Şimdi Ara

Tanidigi savci hakim sinavi kazanan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzon,yalova,kirikkale,dicle mezunlari var mi kazanan?Yoksa hep ankara ist mi gerekiyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakimlik savcılıkta üniversitenin bir önemi yok

• Sınavı geç mülakat için torpilin olsun yeterli

• Dün görüştüğüm savcı 2016 KTÜ mezunu

• benimki iktisat mezunuydu.hapisten cikti gecen hafta 3 yildir icerdeydi

• Patabulous P kullanıcısına yanıt
    Verecegi egitim icin reiz

• Abim avukat. Bu yıl birçok arkadaşı savcı oldu. Üniversitenin bir önemi yok. Sınava iyi çalış. Sonrası mülakat. İlk girip kazanan da var. Bu yıl atanan arkadaşı 4 kere şansını denemişti. Mülakatta tanıdık önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ogretim uyesi mi tercumanlk mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hangi uni kesin cok iyidir

• Rebel522 kullanıcısına yanıt
    Sıralama yahınladı ank ist dışında dikkat çeken erciyes çukurova atatürk fln vardı verdiğin eğitim çok önemli olduğunu düşünmüyorum mesela atatürk hukuktayım bizim sınavların çoğu test oluyor ve bu ilerideki hakim ve savcılik sınavı için avantaj sağlıyor bizim okulun soruları gerçek sınavınkinde daha zor mesela hakim savcılık istiyorsan bence sınavları test yapan bir okul araştır

• Vereceği eğitim mi, kuzenim mezun oldu 2 sene önce finaller harici okula uğramadı bile
    Sandığın gibi mezun olduğum üniversiteyle pek bir ilgisi yok. 1 yıl boyunca sınava doğru düzgün çalışırsan çok rahat olur. Tabi mesele sınav değil mülakat. Bu 2 yıllık dönemde fetö den dolayı ihraç edilen hakim savcı sayısı fazlaydı ondan dolayı daha kolaydı geçmek. Yeni tasarıyla biraz daha zorlaştı tabi. Ayrıca İstanbul üniversitesi, Hacettepe üniversitesi gibi Üniversitelerden mezun olup işçi avukat olan insan sayısı da fazla. Çoğu avukat büro açmayı göze alamadığı için 2.5-3k aradı maaşla çalışıyor. Çalıştıkları yerde de doğru düzgün mesleki iş yapmıyorlar. Avukatlar bu konuda pek yardımcı olmuyor. İcra gibi basit davalarla ilgileniyorsun.

• İlk aşamayı geç gerisi torpil
  • kirikkale universitesinden mezun olup su an hakim savci olan en az 20 kisi taniyorum. hatta artiriyorum kirikkale universitesi kamu yonetiminden mezun olup su an kaymakam olan birini de taniyorum. kisacasi kamu kurumlarina giriste sen ne kadar calisiyorsun, ne kadar istiyorsun ve maalesef torpilin var mi onemli olan bu.

• Insallah pisman olmam hocam yalova yada ktu hukuktan

• loyals L kullanıcısına yanıt
    Hocam 3.siniftan itibaren baslarim savcilik sinavuna calismaya.Torpilim yok.Eger secilmezsem normal avukatlik sikinti.Cunku burolar ist ankara mezunu ariyo.Ktu yalova falan sicak bakmiyolar.Yoksa problem yok.

kirikkalede kalmayi goze alirsaniz burada herkes kirikkale mezunu guzel kazaniyor :)

saka bir yana insallah istediginiz gibi olur her sey. onemli olan calismak tabi.

Hocam bu senin hakim savcılık sınavında Dokuz Eylül birinci oldu mesela Ankara yanlış hatırlamıyorsam ikinciydi yani öle Ankara İstanbul çok önemli falan olayları yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • torpil torpil torpil. artık sıradan torpilinin olması da yetmiyor ıyi bi torpilinin olması lazım. benim ankara hukuk 2018 mezunu arkadaşım sınavı kazandı ama torpili olmadığı için elendi şu an bir büroda avukat olarak çalışıyor. şu anki sistemle hakim savcı yardımcılığı geldi zaten direk hakim savcı olamıyorsun.

• Stajyer hakim ve savci oluosun 2 yil iyi yani

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hangi okul

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.