Şimdi Ara

Almanya'da araba fiyatları / Almanya bizi kıskanıyor diyenler gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat abiye böyle bir video çekip insanları bilgilendirdiği için teşekkür ederiz. Video ortada bizdeki 15-30 bin TL'lik 2.el araçlar Almanya'da 150 euro şaka değil gerçek.

https://m.youtube.com/watch?v=y9jyKV7Elig

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu Türkiyenin ne kadar iyi olduğunu gosterir. Pahalı olmasına rağmen sokaklar kafeler araba kaynıyor. Trafikte 10 aracın 7 tanesi lüks model. Millet kapış kapış araba alıyor, sokakta park yeri yok.

Ayrıca bu kadar araba sevdalısı olmayın. Araba ömrünüzu azaltir. Bisiklet kullanın, tren kullanın. İşe okula bisikletle gidin cok sağlıkli olur ve kilo verirsiniz. Arabalar dünyamiza büyük zarar veriyor. En ucuz araba 100 bin tl olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Bu konu Türkiyenin ne kadar iyi olduğunu gosterir. Pahalı olmasına rağmen sokaklar kafeler araba kaynıyor. Trafikte 10 aracın 7 tanesi lüks model. Millet kapış kapış araba alıyor, sokakta park yeri yok.

Ayrıca bu kadar araba sevdalısı olmayın. Araba ömrünüzu azaltir. Bisiklet kullanın, tren kullanın. İşe okula bisikletle gidin cok sağlıkli olur ve kilo verirsiniz. Arabalar dünyamiza büyük zarar veriyor. En ucuz araba 100 bin tl olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi K. P kullanıcısına yanıt
    Yalan mı oğlum? Git dunyanin en gelişmiş ulkelerine bak. Adamlar araba üretiyor ama araba uretmeye bisikletle gidiyorlar. Avrupalilar araba ne demek bilmez. Hükümeti savunmak için yazmiyorum bunları. Sadece arabaların pahalı olmasını doğru buluyorum. Adamlar yoldan çok bisiklet yolu döşemis.

Türkiye ulaşım alanında çok ilerleme kaydetti. Otobüsler metrolar cok konforlu. İzmirde bir uctan bir uca metro agiyla gidebiliyorum bisikletle. Hükümetin çok demiryolu projesi var allah razi olsun

• Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Sen git metin2 oyna velet

• Turkmenbeyy T kullanıcısına yanıt
    Bilader çocuk musun sen? Millet sırf muhalefet olayım diye rastgele koyduğum bir nicke saldırıyor. Hayret bir şey. İstediğin üslupla eleştir beni ama velet melet deyip kuru kuru laf atip asabimi bozma!

• quote:

Bu konu Türkiyenin ne kadar iyi olduğunu gosterir. Pahalı olmasına rağmen sokaklar kafeler araba kaynıyor. Trafikte 10 aracın 7 tanesi lüks model. Millet kapış kapış araba alıyor, sokakta park yeri yok.

Peki o arabalar nasıl alınıyor? Trafikteki hangi araç insanların ceplerindeki parayla alınıyor? Trafikteki araçların sahibine halk yerine banka demek daha doğru olur.

Evet sokakta araba dolu ama bu arabaların 10unun 8i banka kredisiyle alınan, 1i müteahhitlerin vs. aldığı, 1ide 20-30 senelik tekerlekli tabut denilen taş devri arabaları. Adamların 1 senelik maaşlarıyla aldıkları arabaları biz 10 senelik maaşımızla anca alabiliyoruz. Sokaklarda arabaların artmasını savunmuyorum ama trafikte çok araba var o zaman zenginiz demek 100 kişiden 1i zengin 99u fakir ama zenginin parasını 100e bölünce herkes zengin demek gibi saçma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

birde kendi arabasını üreten bir ülke düşün. herkesin altında araba olacaktı. ama trafikten şikayet edilecekti. o kadar pahalı olmasına rağmen herkes araba alıyorsa bu ülke fakir değildir arkadaş. keza fakir edebiyatı yapan arkadaşlarının altında da araba mevcut bu forumda. profillerine girerseniz sahip olduklarını kendileri söylemişler ama açlıktan ölür durumlarmışmışmış.

