Şimdi Ara

Alman VK 30.01P vs VK 36.01H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık olarak vk 36h daha iyi özellike güncellemeyle ağır tank olduktan sonra, ama Tiger P tiger dan çok daha iyi bence ve maus da e-100 den çok daha iyi başlıyor sonra e 100 e yeni topu alınca aşşa yukarı güçleri eşitleniyor ama bence yinede maus daha iyi. Gelmiş bana tiger tiger p den daha iyi diyor şu ağacın sonlarına bakmayanlar çok açık daha iyi olduu için bakmadan vk36 aldıklarına pişman olmuşlar "tiger daha güçsüz olabilir ama daha hızlı" olm hızlı tank istesem hayvan gibi tiger mı isticem? ayrıca maus da e100 de dev gibi zarar vermelerine gerek yok kalkan olmalılar ayrıca wiki bile maus un en iyi sidescrape aracı olduunu biliyor
    (tiger çok canlı olabilir ama wiki ye göre taktiksiz birbirlerine sıksalar diğer tüm ağır tanklar onu öldürürmüş ve test edilmiş)

fikirleriniz nedir?

• Tabiki de VK 30.01P den gitmek saha mantıklı.Fakat VK 36.01 H ye göre Tiger serilerine geçene kadar 30P çok zorlayacaktır 36H ye göre. Ama Tiger P bana göre efsane tanıtır.E75 tankı daha 2 saat önce,3 kere ard arda önden dik atışları sektirdi.Paketleri koruduktan sonra Tiger P muhteşem tank.Tabi Maus'a gidene kadar arada kalan 2 tanktan tier 8 olanı çok sıkıntı.Biraz kağıt kalıyor akranlarına göre ama tier 9 arkadan taretli tankı oynamayı bildiren sonra kök söktürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TX515W -- 14 Aralık 2013; 23:00:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiger P nooblara karşı güçlü onun dışında çöp tank.
    Vk30p de çöp.

Vk36h ile 200 küsür maçım var, tank medium tank iken ve konik gun nerflenmeden önce OPtu. Şimdi gideri var.
    Tiger ise aldığı son bufftan beri çok iyi müthiş dpm ve hızının artması çok iyi oldu. ama tam heavy hissi vermiyor tieri yüksek olup zırhı pek olmadığı için. ayrıca tiger 2 ve özellikle e75 tierlerindeki en güçlü tanklardan.

özet: oyuna yeni başladıysan git rus tankı al almanlar sana göre değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vk 36 hem zırhıyla hem de silahıyla sınıfının en iyi tanklarından. KV1S ile nerdeyse denktir.
  • Vk 36 200 yakın maç yapmış olarak kesinlikle güzel tanktır

• Bende vk36h vk30p yi havada karada alır diyorum zaten mesele sonraki tanklar
  • Tiger p ile 600küsür maç yaptımm. Tankın alt kısmını sakladığın zaman canavar oluyor. O tank ile 34atışın 28tanesini sektirmiştim. Patlayıcı sıkmaya başlamışlatdı sonunda. Önden gelen atışları kolay kolay yemez. Tier 8leri önden sektirebilme ihtimali yüksek. Ferdinand TDsi ile aynı şasiyi kullanır. Topu tiger topudur. Tiger daha seri atış yapar. Tiger oynuyorsan sniper olacaksın tiger p oynuyorsan önden dalacaksın.sorn olursa özelden de sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vk36h son topu açık oynuyorum gayet menunum oyunda sırf zırhı iyi diye tankları seçmiyorum şekil şemalde önemli zaten oyunda benim için önemli olan keyif , sonrası zaten tiger I istediğim için burdan devam ediyorum , tankın zırhı iyi top kötü değil 8.8 lik son topu pek kaçırmıyor sadece bir miktar daha tareti hızlı olsaymış birde motoru çok çabuk ölüyor çabuk alev alıyor oda bir sıkıntısı ama keyifli tank kv-1s ve IS garajımda mevcut bu daha keyif veriyor bana...
  • Maus oyunda E100 e göre çöptür. Vk3601 h harikadır. En eğlenceli makinalardan. Mausun zırhı e100 e göre daha kolay yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Maus oyunda E100 e göre çöptür. Vk3601 h harikadır. En eğlenceli makinalardan. Mausun zırhı e100 e göre daha kolay yer.

