Merhaba arkadaşlar, evimdeki modem girişte ve ev içerisinde de ethernet kablosu tesisatı yok. Doğal olarak odadan odaya wifi gücü çok değişken ve çok fazla bufferbloat var +300 ms civarında bunu oyunlarda hissedebiliyorum, kablo ve wifi arasında geçiş yaptığımda.
Bilgisayarı wi-fi ile internete bağlamak zorundayım.
Ayrı bi router alıp evde her yeri cihaza boğmak istemiyorum.
Hem SQM desteği olan ve tercihen Open wtr yükleyebileceğim maks 1500tl civarında önerebileceğiniz modem var mı ? Daha uygun fiyatlı da olabilir, hız önemli değil bufferbloat yememem önemli.
Yüksek Astigmat Lazer Operasyon Yardım ve Öneri Lütfen !!!
|
Midjourney AI aylık ücret paylaşım
Merhaba arkadaşlar malumunuz dolar uçuyor.
Midjourney aylık üyelik 10 dolar ve Tr şartlarında kanımca biraz fazla.
Aylık üyeliği ortak kullanabilir miyiz ? Ve ortak kullanmak isteyen var mı ?
Malumunuz and nin 7. nesil dizüstü işlemcileri çok güçlü özellikle 7840u. Max 30W tdp 8 çekirdek 16 izlek max 5.1ghz üstelik gtx1650 seviyesinde iGPU.
Ufak kompakt bir şey olsun işimi yaparım çok nadir de oyun oynarım diyenlere birebir.
Lenovo nun yeni yoga slim 6 serisinde olacak ama henüz stoklara girmedi, başka bir üründe olur ve TR de stoklara girerse burada paylaşalım diye açtım konuyu.
NVME SSD değerleri normal mi ?
Henüz dün elime geçen MSI modern 14 B5M modelinde wifi kartında kronik sorun oluğunu fark ettim. Ve ayrıca Amd Vega gpu 512 mb'dan fazlasını kullanamıyor, normalde BIOS dan ayalanıyor "UMA frame buffer size" - "2 gb'a kadar ayırabiliyorsun" ama bu laptopun bios seçeneğinde yok, evet e-gpu ancak 512 mb limitli performans berbat ötesi...
Acaba amazon'a laptop iade eden var mı ? Süreç nasıl işliyor ?
Windows 7 Home Basic ISO
Windows 7 home basic ISO 32 bit nereden bulabilirim arkadaşlar ... Microsoft sitesinden kaldırmış ...
Have temizleme cihazı önerisi ?
|
Twitch videolarından derleme YouTube kanalı
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.238
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 28.528 (Bu ay: 535)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 470 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar