Şimdi Ara

Almanca Sifirdan Baslayan Birine Oneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar Almancayi sifirdan ogreniyorum. Elimde Schritte 1 kitabi ve Tell Me More un Almanca seti var. Bunlar yeterli mi onerileriniz nelerdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Schritte bir eğitici ile çalışabileceğin türden bir kitap.
    TMM gibi interaktif setleri de kullandım. Sıfır bilgi değil de, birazcık bilerek başlasan bunlara daha iyi olur.
    Eğer İngilizcen varsa kitap önerebilirim.
    Türkçe kaynak hakkında pek bilgim yok.
  • Ingilizce Upper-Intermediate civari var hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakunaVel

Ingilizce Upper-Intermediate civari var hocam.

German All-in-One For Dummies set halinde indirebilirsin malum yerlerden.
    Ses CD'leri filan da var içinde, gramer kısmı, günlük konuşma kısmı var, güzel bir kaynak.
    Onun dışında Memrise ile bol bol kelime ezberle, çok işe yarıyor.
    Bir de Goethe'den 50 Languages.
  • sagolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte o bendim kullanıcısına yanıt
    Biz okulda schritte 1 ve 2 yi bitirdik.Ama şu der,die,das artikellerinin önemini anlayamamıştım.Hoca da anlatmadı aslında :) Sonradan kendim ilerlemeye çalışınca o artikellerin her yerde karşıma çıktığını gördüm.Bu artikelleri öğrenmek için kelimeleri artikelleriyle beraber ezberlemek lazım dimi?
    Bir de şu an biraz almanca bilgim var.Schirtte 1 ve 2 deki çoğu konuyu işledik zaten anladım onları.Hatta bir özetini bile çıkarmıştım bu iki kitabın işlediğimiz yerlerinden.Genel olarak wollen,können,haben vs gibi kalıpları işledik.Almancanın mantığını kavradım biraz.Kitap okumuşluğumda var, en düşük seviye kitaplarından.
    Bana bir kaynak önerebilir misiniz almancamı ilerletmek için?
  • tvhdmuaz T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

evet sağlıklı bir şekilde Almanca öğrenmek istiyorsan kelimeleri artikelleri ile öğrenmelisin. İsmin halleri kısmında en çok uğraştıran şey artikeller :)
    Kitap olarak yukarıda arkadaşa yazdığım kitabı edinebilirsin, tabi İngilizcen varsa işine yarar bir kitap.
    Hikaye kitabı arıyorsan, çocuklar için yazılmış hikaye kitaplarından başlayabilirsin. German Children’s Books for Beginners diye aratırsan karşına çokça sonuç çıkacaktır.
    Bir de DW'nin A1,A2,B1 online kursu var, ona da göz atabilirsin.
    İyi çalışmalar.
  • işte o bendim kullanıcısına yanıt
    İngilizce seviyem A2 di. KET sınavına girmiştim 78 almıştım oradan biliyorum.Speaking çok kötü olduğundan düşük almıştım.Biraz ilerlemiş veya gerilemiş olabilirm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.