Şimdi Ara

Almanya Avusturya Polonya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar mimarlık okumak istiyorum sizce hangi ülkeyi seçmeliyim neden ?
    Ayrıca almanya ve avusturya için türkiyede bu bölümü kazanmıs olmak gerekiyor deniliyor.Sadece kazanmak yetiyormu yoksa 1 yıl okuyup mu geçiliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kazanmış olmak yeterli polonya için böyle bir zorunlulukta yok Avustralya ve Almanyada eğitim dili İnglizce olsa bile belli bir sevide Almanca bilmen gerekiyor Polonya da bu iş daha kolay
  • Aynen işte Almanyaya gidersem almanca hazırlık okuyup baslicam . Polonyada ing

• Polonya'da hangi üniversiteyi düşünüyorsun? Ben şu an Anadolu'dayım saçma sapan bi bölüm okuyorum, Polonya'ya gidip mimarlık okumayı düşünüyorum bende ancak lisans programı olarak mimarlık bulamadım hep yüksek lisans olarak var.
  • Ingrid I kullanıcısına yanıt
    İngilizce mimarlık 3 yerde var:
    1)Lodz politeknika de "mimari mühendislik" var.İnşaat mühendisliğiyle, mimarlığın birlesimi olan bir meslek.Tr de denklik alırken hem inşaat mührndisliği hemde mimarlık denkliği alabiliyormuşsun.Banada danısman sirker söylemişti.
    2)Krakow politeknika; devlet okulu olduğu için diğerlerinden 1.000€ kadar daha pahalı.Kaliteli bi okul ancak zor . Gerçekten çalısıcam diyorsan buraya gelmelisin.
    3.Vistula üniversitesi; köklü özel üniversiteleeden bitanesi okukun %40 ı türk ve okulun sahibi cemaatçi bi türk.Devletlere göre daha ucuz bi üniversite 3.500€ idi mimarlığı yanlıs hatırlamıyosam.Eğee ben uyum sağlayamam çok çalısamam diyorsanda vistula gitmeni tavsiye ederim.Zaten polonyada ilk yıl başarılı olamayıp ikinci yıl vistulaya geçen çok öğrenci var
    -Eğer gitmeyi düsünürsen beraber gitmek isterim abi seninle özelden yazrsan daha fazla bilgi verebilirim.

• Gorgoras G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ingilizce bölümler iyi değil diyorlar gidenlerin okuldan komisyon alma vs. davası varmış konuyu bırakıyorum aşağıya gitsem bi dert kalsam bi dert, karar vermedim bi.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114028734
  • Ben şuana kadar çok kisiyle konustum ve 2 kisi dısında kötüleyen görmedim.Büyük ihtimalde onlarda polonyaya gidince derslerden okullardan kopan sonra geçemeyince burda ağlayan kişiler gibime geliyor yine kimsenin günahını almak gibi olmasın.
    Benim konustuğum Polonyada okuyan 5-6 arkadasım var hepsi memnunlar.

• Hocam bende bilgisayar mühendisliği veya mimarlik düşünüyorum tmciyim banada ne onerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: necmettinerbakan96

Hocam bende bilgisayar mühendisliği veya mimarlik düşünüyorum tmciyim banada ne onerirsiniz

Hocam tm bölümlerini tam bilmiyorum ama uluslararası iş yapabileceğin bi bölüme gitmeni tavsiye ederim sen benden daha iyi bilirsim tm bölümlerini

• Hocam tmde adam akilli uluslararasi is yapabilecegim bolum yok hukuk istiyordum ama o da uymuyor bana bilgisayar mühendisliği olmaz mi

• necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    İstediğini okumakta serbestsin hocam.Canın ne istiyosa onu oku

• Hocam polonyada krakow teknik var orda bilgisayar mühendisliğini gördüm sizin bilginiz var mi veya akli na yatan birkaç yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmettinerbakan96 -- 27 Şubat 2016; 3:38:01 >
  • necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    En iyisi varşova teknik ilk500 de ama krakow teknik azımsanmayacak derece kaliteli bir okul.Krakow istanbul gibi düşün.Varşova Ankara.

• Hocam almanyada avustryada polanyada bilgisayar mühendisliği ve mimarlik in fiyatlari aylik giderlerimiz ve hangi okullar kaliteli önerilerin var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: necmettinerbakan96

Hocam almanyada avustryada polanyada bilgisayar mühendisliği ve mimarlik in fiyatlari aylik giderlerimiz ve hangi okullar kaliteli önerilerin var mi?

Polonyada aylık tüm giderler 350-400€ tutar.Tabi yine sana bağlı.Okullarda ing istiyorsan 3.500-4.500€ arasındalar. Yok ben lehçe okicam diyosan 1.500-2.500€ arasında.
    Almanya içinse, Almanyada okullar ücretsiz sadece yıllık ufak harçlar var 200€ gibi.Ama almanyada geçim sıkıntılı ayda 1.000-1.2000€ gider.Ayrıca Almanyadaki okullarda bölümlerin çoğu Almanca ing bölümler nadir.

• Tabi tıp için durumlar değişiyor.Ayrıca denklik konusunuda araştır

• Denklik yüzünden tıpdan vazgectim bilgisayar mühendisliğini kendime yatkin görüyorum matematik ve İngilizce bilgim iyidir fizik i sevmem Almanya da almancadan cekiniyorum acikcasi birde almanlar türkleri disliyormus kaliteli bir eğitim almak istiyorumki her yerde calisabileyim siz hangi ülkeleri düşünüyorsunuz

• Ben polonya istiyorum lodz teknoloji veya poznan teknolojide . Hem ing ve kaliteli hemde aşırı zor bi üni değil tam benlik

• Gorgoras G kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun hocam okul bitince orada mi kalcaksiniz turkiyeye mi gelceksiniz birde Almanya ve avustrilyayi pahalilikdan mi elediniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.