Şimdi Ara

ALMAN YORUMCUSUNUN LINCOLN YORUMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da lincoln cok dayanacak gbi gelmio kalliye dayanamaz gbi gidici bnce
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

meyva veren ağaç taşlanır. lincoln, hagi den sonra Türkiye'ye gelmiş en büyük stardır. Ligimizde onun yarısı kalitesinde başka bir yabancı yoktur. rakip takımda olsa lincoln ben de kıskanırdım ama en azından onu izleme zevkini tattığım için mutlu olurdum.

Harbi sana ben birşey diyemiyorum Pes artık ya insan kendini bu kadarmı rezil eder

Anelka yetermi İstersen Carlos verelim yok dersen Ortega oda olmaz dersen Alex yok yok oda olmaz dersen Pier

Bunu nasıl görcez biliyomusun Lig bittiğinde Lincoln ün istatistikleriyle bakalım gol kralı oluyormu asist kralı oluyormu neler yapmış adamın 2 golü 2 asist i var daha yahu bana göre 1 volkan yaman 1 ümit karan vede hatta linderoth çok daha iyi işler yapıyor Gs de
  • ortegadan anelkadan bahsediyorsunuz
    hepsinin kaderi aynı
    fenere geldiler kariyerleri söndü...!;)

galatasaraya hagi tarih yazıp futbolu bıraktı
    jardel gol kralı oldu süper kupayı kazandırdı
    ribery şu an bayernde dünyanın en iyi-en pahalı futbolcuları arasında
    sorun galatasarayda para yok
    bi de para olsa kimse karşımızda duramaz...!

linkolne gelince bir maçtan ben bişey olacağına inanmıyorum
    ileride daha güzel maçlar izleyeceğimize eminim...!
  • ya ben soyleyim bir oyuncu ister yıldız olsun ister ezik o oyuncu antrenörünün kararlarına uymak zorundadır ben yıldızım diye şımaracak serbest kalmak isteyecek oyuncu sonra kendine zarar verir şimdi henry ronaldinho messi kaka ve daha onlarcası bu yerlere oyle şımarık ve artiz oldukları için gelmemişler

alexle lincoln u kıyaslayanlar olabilir pek sanmam ama lincoln daha iyi diyorlar en azından onda alexdeki profosyonellik yok simdi g.saray bir tane daha yıldız alsa lincoln aynı verimi gosterir mi sizce adam tek yıldız benim ben ne istersem o olur havasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

ortegadan anelkadan bahsediyorsunuz
    hepsinin kaderi aynı
    fenere geldiler kariyerleri söndü...!;)

galatasaraya hagi tarih yazıp futbolu bıraktı
    jardel gol kralı oldu süper kupayı kazandırdı
    ribery şu an bayernde dünyanın en iyi-en pahalı futbolcuları arasında
    sorun galatasarayda para yok
    bi de para olsa kimse karşımızda duramaz...!

linkolne gelince bir maçtan ben bişey olacağına inanmıyorum
    ileride daha güzel maçlar izleyeceğimize eminim...!

Ortega kendisi kaçtı gitti havalardaydı alkole vurdu kendini o kendini yaktı Anelkaya gelince Anelka Söndümü Adamı M.United transfer listesine koymuş Milli takımda oynuyor el insaf

• en azından fenerde söndüklerini biliyorum...!
    messiyi alsanız o da fenerde oynamaz...!
  • quote:

en azından fenerde söndüklerini biliyorum...!
    messiyi alsanız o da fenerde oynamaz...!

Ya adamın neresi sönmüş şampiyon olmuşuz 13 Milyon dolara satmışız neresi söndü sönük bi adam olsa kimse istemezdi almayı heralde objektif olun biraz
  • eski kariyeri...!
  • Anelka bizden ayrılmadan Fransa milli takımına seçildi. Daha önce çağırmıyorlardı. Şimdi ise takımda adı anılmıyor. Bu mu Fener de söndü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

meyva veren ağaç taşlanır. lincoln, hagi den sonra Türkiye'ye gelmiş en büyük stardır. Ligimizde onun yarısı kalitesinde başka bir yabancı yoktur. rakip takımda olsa lincoln ben de kıskanırdım ama en azından onu izleme zevkini tattığım için mutlu olurdum.

türkiyede
    Alex>Rico>Yusuf>Lincoln

sen git bi yüzünü yıka gel..uyku basmış seni..
  • ya sizdemi sorun var
    yoksa diğer herkesmi kör
    kaç maçta doğru düzgün bir oyun sergiledi
    yada güzel oynadıysa dahi kaç maç sürdü...!
  • Anelka güzel oynamadı diyosun? Adam geldiğinden sonra çoğu maçını iyi geçirdi. Beşiktaş maçında peşinden sürüklediği adamlar 3 hafta ciğerleri yüzünden tedavi gördüler. Attığı gollerinden asistlerine kadar gayet iyi oynadı. Ha kendi istedi ingiltereye gitti o ayrı. Asla bir ribery gibi kaçmadı. Anlaşmalı şekilde gitti. Fenerbahçe deyken de Fransa milli takımına çağrıldı. Demek ki iyi bir performans sergilemiş fenerde. Hatta ingilteredekinden daha iyi. Yoksa fenerdeyken çağrılıp sonra çağrılmamasının başka açıklaması mı var?

