Şimdi Ara

Almanya’da doktorluk yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 sene burda okuyup aynı zamanda almancamı geliştirerek uzmanlığımı almanyada verme mevzusu çok zor mu oluyor? forumlarda okuduğuma göre çok zormuş.alman vatandaşlığımın olması bir avantaj sağlar mı?bilgili arkadaşlar aydınlatsın beni lütfen

• almanyada almanca tıp okumak türkiyede gatada tıp okuyup aynı zamanda odtü de makina mühendisliği okumakla aynı zorluğa denk gelir sen hesapla artık
  • Ne diyorsun ya o kadar zor olmamalı tustan kolay diyolsr 😁
  • Nerenin bilgisi bu nigga kardeşim? Almancan saglam ise Turkiye de nasil okuyorsan orada da aynı okursun. Almancan kötü ise cok zor olabilir. Alman vatandasi olunca bir sey degisiyor mu bilmiyorum
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Abi mevzu daha çok şöyle;6 senemi tr de doldurup uzmanlık yurtdışında yapılabiliyormuş bunu yapan da çok azmış burdan zor olduğu kanısına mı varıyoruz yoksa tercih mi edilmiyor
  • Berkan68 B kullanıcısına yanıt
    Hem zor hem de tercih eden az. Almanya da uzmanlik pahali ve zor. Hem de almanya uzmanlik için cok sart koşuyor. Almanyada doktor olmak istiyorum dersen lisansini almanyada yapman lazim. Tipi tr de okuyup uzmanliga almanyaya geleyim dersen baya baya zor
  • Almanya'da bazı uzmanlıklarda açık varmış başka ülkelerden gelen doktorlarla kapatmaya çalışıyorlarmış.Azerbaycan'dan vs giden doktorlar var.Youtubeda Türk doktor vardı lisansı burda yapıp Almanya'ya giden ona bakabilirsin.
  • Tamamdır çok sağ olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.