Şimdi Ara

Almanya'da araba fiyatları / Almanya bizi kıskanıyor diyenler gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Yalan mı oğlum? Git dunyanin en gelişmiş ulkelerine bak. Adamlar araba üretiyor ama araba uretmeye bisikletle gidiyorlar. Avrupalilar araba ne demek bilmez. Hükümeti savunmak için yazmiyorum bunları. Sadece arabaların pahalı olmasını doğru buluyorum. Adamlar yoldan çok bisiklet yolu döşemis.

Türkiye ulaşım alanında çok ilerleme kaydetti. Otobüsler metrolar cok konforlu. İzmirde bir uctan bir uca metro agiyla gidebiliyorum bisikletle. Hükümetin çok demiryolu projesi var allah razi olsun

Oğlum falan nasıl konuşuyorsun la sen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya ile değil

Porto rica ile yunanistan ile polonya ile karşılaştırmalı video istiyorum artık...

iktidarı destekleyen arkadaşlar Almanya bizi kıskanıyor demiyor sanırım artık. Porto rico ve yunanistan bizden ne kadar rahat birde onu görmek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Evet hitap şeklim çok yanlış oldu, bunun farkındayim. Ama seni neden ilgilendirdigini anlayamadım? Avukatvari çıkışlar yapma iki kişi tartisirken. Solcu, rte düşmanı olması yeterli sanırım avukatlık yapman için. Sizin zihniyetteki birisi bir sagcinin anasına küfür etse bile bu şekilde duyarlı olur muydun acaba? Hiç sanmıyorum, hatta artı bile verirdin.

Sizi sizden iyi taniyorum :)

• Sarı inşallah bizim de kısa süreli ödeme yapacağımiz günler olacak. Ülkemiz 1001 türlü zorlukla mücadele ediyor. Başkanlık sistemi gelince 2023 hedeflerinden sonra biz de o imrendigin ülkelere yaklasacagiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi K.

quote:

Bu konu Türkiyenin ne kadar iyi olduğunu gosterir. Pahalı olmasına rağmen sokaklar kafeler araba kaynıyor. Trafikte 10 aracın 7 tanesi lüks model. Millet kapış kapış araba alıyor, sokakta park yeri yok.

Ayrıca bu kadar araba sevdalısı olmayın. Araba ömrünüzu azaltir. Bisiklet kullanın, tren kullanın. İşe okula bisikletle gidin cok sağlıkli olur ve kilo verirsiniz. Arabalar dünyamiza büyük zarar veriyor. En ucuz araba 100 bin tl olmalı

Eee, n'aparsınız hayat işte. Herkes bir türlü para kazanmaya bakıyor. Bazısının da yöntemi bu.

• 150 euroya araba bunlar insan ise biz neyiz?
  • Hiç bir ak partili Almanya'dan daha iyi olduğumuzu iddia etmiyor. Bir ak partili olarak bunun bilincindeyim. O meşhur kıskanma sözü sadece Havaalanlarımiz, yollarimiz için soylenmistir. Sayın Cumhurbaşkanımizin kast ettigi budur. Eger kanıt istiyorsaniz youtubeta Alman televizyon kanallarının havaalani için yaptığı değerlendirmelere bakın.

• quote:

Bir şeyin değeri ne kadar yüksekse kiymetini daha iyi bilirsin. Arabayı daha dikkatli kullanırsınız.

yemin et ?
  • quote:

Evet hitap şeklim çok yanlış oldu, bunun farkındayim. Ama seni neden ilgilendirdigini anlayamadım? Avukatvari çıkışlar yapma iki kişi tartisirken. Solcu, rte düşmanı olması yeterli sanırım avukatlık yapman için. Sizin zihniyetteki birisi bir sagcinin anasına küfür etse bile bu şekilde duyarlı olur muydun acaba? Hiç sanmıyorum, hatta artı bile verirdin.

Sizi sizden iyi taniyorum :)

Boş konuşuyorsun boş. Ordaki haftalık ücrete alınan araçların burda 1 sene alınmasına bile bahane uyduruyorsun. Yok sağlık yok bu. O aradaki para kime gidiyoe onu sorgula

• quote:

Hiç bir ak partili Almanya'dan daha iyi olduğumuzu iddia etmiyor. Bir ak partili olarak bunun bilincindeyim. O meşhur kıskanma sözü sadece Havaalanlarımiz, yollarimiz için soylenmistir. Sayın Cumhurbaşkanımizin kast ettigi budur. Eger kanıt istiyorsaniz youtubeta Alman televizyon kanallarının havaalani için yaptığı değerlendirmelere bakın.

Senin gibi kıt gözü kör üç kelimeden başka laf bilmeyen kişiler yüzünden türkiye diktatörlük yoluna girdi ve senin gibi kör cahillerin verdiği destek sayesindede devam ediyor ulann bi havalimanı yapılıyor tamam avrupanın en büyüğü ama yapan şirket japon italyan vs ortak almanyadan finansal yardım aldı türkiye o havalimanını yapmak için almanlar türkiyenin havalimanını kıskansa niye finansal destek versin be kuş beyinli çocuk ben 23 yıl türkiyede yaşadım şuanda almanyada yaşıyorum muratta arkadaşımdır sohbetimiz vardır bir şeyi söylerken doğru kaynak bulupta konuş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.