• =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Vallaha doğru söylüyorsun. Adam diyor ki biz et yiyemiyoruz, en son ne zaman et yediğimi hatırlamıyorum diyor. Bunu diyen adam günde 1 paket sigara içiyor. Sigara alacağına o paraya her ay 6 kilo et yiyebilir.

Millet aç degil sadece yasamayi bilmiyor, edebiyat yapmayı biliyor anca.

• Yerli arabada üretmeyelim o zaman. Yerli araba ucuz olur. Trafiği daha da arttirir. En ucuz arabada 100 degil 500 bin olmali.

• kazıklanmak güzeldir boşverin astra h arabam var 37 bin tl aynı araba orda çöp araba 3 bin euro
  • quote:

Vallaha doğru söylüyorsun. Adam diyor ki biz et yiyemiyoruz, en son ne zaman et yediğimi hatırlamıyorum diyor. Bunu diyen adam günde 1 paket sigara içiyor. Sigara alacağına o paraya her ay 6 kilo et yiyebilir.

Yani diyorsunki sigara içme et al hımmm peki. Ya sigara içmeyip yine et alamayan adam o ne olacak? Evi kirada olan? Çocuğu okutan. Sizin zihniyetiniz bu işte ekmek yoksa pasta yiyin. Oda yoksa mehter yiyin. Elin avrupalısı malboroyu 4 liraya alıyor çıkıp devlet vergileri düşürsün demektense adam sigarayı içme diyor. Zihniyet bu işte. Yarın öbürgün o yoksa bunu ye bu yoksa sunu ye dediklerinizide bulamayınca ne yiyeceksiniz çok merak ediyorum.

• Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    ilk cümlenden sonrasını okumadım. klasik metin2 demircisi. siyasetçiler senin kadar savunamıyor, senden iyi bir AKP'li siyasi olunur.
  • quote:

neden almanlar hem sigarasını hem etini hem arabasını alıyorken biz bir iki şeyden fedakarlık ediyoruz peki ? 1400 TL ile geçinen adam ne yapıcak O arabaları var dediğin kişiler devletin zenginlere çalıştığı kişiler 1400 tl ye 7 gün full çalışma kanunuda getiriyorlar işçiyi düşünen kim değil mi

Çalışma saatlerini yazmıyorum bile türkiye ile almanya yı kıyasla bak bakalım dağlar kadar fark var maaş olarak da + dediğim gibi türkiyede 7 gün full çalışmada geliyor 1400 tl ye bunu savunacak adama koymuyorsa bu 7 gün + bu para o zaten sömürülmeye mahkum kişilerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Temmuz 2017; 0:41:33 >

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    1) 7 gün yasası zorunlu bir yasa değil. Sadece işçiler arzu ederse 7 gün çalışabiliyor.

2) Almanya gibi gelişmiş bir ülke ile gelişmekte olan bir ülkeyi ekonomik anlamda kıyaslaman akla mantığa sigmiyor. Avrupanin en güçlü ulkesi Almanya dediğin ulke. Almanlar senin gibi oturup sabah akşam siyaset yapsaydi çalışmak yerine onlarda da her şey ucuz olmazdı. Onlar siyasetle ugrasmak yerine çalışmayi seçti.

• quote:

Peki o 10 araçtan 7 sinin sahibine sor 5 tanesi kredi ile aldım demiyorsa hiçbir şey bilmiyorum haftada bilmem kaç kez cafe cafe dolaşanların ise kredi kartı borçlarını sor her şey her zaman göründüğü gibi değildir araştırmadan yorum yaparsan böyle olur sana velet de derler git metin2 oyna da ...

• Sarışın amerikada herkes evini arabasını peşin parayla mı alıyor?

• veni60 kullanıcısına yanıt
    Bir şeyin değeri ne kadar yüksekse kiymetini daha iyi bilirsin. Arabayı daha dikkatli kullanırsınız.

• Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Bilader öyle bir şey demedim. Araba üretirsek ülkenin ekonomisine büyük katkı sağlanır. Amerikada sigara içen insanlara 3.sınıf vatandaşmis gibi bakıyorlar ama en çok sigarayı onlar üretiyor. Her şey para için.

• quote:

Sarışın amerikada herkes evini arabasını peşin parayla mı alıyor?

Ben diyecek söz bulamıyorum dostum neye inanıyorsan inan o şekilde düşünsen bile hangisi daha kolay ve kısa sürede ödüyor bunu bile düşünmüyorsun saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.