dünya tersine döndü galiba izmirde 300 bin tl alacaklı borçlular tarafından öldürüldü son dakika İzmir'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Tutuklu https://www.sondakika.com/guncel/haber-izmir-de-bicakli-kavga-1-olu-2-tutuklu-17845972/ |
Almanya'da asgari ücret 2100 euro imiş. 100euro Günlük market alış veriş vlogu. (2. sayfa)
-
-
aile hekimliğinde çalışıyordu komşumuz kız gitti anca 2500 euro alıyormuş şimdi oda kaç sene sonra daha yeni yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Eylül 2024; 20:17:21 > -
Açılan konu ile şuradaki yazıların farkı yok. Aynı enerji
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaş doğru söylüyor olabilir.
çünkü diplomasını anerkenung yaptıramamış hemşireler 1600 ile 1800 euro arası fiyata çalışıyor. geçenlerde eşim staj yaptığı sırada hemşirelik okumuş bosnada ama buraya gelmiş tanıtmak için uğraşıyor kız; eşim sormuş 1800 euro demiş. ama yaptığı işler insan altı temizlemek falan. iğne yapamıyor mesela kan alamıyor. ama benim eşim yüksek hemşire gibi olduğundan o türde işler yerine kan alımı , iğne yapımı gibi ilaç dağıtımı gibi işlere bakıyor. lakin notfall sanitetar okumak istiyor. çünkü bulgaristan'a dönünce köyünde pratisyen hekim gibi çalışmak istiyor. maaşı da 2200 ila 2400 leva arası olacak. doktor olmak için uğraştık. 2 sene ders tanıtımı için koşturacaktık ama kural varmış, 3 sene dalında çalışmış olması lazımmış ki sonra doktorluk okuyabilir. o yüzden 3300 leva yerine 2400 leva bana yeter dedi. ben de zaten 4000 5000 arası alsam krallar gibi geçinicez. af edersin yemişim almanyasnı. mis gibi doğada yaşamak varken güneş altında ... nabayım puslu isli araplı afrikalı dolu almanyayı :)
-
naruto pm atmışsın banada yeni fark ettim herhalde yönetim pm atmamı yasaklamış anlamdım,yanlış anlama cvp atamıyorum.
-
Olabilir bilmiyorum ben atabiliyorumda sen atamiyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen banada garip geldi hata veriyor özellik kapatılmıştır diye ama ayarlarımda herşey açık..
bir su arıtma bölümünden filtre danışan oluyordu bana, bir ticari kar olayımda yok ki anlamadım bende yönetici arkadaşlara duyurulur.
-
Almanyada işsizlik maaşı ile Asgari Ücret arasında 300 Euro var.
6 Milyon kişi bu yüzden çalışmak yerine yatmayı tercih ediyor. Yatanı ödüllendiren bir sistemleri var.
Bir ailenin yaşayabileceği 3+1 bir daireyi şehir merkezinde 1500-2000 Euro'dan aşağı kiralayamazsınız. Daha aşağısı için Köy/Kasaba tarzı yerde yaşamanız lazım.
Özellikle pandemi sonrası Almanya'da hayat pahalılığı 2 kat ağırlaşmış durumda.
Sürekli mülteci akını da devam ediyor. Bizde ki mültecilerde oraya kaçıyor. Çok acayip bir yere doğru gidiyorlar.
-
Pandemi, Pandeminin müsebbibi Abd ile Çin’e yaradı. Geri kalan diğer ülkeler yüksek enflasyon altında eziliyor. Bilinçli olarak yaydılar muhtemelen. Filler tepişir, çimler ezilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel değindin.
Amerika'nın dış borcu 36 trilyon dolardı.
Ekmek'ten gidelim. 1 ekmek 1 dollar idi. yani 37 trilyon adet ekmek borcu vardı :)
ekmek şu anda 2.30 dollar. Yani 15 trilyon dolarlık ekmek alabiliyorsun. ne oldu?
amerka için 17 trilyon dolarlık dolar borcu değer olarak yandı gitti bitti kül oldu :)
eee amerika doları hollanda'dan mı alıyor? hayır! basacak yine doları...
bunun acısını bizim solcu meriçcan amerika överken bir yandan da dolar borcu yüzünden yüksek enflasyonla yarı aç yaşayarak hayatına devam edecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X