Ortega da geldiğinde 2-3 maç iyi oynadı. Hatta tarihi bir farka da imzasını attı. Sonra gitti. Dava açtık kazandık. Adam futbol oynayamadı bir süre. Bunlar Fenerbahçe nin hatası değildir.
  • Tr ye gelen en iyi 2. futbolcu felan değil.daha milli takımda bir kez oynamamış.alex ranoldinho ile paslaşıp gol atan adamdır.Ama keyif veren bir adam.Türkiyeye gelen en iyi futbolcu Carlos en faydalısı şimdilik hagi ondan sonrada alex dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleanor

Tr ye gelen en iyi 2. futbolcu felan değil.daha milli takımda bir kez oynamamış.alex ranoldinho ile paslaşıp gol atan adamdır.Ama keyif veren bir adam.Türkiyeye gelen en iyi futbolcu Carlos en faydalısı şimdilik hagi ondan sonrada alex dir.

Şimdilik hagi ha..bi 100yıl daha beklersin öyle topçu gelmesini boşuna fenerden öyle topçu çıkar diye bekleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleanor

Tr ye gelen en iyi 2. futbolcu felan değil.daha milli takımda bir kez oynamamış.alex ranoldinho ile paslaşıp gol atan adamdır.Ama keyif veren bir adam.Türkiyeye gelen en iyi futbolcu Carlos en faydalısı şimdilik hagi ondan sonrada alex dir.

oablece enojkt yorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Anelka güzel oynamadı diyosun? Adam geldiğinden sonra çoğu maçını iyi geçirdi. Beşiktaş maçında peşinden sürüklediği adamlar 3 hafta ciğerleri yüzünden tedavi gördüler. Attığı gollerinden asistlerine kadar gayet iyi oynadı. Ha kendi istedi ingiltereye gitti o ayrı. Asla bir ribery gibi kaçmadı. Anlaşmalı şekilde gitti. Fenerbahçe deyken de Fransa milli takımına çağrıldı. Demek ki iyi bir performans sergilemiş fenerde. Hatta ingilteredekinden daha iyi. Yoksa fenerdeyken çağrılıp sonra çağrılmamasının başka açıklaması mı var?

Ortega da geldiğinde 2-3 maç iyi oynadı. Hatta tarihi bir farka da imzasını attı. Sonra gitti. Dava açtık kazandık. Adam futbol oynayamadı bir süre. Bunlar Fenerbahçe nin hatası değildir.

anelka kaç maç oynadı ki fenerbahçede
    ben daha çok yedekte görüyodum onu
    oynadığı maçlardanda bazısı muhteşem bazısı sönük
    devamlı bir performans yok
    milli takıma çağrılma hadiseside
    iyi oynadığı bi maçı izlemişler demekki...!
    yada iyi diyelim
    ben iyi olan futbolcularında fenere geldikten sonra söndüğünden bahsediyorum...!

• quote:

anelka kaç maç oynadı ki fenerbahçede....................

Lincoln kaç maç oynadı GS da?
    7 hafta geçti,
    say bakalım.

1 sakatlık, 1 kadro dışı, benim bildiğim.

7 de 5 yani, 5/7.

bakalım lig sonu ne olur?

Hesap kitap yaparken önünüze bakacaksınız.

ok?

selamlar
  • ona bir gol
    bir kaç asisiti daha ekle...!

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Anelka güzel oynamadı diyosun? Adam geldiğinden sonra çoğu maçını iyi geçirdi. Beşiktaş maçında peşinden sürüklediği adamlar 3 hafta ciğerleri yüzünden tedavi gördüler. Attığı gollerinden asistlerine kadar gayet iyi oynadı. Ha kendi istedi ingiltereye gitti o ayrı. Asla bir ribery gibi kaçmadı. Anlaşmalı şekilde gitti. Fenerbahçe deyken de Fransa milli takımına çağrıldı. Demek ki iyi bir performans sergilemiş fenerde. Hatta ingilteredekinden daha iyi. Yoksa fenerdeyken çağrılıp sonra çağrılmamasının başka açıklaması mı var?

yahu bu fenerbahcelilerin objektiflik sorunları mı var anlayamadım gitti ? Hepinizde var bu neden sizin aldıklarınız hep mükemmel, en iyi, şahane ve kusursuz onu hic anlamadım ! Ona bakacak olursak Felipe Anelka dan cok daha iyi niye mi ? Ayagına top gelince millet adamın ayagına basamıyordu top almaya kepaze olurum diye bu mudur yani simdi ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.