Şimdi Ara

Almanya - Arjantin <<<< Sonuc ne olur sizce ??? ( final gibi bir maç )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Almanya ev sahibliği üstünlüğü ile Arjantin i devirecek.. Zaten bu sene arjantin güzel bir performans sergilemiyor..

Tabi bu benim fikrim sizce ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 29 Haziran 2006; 20:54:23 >

• Arjantin devirecek..
  • normal süre berabere almanya uzatmalarda.
  • Arjantinin elemesini istiyorum
  • Arjantin inşallah
  • viva arjantin
  • ALMANYA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biçok otorite almanya demiş, hakemlerin kollayacağına bahse girerim ama bencede arjantin alır gibi geliyo hatta arjantin brezilyayıda rahat devirir..taby bence
  • 2-2.... penaltılar sonrası Almanya tur atlar..Yazın bu dediklerimi bi yere..(mesela iddaa kuponuna)
  • ar- gen -ti na ar-gen-ti-na
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

biçok otorite almanya demiş, hakemlerin kollayacağına bahse girerim ama bencede arjantin alır gibi geliyo hatta arjantin brezilyayıda rahat devirir..taby bence

Zaten bu kupa sponsorlar kupası oldu.
  • Arjantin
  • ArJaNtiN KaStıR.
  • almanya alır
  • hocam finalin adı almanya-fransa
  • şampiyon fransa olur inşallah
  • portekiz sampi olmali
  • O Kanal 1'deki adamın adı neydi unuttum onun gibi olacak ama olsun Almanya öyle böyle yenmez..
    Almanya rahat yener bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko_ -- 30 Haziran 2006; 1:47:27 >
  • 2-1 arjantin alacak maçı ancak,levent tüzemen söyledi italya 1970-1982-1994 yıllarında final oynamışşadamlar 12 yılda bi finale çıkıyor.yine çıkabilirler..fransa brezilyayı eler.arjantin de almanyayı..final arj-ital. olacak
  • gönlümden arjantin geçiyor, bir atjantine-brezilya finali izleyebilmek için
    fakat gerçekçil bir yaklaşımla konuyu ele alırsak almanya biraz kollanacak gibime geliyor.
    çok sıkı maç olacak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.