< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thekanarya -- 25 Nisan 2020; 23:55:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thekanarya -- 25 Nisan 2020; 23:55:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İtibar yerlerde.
Çantada mahmutpaşadan ![]() |
Passat mı çekeydim yanlarına diyen görgüsüz vali görsün bunları
|
Bir sıkıntın mı var senin? Belediye Başkanı'nın İsyanı: Herkes Audi'ye Binsin, Ben Passat mı Çekeyim Yanlarına? https://onedio.com/haber/belediye-baskani-nin-isyani-herkes-audi-ye-binsin-ben-passat-mi-cekeyim-yanlarina--685964 |
Şuna bak, birde lider olacak. 3-5 koruma mı olur?
|
Jantlara kapak bari takaydı...
|
ucuza gelsin diye merterde 1 dükkanla anlaşmışlar.
|
Yok hocam bu bildiğimiz bizim esnafın mal yüklediği transporter
![]() |
sonra medeniyet tek dişi kalmış canavar.
uzun uzun içli içli yazacaktım da vazgeçtim ne desem boş, bu ülkede görgüsüzlügü meziyet sayanlar yüzünden, kurunun yanıda yaşta yanıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 26 Nisan 2020; 7:38:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 26 Nisan 2020; 8:23:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Nisan 2020; 10:37:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|