Şimdi Ara

Almancasi olan biri iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet almanca bir haftasonunda neler yaptigimi yazmam gerek.Perfekt halinde olucakmis.Almancasi iyi olan biri varsa yardim edebilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ich schlief perfekt!

• Genelde bu siteyi kullanıyorum ilk önce türkçe bi şeyler yaz sonra çeviriye bas emin olmak için de çevirdiği almanca şeyi kopyala bunu da almanca türkçe çevir eğer aynıysa yırttınhttp://turkce-almanca.cevirsozluk.com/
    EDİT: deneme amaçlı kanka naber yazdım çevirdim almancaya onu kopyaladım tam tersini yaptım naber dostum çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternet-Explorer -- 15 Nisan 2014; 21:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeWithLouie

Ich schlief perfekt!

Dostum almancam 0 ne dedigini gram anlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ender0898

Millet almanca bir haftasonunda neler yaptigimi yazmam gerek.Perfekt halinde olucakmis.Almancasi iyi olan biri varsa yardim edebilirmi.

I heiße -BurayaAdınıYaz- I bin -burayadayaşını- .Meine hobbies sind -hobilerini yaz-.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

Genelde bu siteyi kullanıyorum ilk önce türkçe bi şeyler yaz sonra çeviriye bas emin olmak için de çevirdiği almanca şeyi kopyala bunu da almanca türkçe çevir eğer aynıysa yırttınhttp://turkce-almanca.cevirsozluk.com/
    EDİT: deneme amaçlı kanka naber yazdım çevirdim almancaya onu kopyaladım tam tersini yaptım naber dostum çıktı

Dostum ceviriden yapinca bisiler farkli oluyomus ceviriden yapmayin kesinlikle dediler etrafimda da hic almanca bilen yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: abasba

quote:

Millet almanca bir haftasonunda neler yaptigimi yazmam gerek.Perfekt halinde olucakmis.Almancasi iyi olan biri varsa yardim edebilirmi.

I heiße -BurayaAdınıYaz- I bin -burayadayaşını- .Meine hobbies sind -hobilerini yaz-.

Haftasonunda yaptiklarim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Biraz düzenlersen kurtarır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz düzenlersen kurtarır.

Dostum sagol yinede bana direkt metin lazim yokmu yahu

• ender0898 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben hep o siteyi kullanıyorum sorun olmuyor ama sakın google translate den çevirme asıl google translate yanlış çeviriyor
  • quote:

Dostum ben hep o siteyi kullanıyorum sorun olmuyor ama sakın google translate den çevirme asıl google translate yanlış çeviriyor

Eyvallah deneyem bi

• quote:

quote:

Eyvallah deneyem bi

Alıntıları Göster
    forumumuzun güzide üyesi bir numaralı teknisyeni raad adam ender kardeşim açtığın konuyu merakla istekle heyecanla takip ediyorum.Bilir misin ki aynı şeye benim de ihtiyacım var? Allah senden razı olsun kardeş. Bana yardımcı olman dileklerime saygılarımı gönderir almanca metnimi mesaj kutumda beklerim...

• Kimse yok evrim dostum

• Kardeş sınavım olmasa yardım ederdim.Yarın yapabilirim uygun olurmu yoksa bugüne mi lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopy GC

Kardeş sınavım olmasa yardım ederdim.Yarın yapabilirim uygun olurmu yoksa bugüne mi lazım?

Yarin sabah 10 da vermem lazim dostum o saate kadar zaman var

• Ich habe um 8 uhr gestanden.Aber konnte ich nicht ausschlafen.Deshalb zuerste habe ich mich geduscht.Danach habe ich um 9 uhr zum Frühstück gegessen.Ich bin um 10 uhr in den Bus eingesteigen,um in die Schule zu fahren.Naturlich bin ich zu spät zum Unterricht gekommen.

Aklima baska biseyler gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 15 Nisan 2014; 22:25:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luftfahrttechnik

Ich habe um 8 uhr gestanden.Aber konnte ich nicht ausschlafen.Deshalb zuerste habe ich mich geduscht.Danach habe ich um 9 uhr zum Frühstück gegessen.Ich bin um 10 uhr in den Bus eingesteigen,um in die Schule zu fahren.Naturlich bin ich zu spät zum Unterricht gekommen.

Dostum sen adamsin.

• ender0898 kullanıcısına yanıt
    guten morgen
  • quote:

quote:

Ich habe um 8 uhr gestanden.Aber konnte ich nicht ausschlafen.Deshalb zuerste habe ich mich geduscht.Danach habe ich um 9 uhr zum Frühstück gegessen.Ich bin um 10 uhr in den Bus eingesteigen,um in die Schule zu fahren.Naturlich bin ich zu spät zum Unterricht gekommen.

Dostum sen adamsin.

yalniz haftasonu demissin haftaicini yazdim schule yerine kurs filan yaz bari dershaneye gidiyom dersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dostum sen adamsin.

yalniz haftasonu demissin haftaicini yazdim schule yerine kurs filan yaz bari dershaneye gidiyom dersin

Sorun degil elimde elle tutulur bise olsun yeter dostum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.