Şimdi Ara

Almanya'da bmw ve mercedes lüks değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler adamlara normal araba gibi ,insignia neyse bir almana c180 de aynı adamlar arabaya ihtiyaç için biniyor 3000 e sclas var adamlar aşmış biz hala gösteriş peşindeyiz

• Ben şuan Almanyada yaşamaya kalksam Türkiyedeki arabamızın fiyatı ile 2 tane aynısından alabilirim.
    Türkiye bindir babam bindir vergileri. Oradaki Türklerin çoğuda zengin zaten. Orada S Class'a biniyor Türkiyeye gelse C180'e biner.
  • Anormal bir durum degil zaten. Şöyleki suadiyede çalisiyorum her sokakta bmw 3 serisi ya da mercedes c serisi görmek mumkun. Artik gozlerim o kadar alistiki çekici gelmiyor bana daha. Ama kalabalik olmalari premium olduklari gerçegini degistirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ben şuan Almanyada yaşamaya kalksam Türkiyedeki arabamızın fiyatı ile 2 tane aynısından alabilirim.
    Türkiye bindir babam bindir vergileri. Oradaki Türklerin çoğuda zengin zaten. Orada S Class'a biniyor Türkiyeye gelse C180'e biner.
    Arkadas issiz 2 ay kacak calisti aldigi araba BMW 3.16 2001 model, simdi gene issizlik maasiyla gecinmeye devam

Sürücü kursumda araba kullanmayi ögrettikleri araba Mercedes B Class, ne far ne silecekle ugrasiyorsun hersey otomatik. (Vites haric)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 16 Ağustos 2013; 11:43:26 >

• Bu konu acma hevesi nedir anlamiyorum, ne simdi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Anormal bir durum degil zaten. Şöyleki suadiyede çalisiyorum her sokakta bmw 3 serisi ya da mercedes c serisi görmek mumkun. Artik gozlerim o kadar alistiki çekici gelmiyor bana daha. Ama kalabalik olmalari premium olduklari gerçegini degistirmiyor.
    Aynı mevzu 50 kere tartışıldı :) Evet...
  • quote:

Ben şuan Almanyada yaşamaya kalksam Türkiyedeki arabamızın fiyatı ile 2 tane aynısından alabilirim.

Hangi iki araç hocam ya:) burada 93 kasa civiclere 11 bin istiyorlar orada ise 1.000 euro tek maaşla alinacak araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyim mi abi

evet beyler adamlara normal araba gibi ,insignia neyse bir almana c180 de aynı adamlar arabaya ihtiyaç için biniyor 3000 e sclas var adamlar aşmış biz hala gösteriş peşindeyiz

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Hangi iki araç hocam ya:) burada 93 kasa civiclere 11 bin istiyorlar orada ise 1.000 euro tek maaşla alinacak araba

Cayenne Diesel hocam.

Türkiye Galeri fiyatı 155.000 Euro
    Almanyawww.porsche.com'da 62.000 Euro

• quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

Bu mesaj silindi.
    Mesaj sayısını arttırmak için konu açmış, takmamak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Cayenne Diesel hocam.

Türkiye Galeri fiyatı 155.000 Euro
    Almanyawww.porsche.com'da 62.000 Euro

Alıntıları Göster
    Doğrudur ben biraz şakayla karisik söyledim ama eski modellerin ikinci elleri genelde söyledigim sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Bu konu acma hevesi nedir anlamiyorum, ne simdi bu?

Cumle baslangicina dikkat ...
    Evet beyler
    Okullar acilana kadar tahammul edecegiz caresiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Evet beyler

benim okul hala açık koçum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Evet beyler

benim okul hala açık koçum

Hayırlısı be gülüm. Mercedes E serisi orada taksi işte büyütmeyin.

• quote:

+1
  • quote:

evet beyler adamlara normal araba gibi ,insignia neyse bir almana c180 de aynı adamlar arabaya ihtiyaç için biniyor 3000 e sclas var adamlar aşmış biz hala gösteriş peşindeyiz

123568 kez bu konuyu actiniz hocam cok olmadi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

123568 kez bu konuyu actiniz hocam cok olmadi mi

ben açtıysam olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertify

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Öyle tabi. sen nasıl türkiyenin şahinine doğanına aynı bakış açısıyla bakıyosan almanyadada bmw mercedes öyle. burda şahin doğan işte standart özellikleri olan araba yollarımızda çok basıp gitmeyen otobanlara yetebilen bi araba ve standart sana 4 tekeri olan bi araba gibi geliyorsa almanyadada öyle bmw işte aynı özellikler konsollar aynı motorlar güçler.

özetle burda şahine doğana nasıl bakılıyorsa nasıl düşünülüp dikkat çekilmiyorsa almanyadada öyle. herkes kendi memleketinin arabasını normal bir araba olarak görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Öyle tabi. sen nasıl türkiyenin şahinine doğanına aynı bakış açısıyla bakıyosan almanyadada bmw mercedes öyle. burda şahin doğan işte standart özellikleri olan araba yollarımızda çok basıp gitmeyen otobanlara yetebilen bi araba ve standart sana 4 tekeri olan bi araba gibi geliyorsa almanyadada öyle bmw işte aynı özellikler konsollar aynı motorlar güçler.

özetle burda şahine doğana nasıl bakılıyorsa nasıl düşünülüp dikkat çekilmiyorsa almanyadada öyle. herkes kendi memleketinin arabasını normal bir araba olarak görür.

Alıntıları Göster
    Premium her yerde premium.Sadece arada bazı farklılıklar var.

-Buradaki boş fiyata orada tam dolu bir araç alıyorsunuz.
    -Orada boş araç neredeyse hiç yok.

Gördüğünüz gibi bakış açısı.Biz vergileri silindir hacmine göre aldığımız için fiyat zıplarken orada çevreye yaydığı CO2 emisyonuna göre vergilendirme var.

Almanya'da 520d'nin baz fiyatı Türkiye'de neredeyse bir 320d'nin baz fiyatına eşit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

Premium her yerde premium.Sadece arada bazı farklılıklar var.

-Buradaki boş fiyata orada tam dolu bir araç alıyorsunuz.
    -Orada boş araç neredeyse hiç yok.

Gördüğünüz gibi bakış açısı.Biz vergileri silindir hacmine göre aldığımız için fiyat zıplarken orada çevreye yaydığı CO2 emisyonuna göre vergilendirme var.

Almanya'da 520d'nin baz fiyatı Türkiye'de neredeyse bir 320d'nin baz fiyatına eşit.

kardeş yanlışın var sen ygs ye çalış böyle şeylere takılma orda boş araba yok diyorsun bazı e class ın arka camları manuel bile olabiliyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.