi bir teklif ve projeyle F1 uzun yıllı olarak gelebilir.
-
tek sebep gazoz mu?
-
Fia hiç bir ülkenin koşullarıyla ilgilenmiyor öyle olsa brasil sao paul gp olmaz o zaman. Sen yeter ki açık kapı bırak. Parasını alır gelir yarışı yapar geçer.
İstanbul park efsaneleşmiş bir pisttir. Fia da gelmek istiyor fakat bizim yönetim kapıyı kapatıyordu. Bu kapı aralanınca yarış gerçekleşecektir.
-
mesela gazlı su değil o zihniyet mesele. Unutmayalım voleybolcularımıza bile saldırdı bu kirli zihniyet. Bu kadar basit meselede bile standartları terk edip tabularla hareket eden bir zihniyete ciddi iş yapan kimse kolay kolay güvenmez.
Mesela o kadar taviz verip yalvarıp Dört koldan yatırımcı arayıp çekememenin faktörlerinden birisi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 22 Mart 2024; 11:1:39 >
Keşke sadece gazoz olsaydı :D
-
fia çok uzun zamandır tokunu cıkarmış bir organizasyon. ciddi ciddi takipçi kaybettiler. üstelik organizasyona ev sahipliği yapmak da hiç ucuz değil. dünya kupası veya şampiyonlar ligi finali gibi birşey değil bu. 24 yarış haftası var ve hepsi neredeyse başka bir ülkede( ABD de 3 yarış var bu sezon) ve şampiyonlu düğümü nerede çözülecek hangi yarış nasıl geçecek bir bilmece olabiliyor. yarışın koptuğu GP den sonrasının izlenmeleri de düsebiliyor. önceki yıllarda 1,5 milyar kişi izlerdi yarışları tüm dünyada şuan yarısı kadar bile yoktur. ve organizasyonu kabul ettikten sonra dünya kupası finalinden bile yüksek fiyata bilet satmaya kalkıyorlar. 4 sene gelmedi yarış 5, senede tüm zararı karşılamak peşindeler. Daha yıllardır oynanan super ligi bile yönetemezken kurumların içine edilmişken super kupayı düzenlemekten bir aciz kalıp 20 defa ertelemişken F1 neden gelsin. yoksa gazoz filan değil olay. katar da messiye cübbe giydirdi. birdaha düzenlemek istese yok kardeş cübbe giydirdiniz bize gelmeyiz demeyecekler ya. bazı standartları karşılamak ve buna güvence vermek lazım.
-
Yarış garantili de verebilirlerdi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Podyum da şerbet içirin sonra da gelmelerini bekleyin...
|
Bakanım bu dediğinin olmayacağını sen de biliyosun. F1 getirilmez gelir, ne monaco burası ne de belçika.
|
Benzer içerikler
- instagram takip etmeyenler
- stalk ne demek
- twitter ücretli mi
- netflix şifre paylaşma
- fotoğraf boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X