Aşı olun, provokatörlere inanmayın, onları tasması başkalarının elinde. ABD’den yeni aşı kararı: Zorunlu oldu! Beyaz Saray, kasım ayından itibaren tüm yabancı vatandaşların ABD'ye seyahatlerinde Covid-19 aşısının zorunlu olacağını açıkladı. sputnik türkiye Almanya ve Yunanistan’dan Kovid-19 aşısı olmayanlara yönelik kısıtlamaları sıkılaştırma kararı https://tr.sputniknews.com/20211103/almanya-ve-yunanistandan-kovid-19-asisi-olmayanlara-yonelik-kisitlamalari-sikilastirma-karari-1050459767.htmldw.com Aşı olmayanlar için Almanya’da hayat zorlaşıyor | DW | 10.08.2021 https://www.dw.com/tr/a%C5%9F%C4%B1-olmayanlar-i%C3%A7in-almanyada-hayat-zorla%C5%9F%C4%B1yor/a-58823961www.aa.com.tr İsviçre'de 'aşı sertifikası zorunluluğu' referanduma gidiyor https://www.aa.com.tr/tr/dunya/isvicrede-asi-sertifikasi-zorunlulugu-referanduma-gidiyor/2396044www.hurriyet.com.tr İsviçre'de 2,6 milyon doz Kovid-19 aşısı uygulandı https://www.hurriyet.com.tr/dunya/isvicrede-2-6-milyon-doz-kovid-19-asisi-uygulandi-41802829 |
Almanya’da bir günde 65.000'den fazla vaka görüldü: Yeni kısıtlamalar gündemde (2. sayfa)
-
-
Bu gün Başakşehir Devlet Hastanesin'de 9. günüm. Biyokimya bilgim ve arkadaşımın annesinin aşı sonrası beyin kanaması geçirerek ölmesinden dolayı M RNA kökenli li aşı yaptırmal istemedim. Sinovac da bulamadım. Yaş 40 spor var korkmadım ama tedbiri de elden bırakmadım maske mesafe kuralına uydum. Ne mi oldu. Ölüyorum arkadaşlar 9 gündür hastane 9 gün ev 18 gündür inanılmaz acılar zorluklar çektim. Bu gün aşı yapabilecekleri ilk gün olsun 10.000 de para istensin 1 dk durmam. Lüften aşınızı olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cebelitarık'ta ne olmuş? Sen kendin baktın mı?
-
ya bir de aşı ayrımcıları çıktı. mrna sıvısıylmış, bilmem neymiş. aşımı olalı aylar geçti ne oldu ? insan vücudunu bu kadar hafife almayın arkadaşlar. ciddi anlamda zararı gelecek bir şeyi senelerce vücudda saklayabilir mi ? bu zamana kadar türlü türlü aşıları olduk veya ilaçları içtik. bu kadar kimyasal tüketiminden sonra aşıya karşı durmak saçmalık. ölümleri engelliyor, direnciniz iyiyse ayakta atlatıyorsunuz. bu su götürmez bir gerçek.
pandeminin b*ku çıkmadı mı ? evet çıktı. yetti artık.
aşılar fos çıktı mı ? çıktı. yani pandemiyi bitmedi.
peki çözüm ne ? yakalanmamak.
-
Ne yazık ki aşı olanların öldüğü kalp krizi geçirdiği gibi türlü türlü uydurmalar ile sizleri korkutuyorlar, aşı olduktan sonra olan her tür ölüm kalım ve rahatsızlığı aşının marifeti gibi algılıyor gereksiz kuşkuya kapılıyorsunuz. Aşı zararlı olsa yan etkisi olsa tüm dünya niye yapsın, yan etkisi olduğunda açıklama yapılıyor o aşıyı yaptırmıyor ülkeler. Bu ülkeler gelişmiş ülkeler, eğitimsiz ülkeler değil ki. Geçmiş olsun, covitten değil aşıdan korkmak bence büyük aldanış, umarım kazasız belasız atlatırsınız. Burada aşı karşıtı gibi gözüken ama derdinin insanları ölüme sürüklemek olan canlı bombalara da kulak asmayın, kimin kim olduğu belirsiz bu ülkede her delinin peşinden de gitmeyin.
-
Kim sana tasmalı it dedi, niye kendine böyle sıfatlar yakıştırıyorsun başkası adına utandım cidden. Yazık, onca sene besle büyüt okut böyle olsun. Bir de tehdit etmeler filan, mafyanın adamı çetenin lideri gibi atarlanmalar. Çok mu içerliyorsun insanlar aşı oluyor ve ölümden kurtuluyor diye çok mü kahrediyorsun da bu kadar kendini paralıyorsun. Sürekli forumdan atılıp atılıp yeni hesap açıp tekrar tekrar tekrar girip aynı ağzı bozuk mesajlara düşüyor tekrar atılıyorsun. İşin bu biliyorum ama belki başka forumlara takılsan daha iyi fona yazık para akıtıyorlar boş adamlarına.
-
Aaaa pardon biz aşısızlar covid olunca ölecektik di mi?
Tüh lan ölmeyi unuttum.
Neyse artık bi dahaki sefere.
Covid olduğuma inanmayan varsa gelsin bir HOHHHHHHH yapayım suatına
Aşının işe yaramadığını söylemek, okyanustan bir kova su alıp içinde balina yok demekle aynı zeka
aşının işe yaradığına dair bir tane istatislik göster de inanalım zeki cocuk seni
-
Zavallı zavallı mesajlar. Neymiş covitten ölmemiş bu yüzden virüs yalan ve aşı yalanmış. Bunca insan numaradan ölüyormuş acı çekiyormuş. Yazık, bir de buraya okumuş bilmiş gibi gelip mesaj yazacak kadar da şuuru eksik. Aileni anne babanı tüm sülaleni alıp gidip hastaneleri ziyaret edin o zaman, nasılsa size bir şey olmuyor zombi ailesiniz, insanlığa yararlı olun gidin hastanedekileri de kurtarın mezardakileri de diriltin o zaman.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X