Maus daha kolay mı yer sana sadece "hahshshsh" diye random gülüyorum.

• Yav gelip bana burda oyun öğretme daha oyuna yeni başlamışsın. Vk soruyon neyse. Hele bi oralara gel.

• quote:

Yav gelip bana burda oyun öğretme daha oyuna yeni başlamışsın. Vk soruyon neyse. Hele bi oralara gel.

Kahin benim oyuna yeni başladımı gördü . Kime artislik yapıyorsun sen ben bu tankları zaten aldım. Sen iyice fanboy olmuşsun sıraya tamam daha çok beğenirsin güç olarak çok birbirine benzer sıralar ney tutarsan tutta, Maus e100 den kolay mı yer? şaka falansın herhalde. Maus en iyi sidecrape tankı zayıf noktası öyle çok değil ve en kalın arka ve kenar zırhına sahip önde ise ilk gelenlerden.
  • Merhaba,

Maus oyundaki en iyi zırha ve can oranına sahip tanklardan birisidir. Bana göre TANK adını hak eden Tanklardan biridir kesinlikle. Fakat tartışmayı uzatmanın da bir anlamı yok kesinlikle

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wargaming_TR_Tepegoz

Merhaba,

Maus oyundaki en iyi zırha ve can oranına sahip tanklardan birisidir. Bana göre TANK adını hak eden Tanklardan biridir kesinlikle. Fakat tartışmayı uzatmanın da bir anlamı yok kesinlikle

İyi oyunlar!

Adam cool
  • 36h yi yeni aldim ilk basta cok hantal ama ilerdr canavar oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Yav gelip bana burda oyun öğretme daha oyuna yeni başlamışsın. Vk soruyon neyse. Hele bi oralara gel.

Kahin benim oyuna yeni başladımı gördü . Kime artislik yapıyorsun sen ben bu tankları zaten aldım. Sen iyice fanboy olmuşsun sıraya tamam daha çok beğenirsin güç olarak çok birbirine benzer sıralar ney tutarsan tutta, Maus e100 den kolay mı yer? şaka falansın herhalde. Maus en iyi sidecrape tankı zayıf noktası öyle çok değil ve en kalın arka ve kenar zırhına sahip önde ise ilk gelenlerden.

Ben Aşık Genç e diyom sen üstüne alınıyon komik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

36h yi yeni aldim ilk basta cok hantal ama ilerdr canavar oluyor .

Hangi topu kullanıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy54 kullanıcısına yanıt
    ustundeki topu yeni aldim daha ama , abimden biliyorum fena vuruyordu ilerdr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wargaming_TR_Tepegoz

Merhaba,

İyi oyunlar!

aynen öyle maus un delinmesi daha zordur daha kalın zırhlıdır maus her zaman daha iyidir :)
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Kardeş sana vk 3001p yi anlatsam roman olur bi kere bu tank 75/60/30 gövde ve 80/80/80(stok) 100/82/82 gelişmiş kulesi vardır 3601 gibi tiger topu kullanır yan zırhı 36 01 ile aynıdır bayır aşa 53 düz yolda 47 ye başar full ise t34 85 in antisidir çapraz durmayı bilirsen kendinden yüksek tierleri bile sektirirsin ayrıca komutan kapağımıdır her ne zıkkımsa hani tankın üzerinde tümör gibi duran şey vk3601 e göre daha korunaklı 3601 inki kabak gibi ortada tam bi he mermi hedefi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anılllll -- 25 Mayıs 2016; 19:47:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.