Şimdi Ara

Alman Lisesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz Özel okullar taban puanlarını ilan etti. Benim puanım 782. Alman Lisesi'nin erkek puanı ise 775. Siz bu liseye gitmemi önerir misiniz?

• Arkadaşım zorlanmıştı ama iyi okuldur ileride ne yapmak istiyorsun nasıl bir eğitim seni mutlu eder bunları duşun bence.son yıl abitur var ve lys ile birlikte zor oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asya2019

Arkadaşım zorlanmıştı ama iyi okuldur ileride ne yapmak istiyorsun nasıl bir eğitim seni mutlu eder bunları duşun bence.son yıl abitur var ve lys ile birlikte zor oluyo

Abitür nedir hocam? Girmek zorunda mıyım peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4PPY -- 21 Temmuz 2014; 21:36:27 >
  • Abitur (kısaca Abi), Alman ortaöğretim sisteminde eyalete göre 12 veya 13 yıl eğitim ve son sınıfta yapılan beş ayrı merkezi sınav sonrasında ulaşılabilen en yüksek lise diplomasıdır...
    http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Abitur

• Girmek zorunda değilsin ama o zmnda orda okumanın anlamı kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: asya2019

Abitur (kısaca Abi), Alman ortaöğretim sisteminde eyalete göre 12 veya 13 yıl eğitim ve son sınıfta yapılan beş ayrı merkezi sınav sonrasında ulaşılabilen en yüksek lise diplomasıdır...
    http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Abitur

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki sizce nasıl bir okuldur? Öğrencilerle yönetim arasında sürtüşmeler yaşandığını duydum ama 2 sene önce falanmış. Eğitim kalitesi hakkında bilginiz var mı?
  • Her okulda yonetim ve öğrenci arası problem olur .onemli olan sana vericekleri eğitim

• asya2019 A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Hatta sosyal faaliyetler önemli bile değil benim için çok fazla. Eğitimi nasıldır sizce?
  • H4PPY kullanıcısına yanıt
    Öğretimi eğer sayısal bir eğitim istiyorsan ve Avrupa ile özellikle ilgilenmeni gerektirecek bir ilgi alanın varsa süperdir. Hedefin Münih teknik üniversitesi ise, orada robotik okumak istiyorsan kesin en iyi tercih olur. Yok sosyal bilimler de değerlendirmem dahilinde kalsın, belki oraya yönelirim diyorsan oraya gireceğin puanla başka daha iyi tercihlerin olacaktır.
    Bu arada Almanın açıkladığı taban puanlardan 10-15 puan daha yukarıda dolacağını düşünüyorum. 785 altı biraz hayal gibi geliyor bana, bu açıdan okul tercihlerini de geniş tutmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirer1

Öğretimi eğer sayısal bir eğitim istiyorsan ve Avrupa ile özellikle ilgilenmeni gerektirecek bir ilgi alanın varsa süperdir. Hedefin Münih teknik üniversitesi ise, orada robotik okumak istiyorsan kesin en iyi tercih olur. Yok sosyal bilimler de değerlendirmem dahilinde kalsın, belki oraya yönelirim diyorsan oraya gireceğin puanla başka daha iyi tercihlerin olacaktır.
    Bu arada Almanın açıkladığı taban puanlardan 10-15 puan daha yukarıda dolacağını düşünüyorum. 785 altı biraz hayal gibi geliyor bana, bu açıdan okul tercihlerini de geniş tutmakta fayda var.

Katılıyorum. Şu an puanı 775. Benimki ise 782. Alternatif olarak Üsküdar Amerikan Lisesi var. Onun da puanı 790. Ama geçen senelerde 3. ön kayıta kadar gitmiş. Yani benim puanıma kadar iner diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.