Şimdi Ara

Alman Kurdum Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle S.A arkadaşlar bende bir alman kurdu var 2 aylıkken aldım dişi şimdi 4-5 aylık oldu 1. sorunum ben bu köpeğe hep bayat ekmek alıp ısıtıp veriyorum bölece taze gibi oluyo sanırım bu ekmek yüzünden her tarafı kaşınıyo ama mahelledde bir tane uyuz köpek var ayağı yaralı kullanmıyor ayağını açıyorum onada atmışlar buraya odanerden giriyosa benim köpeğim in kulubesini giriyor sanırım ondandan olabilir köpek ok kadar çok kaşınoyorki uyuz ilacı aldım 20 kg uyuz ilaci diyor resimdede görürsünüz 2 tane aldım 1.cisini vurdum 2. cisinide 25 inde de vurmam gerekiyor sanırım vet öle dedi gelelim 2. sorunumuza köpeğimin kaşınmaktan kulağını yara etti kulakları kırıldımı bana 1 tanesi kırıldı gibi geliyo siz de birşeyler sölerseniz sevinirim bu arada yalovada oturanlar bilir gittiğim veterinerler Berna veteriner kliniği ve turhan gökhan veteriner klinği sanırım ama en çok benraya gdiyirum babam ise turhan beye

burdan kulaklarını kırıkmı değilmi onu sölemenizi istiyorum
     Alman Kurdum Hakkında
     Alman Kurdum Hakkında Alman Kurdum Hakkında Alman Kurdum Hakkında
    buda kulağındaki yara
     Alman Kurdum Hakkında
    bunlar ise beşinci parmağı ve dirseğindeki yaralar
    parmak
     Alman Kurdum Hakkında
    dirsek
     Alman Kurdum Hakkında
    son olarakta aşısı
     Alman Kurdum Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNbAt77 -- 21 Nisan 2014; 16:09:43 >

• arkadaşlar konu güncel
  • Konu günceldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz kırık olup olmadığını söylemek için çok erken. Kötü görünmüyor benim fikrim. 1-1.5 ay sonra çok net şekilde belli olur. Bu ara kızınız çok güzel görünüyor, umarım en kısa sürede düzelir kaşıntısı.
  • İşallah saolun hocam

• Konu güncel dirr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.