Şimdi Ara

Almanya da elma bile 5 euro yani 24 TL. Yorum sizin... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanmıyorum ki Almanya'da meyve sebze bu kadar pahalı olsun.

İkincisi o elmalar tamamen tarladan çıkmış gelmiş o yüzden pahalıdır, yüzde yüz organik yani yoksa daha düşük kalite elma o kadar etmez.

Kendi sanki Türkiye'den maaş alıp Almanya'dan yiyip içiyor.

Tutmuşlar bir de TL'ye çevirmişler, aldığın maaşı da tl'ye çevir o zaman..

İstanbul'da bile elma bu kadar pahalı değil, mevsiminde yersen orada kesinlikle daha ucuza yersin...

Riyakarlık had safhada, sürekli bir bilgi kirliliği nedense, anca kendilerini kandırıyorlar..

Görüyorsunuz bunlar Alamanya da sürekli ağlarlar ama telefonu kapatınca

İşlerine geldiği gibi konuşuyorlar hep.

Tanıdıklar gelelim bir gün, orada yaşam kuralım senin yanında başlayalım deyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Kasım 2017; 19:36:21 >

• Umarım ironidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık espirisi bile baydı bu konuların. Kur çevirisi yapan gördüğüm anda mesajı okumadan blokluyorum artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte tam da bu yüzden Almanya bizi kıskanıyor.Orda domateste tane ile satılıyor.Hem bizim 3.havalimanımız var.Gavurların var mı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

İşte tam da bu yüzden Almanya bizi kıskanıyor.Orda domateste tane ile satılıyor.Hem bizim 3.havalimanımız var.Gavurların var mı yok.

Doğru dedin, helal olsun...

• Akp nin neden%50 aldığının bariz bir örneği.

• Kardeşim sizde artık gerçek dünyaya bir dönün bir zahmet ya...

Almanya kim Türkiye kim, hangi akla, mantığa, verilere göre kıyaslıyorsunuz. Art niyetli olarak buluyorum mesajlarınızı.

Bugün ne Hollanda'sı, ne İtalya'sı, ne Belçika'sı, ne Yunanistan'ı vs vs vs dahi ALMANYA ile boy ölçüşemezken, sen neye dayanarak kendini kıyaslıyorsun
  • Kesin dorudur

• Bırakın artık şu Almanya, ABD, İngiltere - Türkiye kıyasını. En basitinden bulunduğunuz odada ya da ofiste çevrenize bir bakın. Üzerinde MADE IN TURKEY ya da TÜRKİYE'DE ÜRETİLMİŞTİR yazan ne var, ona bakın.

Geçenlerde ben ofiste bu oyunu oynattım insanlara, silgi Filipinler, kalem Çin, a4 kağıt Rusya (çok şaşırdım), bütün elektronikler malumunuz vs vs, ne yazık ki bir tane bile bulamadık. Sanırım sadece masa ve sandalye. Ne yazık ne yazık, üzüldüm, kahroldum. Üretmeyen bir ülke, bir toplum.

Üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 28 Kasım 2017; 11:3:56 >
  • Konudan seni haberdar etmeden duramadım Jeopol Arkadaşlar ürünleri liraya çevirmişler, Almanya'da çalışanların maaşını da liraya çevirirsen durum ortaya çıkıyor
  • diyecegim tek sey o elmayi turkiyede 10-15 liradan asagiya alamayacaklari yonunde olur. tabi o elmanin bir istisna oldugu gercek.

bizim insanimiz farkinda degil ama turkiyedekiler 3. sinif insan muamelesine tabiler. uretilen urunlerden iyiler her zaman ihrac edilir. geri kalan curuk carik, ikinci kalite, yurtdisindan zehirli diye geri gonderilen urunler turkiyedeki insanlara yedirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 28 Kasım 2017; 11:38:43 >
  • helal bize be çok kıskanılıyoruz ottoman empire be

makarna koyup ertuğrul izliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

diyecegim tek sey o elmayi turkiyede 10-15 liradan asagiya alamayacaklari yonunde olur. tabi o elmanin bir istisna oldugu gercek.

bizim insanimiz farkinda degil ama turkiyedekiler 3. sinif insan muamelesine tabiler. uretilen urunlerden iyiler her zaman ihrac edilir. geri kalan curuk carik, ikinci kalite, yurtdisindan zehirli diye geri gonderilen urunler turkiyedeki insanlara yedirilir.

öyle deme Almanya batık bir devlet, insanların gözünü boyamak için propaganda yapıyorlar, yani o youtuber'lara kanma .d:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.