Bende şuan bilgisayar programcılığı öğrencisiyim Yurtdışındaki yazılımcılardan aldığım tavsiyeler sonucu Ocak ayında Almanca(B1) öğrenmeye başlıyorum.Bu junior olarak seni her zaman öne geçireceğini söyledi.İş bulman %100 ama ne kadar sürede bulabileceğin belli olmaz dedi.Şuan 1.sınıf öğrencisiyim kendimi Front-End Developer alanında geliştiriyorum ve bu alanda iş arayacağım.Üniversite bitmesine 1ay kala başvurulara başlıyacağım.Linkedın üzerinden bağlantı gönderebilirsiniz. https://www.linkedin.com/in/fettahalperenkirca/ Herkese bu yolda başarılar |
ALMANYA'DA YAZILIMCI MAAŞI (2. sayfa)
-
-
Benim ark duseldorf te. YL almanya mezunu
2500 aliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya kolay kolay disaridan boyle kalifiye pozisyonlar icin isci almiyor.
-
Hintliler mühendislik alanını domine ettiğinden başka ülkelere yönelmenizi tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fettahalperenkırcaBende şuan bilgisayar programcılığı öğrencisiyim Yurtdışındaki yazılımcılardan aldığım tavsiyeler sonucu Ocak ayında Almanca(B1) öğrenmeye başlıyorum.Bu junior olarak seni her zaman öne geçireceğini söyledi.İş bulman %100 ama ne kadar sürede bulabileceğin belli olmaz dedi.Şuan 1.sınıf öğrencisiyim kendimi Front-End Developer alanında geliştiriyorum ve bu alanda iş arayacağım.Üniversite bitmesine 1ay kala başvurulara başlıyacağım.Linkedın üzerinden bağlantı gönderebilirsiniz.
https://www.linkedin.com/in/fettahalperenkirca/
Herkese bu yolda başarılar
umarim emin adimlarla ilerler ve is bulursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam tersi. Almanya nitelikli isci icin alim yapiyor yogun olarak. Hatta sirf bunun icin goc yasasi cikardilar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet cinliler ve hintliler baya piyasayi dusuruyor maalesef. Ama sadece avrupada degil her yerde durum boyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X