Şimdi Ara

Almanya'da arkadaşım 2500'e astra aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orda domatesin tanesi 1 avro ağız tadıylan menemen yapamazsın.

hem almanlar bizi gıskanıyor.YOL YABDI YOL

Bu konunun burda işine almışsa almış FEDÖCÜMÜSÜN SEN !!'!'!'!!!1!
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Eee ne var bunda ? Burda da 110.000.

Fakir misiniz ?

Bi bitmediniz.

Almanya'da arkadaşım 2500'e astra aldı

Haklıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

İyi güzel aldıysa aldı, Almanya 'da alınan şeyi burada niye konu olarak açıyorsun orada konu açsana değersiz olacak değil mi konun ama burada açarsan istediğin zevki alacaksın değil mi merak ediyorum amacın ne oldu şimdi bu konuyu açınca istediğine ulaştın mı??

cok boşsun keske ölsen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen arkadas geldi göteberg den cani menemen cekmis alisverise ciktik adam sasirdi

Bizim orda domatesin tanesi 5 euro yumurtanin adedi 3 euro dedi şaşirdi

Ve ekledi , turkiye hakkaten yaşancak memleket dedi ,menemeni flan anca noelde yiyolarmis cok pahali almanya dedi yaşanmiyormuş

Etin kilosu 80 euro muş bide

Dedim ben ayni paraya 2 kilo aliyorum dedim bastim Gahgahayi 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayné -- 11 Kasım 2017; 8:59:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

quote:

İyi güzel aldıysa aldı, Almanya 'da alınan şeyi burada niye konu olarak açıyorsun orada konu açsana değersiz olacak değil mi konun ama burada açarsan istediğin zevki alacaksın değil mi merak ediyorum amacın ne oldu şimdi bu konuyu açınca istediğine ulaştın mı??

cok boşsun keske ölsen

Ne oldu bebeğimmm iphone X mi alamıyorsun da ağlıyorsun.. Gel omzuma daya başını teselli ederim seni..
  • Almanyada olsam öğrenci halimle çalışır bmwden aşağısına tenezzül etmezdim.Dünyaya bir defa geliyoruz.

Nolacaklan 2013 7 serisi 25k euro calisir biriktiririz 3 5 7 Allah ne verdiyse alırız artık

amcam var misal Almanya da bir ara cok deli para aliyordu gidip opel verso mu ne oyle sacma sapan duz vites bir arabaya biniyordu onun yerinde ben olsam(aldigi para baya iyi) 0km 7 serisi individual...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaboes

3750 euro ya güzel bi golf alabilirsin

Bilader orada geri dönüşüm primi den bahsediliyor ,yani yeni vw araci alirsan ve eski aracini verirsen 3750 euroya kadar prim verebiliriz diyor ,herseye sazan gibi hatlamayin.

o aracin degeri kafadan 15.000 euro

• Onu aldı bunu aldı bu konular bitmez. Sırt çantanı tak git yurt dışına.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

quote:

cok boşsun keske ölsen

Ne oldu bebeğimmm iphone X mi alamıyorsun da ağlıyorsun.. Gel omzuma daya başını teselli ederim seni..

amma meraklısın başına. ben alacagimi alirim da senin gibi akgezenlerin her zaman nefesi kokar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pahalı almış. Ben geçen yıl 1100'e Focus aldım.

https://forum.donanimhaber.com/3600tl-ye-ford-focus-aldim--120117923#120117923
  • Bıkmadınız şurada şu araba bilmem kaç para acındırmalarından.
    Çalışın ve siz ülkeyi daha iyi hale getirin. Sanalda ağlamakla elinize ne geçiyor. Veya elinizden tutan yok, gidin o muhteşem ülkelere, binin 2500'e astra ya.
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

tavan fiyatlar böyleydi eğer değişim olmadıysa ilk sene 1700-2000 tl arası çıkıyordu,
    aylık da ortalama 140-170 tl arası, kazasız kullanınca ikinci sene 110 - 130 tl arasına düşüyor.
  • Hala euro yu TL ye çeviren cahiller var ya Ula o zaman şöyle düşünün az be adam orada asgari ücret 1500 eurodan çalışsa 10 ayda yemeden içmeden sıfır araba alıyor. Sen 2005 model opel astra twinport ala bilmek için 2 yıl çalışman lazım. Ama yok müstehak.

Almanya'da arkadaşım 2500'e astra aldıAlmanya'da arkadaşım 2500'e astra aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CappadociaLe -- 1 Aralık 2017; 17:28:38 >

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    kilosu değil tanesi 2500 lira hocam
  • CappadociaLe kullanıcısına yanıt
    ya aslında 0 arabaya bile gerek yok. eli yüzü düzgün arabalar gerçekten çok ucuz en fazla 1-2 maaş ile alır binersin.oda taksitle olur zaten hiç zorlamaz.. bizde 5 6 bin tl ye ne alabilirsin.. el arabası vermiyorlar o paraya. yaşadığımız hayata bak. çomarlar hala euro yu tl ye ceviriyor :)
  • Almanyaya gitsem yalan yok direk altıma güzel bi M550d çekerdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Almanya ya kadar gitmeye gerek yok şuradaki Yunanistanda da fiyatlar aşşağı yukarı aynı

o kadarda değil yunanistan ın örnek asla verme .itlerin nefesleri kokuyor açlıktan ab yardım etmese çoktan batacaklar keşke batsalar en uyuz olduğum millettir hatta millet değil it sürüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Almanya ya kadar gitmeye gerek yok şuradaki Yunanistanda da fiyatlar aşşağı yukarı aynı

o kadarda değil yunanistan ın örnek asla verme .itlerin nefesleri kokuyor açlıktan ab yardım etmese çoktan batacaklar keşke batsalar en uyuz olduğum millettir hatta millet değil it sürüsü

Niyeymiş ?
    Ben gittim gördüm adamların keyfi yerindeydi bir dönem sıkıntı çektiler ama şimdi işler yavaş yavaş yoluna giriyor oralarda
  • galatyan G kullanıcısına yanıt
    Ayniymis hemen hemen euroyu tl ye cevirmeyince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.