Şimdi Ara

HEM UNİVERSİTE OKUYUP HEM MEMUR OLANİNİZ VAR Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEM UNİVERSİTE OKUYUP HEM MEMUR OLANİNİZ VAR Mİ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip...
  • var aöf bitirdim arkadaşlarım örgün okuo
  • Arkadaşlar aynı şeyi bende soracaktım, memur olup, tıp gibi bir bölüm okuma şanşımız var mı?
  • Bizim okulda bir hatun var, hem memur hem de bizim okulda hemşirelik okuyor. KPSS ' ye girmiş lise bittikten hemen sonra, kazanmış. Şimdi de üniversiteye devam ediyor. Yaşlarımız aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoksoy

Bizim okulda bir hatun var, hem memur hem de bizim okulda hemşirelik okuyor. KPSS ' ye girmiş lise bittikten hemen sonra, kazanmış. Şimdi de üniversiteye devam ediyor. Yaşlarımız aynı

siz bayan misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: ekoksoy

Bizim okulda bir hatun var, hem memur hem de bizim okulda hemşirelik okuyor. KPSS ' ye girmiş lise bittikten hemen sonra, kazanmış. Şimdi de üniversiteye devam ediyor. Yaşlarımız aynı

siz bayan misiniz ?

Hayır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soruyu neden sordun bilmiyorum da,üniversiteli olmak değil ayrıcalık,iyi üniversiteli olmak esas olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Soruyu neden sordun bilmiyorum da,üniversiteli olmak değil ayrıcalık,iyi üniversiteli olmak esas olan.

siz sorumu yanlis anladiniz birde odtu bogazici disi okuyanlar hep issizmi geziyor cok yanlis dusunuyorsunuz.

• quote:

quote:

Soruyu neden sordun bilmiyorum da,üniversiteli olmak değil ayrıcalık,iyi üniversiteli olmak esas olan.

siz sorumu yanlis anladiniz birde odtu bogazici disi okuyanlar hep issizmi geziyor cok yanlis dusunuyorsunuz.

Hayır.Ağzımdan öyle bir laf mı çıktı ki? Ben sadece daha iyi eğitimden bahsediyorum.Yoksa;işsiz kalınıyor diye bişey yok.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır.Ağzımdan öyle bir laf mı çıktı ki? Ben sadece daha iyi eğitimden bahsediyorum.Yoksa;işsiz kalınıyor diye bişey yok.

yil 2013 bilgi artik her yerde egitim kiside biter insan kendini gelistirmezse tipta okusa bir ise yaramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: respect my authority

Arkadaşlar aynı şeyi bende soracaktım, memur olup, tıp gibi bir bölüm okuma şanşımız var mı?

hem calisip hem derslere nasil giriyor.

• quote:

quote:

Arkadaşlar aynı şeyi bende soracaktım, memur olup, tıp gibi bir bölüm okuma şanşımız var mı?

Soru soruyorum dostum, yanlış alıntı yaptın galiba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yil 2013 bilgi artik her yerde egitim kiside biter insan kendini gelistirmezse tipta okusa bir ise yaramaz

Yav he he

• quote:

quote:

çalışma saatlerinizi buna göre ayarlıyorlar. Akşam nöbetlerinizi felan. Yani sen kpss kazandın memur oldun çalışıyosun okumak yok demiyormarış, aksine okul saatlerine göre iş saatlerini düzenleyip ona göre nöbetlere kalıp çalışıyor arkadaşım. Zaten üniversiteliysen çoğu bölümde haftanın 5 günüde okul olmaz. Onunda durumu bu şekilde, haftada 3 kere gidiyor okula.
  • A kadrolar için konuşuyorum ikinci bir üniversiteye izin vermiyorlar ama çalışırken yüksek lisansınızı yapabilirsiniz
  • benim arkadaşlarım var liseden bitti kpss ile memur oldu, aksam okula gündüz işe geliyor, sıkıntı çıkmartmıyorlar
  • Lise bittikten sonra ucak teknisyeni olarak ise girdim thy ye suandada istanbul universitesi ucak teknolojisi okuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boeing747

Lise bittikten sonra ucak teknisyeni olarak ise girdim thy ye suandada istanbul universitesi ucak teknolojisi okuyorum.

Maaş ne veriyorlar ? Kaç saat çalışıyorsun ? En önemlisi okul saatlerin kaçla kaç arası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: Boeing747

Lise bittikten sonra ucak teknisyeni olarak ise girdim thy ye suandada istanbul universitesi ucak teknolojisi okuyorum.

Maaş ne veriyorlar ? Kaç saat çalışıyorsun ? En önemlisi okul saatlerin kaçla kaç arası ?

Maas 1620 en dusuk, mesai yaparsan 2000 gorursun, 8 saat calisiyorum.genelde gitmiyorum okula zaten haberleri var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.