Şimdi Ara

Almanya da Dil okulları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Almanya da üniversite okumayı düşünüyorum bunun içinde Almanya da bir dil okuluna gitmem lazım fakat oradaki dil okulları hakkında bir bilgim yok biraz araştırdım ama detaylı olarak bir şey bulamadım bulduklarım da çok pahalıydı bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Fiyatları nedir nasıl eğitim verirler 1 yılda öğretebilirler mi vs.

• bende kasımın sonunda vizemde sorun çıkmazsa stuttgart da dil okuluna başlıyacam. auygun fiyatlı arıyorsan almayanın güneyine münchen ve tuttgart gibi yerlere bakmanı önermem
    burdan testdafa hazırlayan kurslara bakabilirsin şehir şehir
    http://www.testdaf.de/teilnehmer/tn-pruefung_testzentren_de.php?alphabetId=1
    genelde her kursun web sitesinde fiyatlar hakkında bilgi mevcut
  • cevabın için teşekkür ederim ama bu site almanca ben zaten almancayı bilmiyorum o yüzden burdan bilgi almak istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSeeSS123

cevabın için teşekkür ederim ama bu site almanca ben zaten almancayı bilmiyorum o yüzden burdan bilgi almak istemiştim.

Bende almanca bilmiyorum ordan dil okullarina bakmak icin almanca bilmene gerek yok zaten a dan z ye kadar harflerle sehirler belirtilmis her sehrin altindada o sehirdeki testdaf in anlasmali oldugu dil okullari var o dil okullarini google da aratip web siteleri genelde ing ve almanca oluyor fiyat ve kurslar hakkinda bilgi alabilirsin. Oncelikle gitmek istedigin sehire karar vermelisin binlerce dil okulu var cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dil Okulu ile İrlanda
    geçen yıl açıldı
    Rusya'da Üniversite Okunur mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.