|
Katar'da araba fiyatları
-
-
Bu nedir ya? Valla yazık günah
-
Katar da bir mühendis bu ülkede başkandan fazla maaş alıyor, gerisine gerek var mı -
Kaynak var mı merak ettim. Öyleyse bu araç fiyatları orası için fazla komik.quote:
Orijinalden alıntı: redferrari
Katar da bir mühendis bu ülkede başkandan fazla maaş alıyor, gerisine gerek var mı -
Bir ara gitmeyi düşünüyordum, asgari ücret 2500 dolar alırsın, sıradan mühendis 5000 dolar , tecrubeye göre fiyatın artar
www.jobandsalaryabroad.comOtomobil mühendisi Katar - Maaş, Nasıl iş bulabilirimhttps://www.jobandsalaryabroad.com/tr/qatar/turkish-automotiveeng-qatar.html
İş için maaş: Otomobil mühendisi Katar - USD 5560
Ortalama maaş Katar - USD 2989
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 17 Kasım 2020; 20:11:27 >
-
quote:
Bir ara gitmeyi düşünüyordum, asgari ücret 2500 dolar alırsın, sıradan mühendis 5000 dolar , tecrubeye göre fiyatın artar
www.jobandsalaryabroad.comOtomobil mühendisi Katar - Maaş, Nasıl iş bulabilirimhttps://www.jobandsalaryabroad.com/tr/qatar/turkish-automotiveeng-qatar.html
İş için maaş: Otomobil mühendisi Katar - USD 5560
Ortalama maaş Katar - USD 2989Vay arkadaş bu kadarını beklemiyordum Videodaki araçların en kralını 8 ayda alabiliyorsun
-
-
-
Oradaki bir arkadaşımın araçlarını paylaşmıştım.
https://forum.donanimhaber.com/itina-ile-moral-bozulur-morali-iyi-olan-gelmesin--145745967#145745967
-
quote:
Katar da bir mühendis bu ülkede başkandan fazla maaş alıyor, gerisine gerek var mıkatarda bu harcamaları finanse edecek kaynak var. istediği kadar harcama yapabilir. o harcadıkça rezerv para basılıyor karşılığında dünya ekonomisi hacmi büyüyor
-
Arap ülkelerinin çoğunda halkı çalışmıyor genelde 3. Sınıf dünya ülkelerinden gelen insanlar çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: commandxOradaki bir arkadaşımın araçlarını paylaşmıştım.
https://forum.donanimhaber.com/itina-ile-moral-bozulur-morali-iyi-olan-gelmesin--145745967#145745967
Harbiden tam moral bozmalıkmış
-
Katar'ı Suudi Arabistan işgal edecekti , tank yığdılar Katar sınırına işlerini bitireceklerdi biz kurtardık ya neyse .
Ekonomik olarak Katar eskisi gibi çokta iyi değil .Virüsten dolayı adamlar 1 damla petrol satamadı kaç ay ... Bizde vergiler olmasa o arbalara bizde 2015'te binebilirdik en 30-40 bin Dolar'lık arabalar 2015'te 100 bine alırdık vergisiz .
8 bin Euro yani 65 bin TL .
Dodge Charger .
77 binde tüp yok otomatik devir daim yeni değişmiş
-
Ne yazık ki bizde hiç bir zaman düşük fiyatlar olamayacak.Kişi başı yıllık gelirimiz 45 bin dolar olsa bile. Çünkü yüksek fiyatlar yüzünden araba ve cep telefonu gibi şeyler statü göstergesi gibi bir şeye dönüştü. Bu tarz ürünler ucuzlarsa satışlarında patlama yaşanır bu da dışarıya tam gaz döviz çıkarmak demek.
-
malesef artık eski maaşlar yok arkadaşlar. Ancak aranan mühendisler iyi paralar alıyorlar.
yoksa Hindistan'dan adamlar buralara akıyor. Arap emirliklerinde hindu nüfusu %40 a ulaştı. 1 avrupalı yerine 5 hindistanlı çalışıyor artık. fiyatlar da çok değişiyor firmasına göre. TL ile bakarsak 5-6 binlerden başlayan mühendis maaşları avrupa ya da amerikalıysan ve süper kalifiye isen 200bin leri görüyor.
Ancak bu aralar zaten yeni alımlar yok gibi ve politik problemlerden dolayı Katar hariç yeni Türk çalışanlar zor seçiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaZAaRamalesef artık eski maaşlar yok arkadaşlar. Ancak aranan mühendisler iyi paralar alıyorlar.
yoksa Hindistan'dan adamlar buralara akıyor. Arap emirliklerinde hindu nüfusu %40 a ulaştı. 1 avrupalı yerine 5 hindistanlı çalışıyor artık. fiyatlar da çok değişiyor firmasına göre. TL ile bakarsak 5-6 binlerden başlayan mühendis maaşları avrupa ya da amerikalıysan ve süper kalifiye isen 200bin leri görüyor.
Ancak bu aralar zaten yeni alımlar yok gibi ve politik problemlerden dolayı Katar hariç yeni Türk çalışanlar zor seçiliyor.
En sıkıcı durum da şu an korona nedeniyle alımların durması. Oysa ki o kadar da ilan var ama bu hindular da azımsanacak gibi değiller bu arada bize rakip olarak. Özellikle yazılım konusunda.
@JNG90 İlan uçmuş hocam biraz gönlümüz açılsın demiştim tam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X