Bildirim
Almanca kısa paragraf
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Buyrun.
Havaalani 30 milyonuncu Yolcusunu selamladi
Offenbachlı 69 yasindaki emekli Paul W. , pazar aksami Frankfurt Havalimani'nda beklenmedik bir Hediye aldi. Emekli Postaci Frankfurt Havalimani'nin bu yılki 30 milyonuncu yolcusu oldu. Bir hafta Stockholm'de kaldiktan sonra gecen pazar dogumgununde Frankfurt'a inis yapan Paul'u, orada Havalimani Sef'i Peter S. ciceklerle, hediyelerle ve muzikle bekliyordu. Tamamen sasirmis vaziyette olan Paul'a 2 adet 1000 Euro degerinde hediye cekini de takdim etti. Bunun disinda German Air'den Atina'ya 2 adet ucus bileti de hediye edildi. Ilk soku atlattiktan sonra Paul bu surprizden dolayi tesekkur etti. Ardindan "Akropolos ziyareti cocuklugumdan beri hayal ettigim bir seydi." dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haberdar olmaniz icin etiketlemeyi unuttum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam Bu paragrafın seviyesi ne peki b1 mi ?
-
Rica ederim.
O konuda net bir sey soyleyemem ama b1den yukarisi olacagini pek sanmiyorum ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X