Şimdi Ara

Almanya başbakanı Merkel’in makam arabası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
11.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiğiniz başbakan gibi değil şansölye o kadın hitler gibi.

Uluslararası yazışmalarda, şansölye, "Federal Almanya Cumhuriyeti Şansölyesi, Ekselansları" olarak anılır

tr.wikipedia.org
    Almanya şansölyesi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Almanya_%C5%9Fans%C3%B6lyesi

VIP'tir o transporterin içi makam arabası da değildir o an o dekgelmiştir.şeyi şeyine denk o kadının.kimse bizimkine ekselansları demiyor uluslararası durumlarda.itibar araba ile kazanılmaz bisiklet bile kullansan insanlar sana saygı gösteriyorsa itibar budur.

https://forum.donanimhaber.com/gorusmeye-bisikletle-gelen-basbakan--59931662

Ensonhaber
    Hollanda başbakanı görüşmeye bisikletle geldi
    https://www.ensonhaber.com/hollanda-basbakani-gorusmeye-bisikletle-geldi-2012-04-19.html

• Aynısı bizim toptancıda da var, evlere servis yapıyor bulgur ,yağ neyin taşıyor.

Makamda büyüdükçe, gösterişte küçüleceksin.
    Bizde en son 13 uçak vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jantlara bak trendline transporter. 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir taraf itibarı şatafatla karıştırır, öbür taraf sadelik ister... Birini yapsan öbürü, öbürünü yapsan öteki kızacak. Ben çözümü buldum! Size söz veriyorum:

Ben bir gün Cumhurbaşkanı olursam kendi sahip olduğum V8 57 Chevrolet ile gezeceğim. Benzinini de kendim koyacağım. Lanet gelsin. Bu sefer de çevrecileri karşımıza aldık... Tamam lan, LPG taktıracağım, bir klasik araba milletimden değerli değildir...

LPG'li (çevreci) 57 Chevroletimi makam arabası olarak kullanıp gazını kendi paramla dolduracağım. İtibar açısından çok farklı bir yaklaşım olacak. Zerre itibar kaybetmeyeceğiz. Tutumlu olmak, halkın parasını çarçur etmemek, halktan gibi gözükmek adına da bir nebze daha sakin bir yaklaşım olacak. Hiç olmazsa kendi aracım. Analarınızın babalarınızın I6 direkli olanlarına dolmuş diye bindiği bir alet neticede. Türk orta sınıfı son derece alışık, biliyor... Bugün klasik olduğu için değerli sadece.

İki tarafa da hitap etti mi lan bu çözüm? Verin oyları bana. Direksiz 2 kapı V8 57 Belair ile gezen Cumhurbaşkanınız olsun.

----------------------------

Eski tekne üreticisi bir aileden geliyorum. Çocukluğum teknede geçti. Biraz burjuva tabi düşününce. Bayağı bir burjuva. Ama şöyle bakın, o teknenin adı ANATOLIA idi. Elmadağ'ın eteklerinde, Ankara'nın göbeğinde inşa edildi. Satmak için üretildi. Suya kondu. İki gün sonra Özal'ın ithalat yasası çıktı. Tekne elimizde kaldı. 20 yıl bindik şükür. Verin oyu, eli ile tekne üretip kendi yelkenlisine binen cumhurbaşkanınız olsun.

İki dilim var. İngilizcem bayağı bayağı iyi. "Hav ar yu!" "Hav ar yu!?" falan rezil etmem sizi sağda solda. Verin oyu da bu millet düzgün uluslararası temsil görsün.

Müzikle, sanatla, enstrümanla aram iyidir. Kalemi elime versen çöptan adam çizerim anca. Ama oturt klavyenin karşısına, 3-5 saatte sökerim. Gırnata çalabilirim mesela. Saksafon çalmayı bildiğim için. Bill Clinton gibi cumhurbaşkanı adayıyım lan! Hadi bee! Ver oyu, çıkıp jazz da çalarım, Türk sanat müziğine aradan girip gırnata ile nağme de atarım. Sevmediyseniz söylersiniz, bana 3-5 ay verirsiniz. Çıkar karşınıza delikanlı gibi bağlama çalarım. Allah belamı versin yaparım. Boru gibi söylemem şarkıları: "Berağbeeer yürüdüüiik biz bu yolloooarrrdaaa!" ben söylersem duygulanırsın. Sesim iyidir. Ver oyu, uçurucam sizi! Öyle iki nota bir beste değil. Kütür kütür çalar/okurum.

