Şimdi Ara

Almanya'da Çalışma Vizesi ( ACİL KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi §imple -- 31 Ağustos 2019; 21:32:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• anneannen alman vatandaşı olunca tüm sülale alman vatandaşı olabiliyo mu hacı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarından pek bişey anlamadım oturum izni ve çalışma izni birbirinden farklıdır. Schengen ve çalışma vizesi var bide . Anneanne şirket aracılığıyla kart alabilir bunun için işverenin gerekli evraklari hazirlamasi ve anneanneye gondermesi lazım trden yapılan başvuru ile çalışma vizesi çıkar bu vizeyle 1 yıl gidip hem kalıp hem çalışabilir.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi §imple -- 31 Ağustos 2019; 21:32:19 >
    Ve başvuru türkiyede yapılamaz çünkü anneannem türkmenistan'da ikamet ediyor

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında bilgim yok sizin benim sorduğum konu hakkında bir bilginiz var mıdır?

• §imple § kullanıcısına yanıt
    50çeşit vize türü var. vizemerkezi.com tarzı siteler çok.yaşadığın yerde danışmanda vardır. yasalar hergün değişiyor. o adamlara danış yol göstirirler.facebookda almanyadaki gurçetçi türkler tarzı grupları arat gruplara katılıp sor. burdan çıkmaz aynı şartlarda biri.en sağlamı danışman. tabiki çalışma ve oturma izni gerekir. vize çıkartmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim Facebook grupları hiç aklıma gelmemişti bu konuyu da daha detaylı bir sorgulayacağım zaten burda varsa diye şansımı denedim

• ananezin almanyada yasal olarak çalışma olasalığı sıfır gibi birşey. turist vizesi bile alabileceğini sanmıyorum
  • Neden böyle düşünüyorsunuz?

• d vizesi verecekler sonra gidip oturma iznine başvuracak galiba pek bir fikrim yok
    ama d vizesine başvurması gerektiğini biliyorum çünkü erasmus öğrencileri de o vizeye başvuruyor ve aynı vize grubundalar. bizim oturma izni işini yurt kendisi halletmişti :)
  • Brisbane kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: §imple

Teşekkür ederim 😊
    çalışma kısmını pek bilmiyorum onu yazmayı unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: §imple

......
    Tmm anladım şöyle bir durum var çalışma izni için sirket olması gerekiyor. Akraba ben sana para vereyim gel yanımda çalış olayı maalesef olmuyo. Su olur sponsor olarak davet eder. Schengenle ülkeye giriş yapar sonra oturum karti başvurusu yapar ama oturum karti ile çalışamaz. Dolayısıyla bu gibi durumlarda illegal çalışılıyor. Yani anneanne gider turist gibi ülkeye giriş yapar oturum kartini alır bakıcı ise zaten davetiyede ve oturum kartinda sponsor oldugu için belirli bir ucret odemeyi kabul etmek zorunda. Örneğin ben bu kişiyi yanımda istiyorum aylık masraflarını karşılicam diye dilekçe yazılıyor. Süreç ülkesine göre degisiyo davetiye kimi ülkede 1 aya çıkarken kimi ülkede 1 haftada hatta 1 günde çıkabiliyor . Anneanne de adrese gönderilen davetiye ile Almanya konsolosluğuna vize başvurusu yapicak. Gerekli belgeler konsolosluk sitesinde yazar. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Anladım çok teşekkür ederim

• Biraz hortlatcam ama sori Almanaya'da tanıdığımız var desek şirket sahibi/iş veren konsolosluktan vize kaç günde çıkar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.