Senin hiç mekanikten, elektroniğe, her türlü pratik uygulamadan anlayan cumhurbaşkanın oldu mu? Kendi arabasını yarıya kadar söküp geri toplayabilecek? Olmadı. Kendi yaptığı drone'u uçuran cumhurbaşkanın oldu mu? Olmadı. Zaten o yüzden yapılabileceklerin sınırının, bu ülkenin potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gören cumhurbaşkanın da olmadı.

Düzeltiyorum: Bir tane oldu. Diğer tüm cumhurbaşkanları da onun kurduğu koltuğa büyük bir saygı ile oturdu.

Ben o kadar iddialı olamam; ama ilk beşe rahatlıkla girebileceğime inancım tam. Hele ki çıta bu kadar düşük olunca... Özal'ın, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olabildiği şu ülkede, ben olsam izim kalır. Not edin bunu.

Sana senin gibisi, sana benzeyeni mi lazım? Seni benim gibi yapacak birisi mi lazım? Otur bunu düşün. Oyu ver.

--------------------------

Sonuç: Bu iticilikle sondan birinci olsak iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 26 Nisan 2020; 20:0:8 >

• Dünya lideri öyle mi olurmuş, hiç mi bizimkinden örnek almıyorlar..

• biri sıradan bir ülkeyi yönetiyor ( alamanya ) diğeri ise dünya lideri. ( reis )

arada illaki bir fark olcak arkadaşlar. kolay değil dünya lideri olmak.
  • Alamanlar bizi gısganıyoo lafını boşuna dememiş bizimkiler
  • Ne olursa olsun o bir dünya lideri değil. Sebebi ise ülkesindeki en zengin ile en fakir kişi. Eşit oranda protein alabiliyor.

• Yav transporter da biner i8 e de biner maybahada Q8 e bide A1 de biner binerde biner......
    Almanya vw ile 1950 lerde araç üretirken Türkiye hükümeti ne bok yiyodu acaba? Vakti zamanında yapsalardıda Bizim devlet erkanıda şuan yerli oto ya binseydi. Var mı bi cacık? Yok?
    40-50-60-70-80-90-00 yarım asırdan fazla chp hegomanyasının sıçıp sıvadığını akp hükümetimi hep temizlemek zorunda.? Silahı ithal tankı topu mermisi uçağı arabası ithal hepsinide Akp hükümeti millileştirmenin derdinde. Yarın gene chp hükümeti gelse bi 100 sene daha ithal ürüne devam. Neyin kafası bu?
    Odtü yerli panelvan yaptıda RTE mi binmedi anlatın hele?
    Chp nin arka bahçeliğini yapan Tusiad die bi nane var yıllardır bu ülkede ne halta yarar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 26 Nisan 2020; 22:36:53 >
  • Her ne kadar sevmesem de Bülent Arınçın dediği önemli bir cümle vardı.İsrafın önünü alsak vergi almamıza bile gerek kalmaz demişti.Almanya da verilen ücretsiz kitaplar sene sonu toplatılıp tekrar öğrencilere veriliyordu.Zengin Almanya bile böyle birşey yaparken biz her sene sıfır kitap veriyoruz, okumayacak çocuğa bile.Sene sonunda ise geri dönüşüme gitmesi için topladığımz zaman bile çok eksik geliyor.
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Yarım asır CHP yönetmiş ülkeyi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Tank palet fabrikası der susarım

• İtibarsız merkel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet normal adamlarda terör korkusu yok. Terörü zamanında hapse attıkları terörüstleri öldürerek bitirmişler. Bizde besleyip tekrar dalıyoruz. Öncelik halka hizmet. Bizde önce yandaşa sonra halka. Onlarda önce halka kalırsa yandaşa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • araba da led yok görmemiş olayım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.