Şimdi Ara

ALMANYA'DA YAZILIMCI MAAŞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
28.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende şuan bilgisayar programcılığı öğrencisiyim Yurtdışındaki yazılımcılardan aldığım tavsiyeler sonucu Ocak ayında Almanca(B1) öğrenmeye başlıyorum.Bu junior olarak seni her zaman öne geçireceğini söyledi.İş bulman %100 ama ne kadar sürede bulabileceğin belli olmaz dedi.Şuan 1.sınıf öğrencisiyim kendimi Front-End Developer alanında geliştiriyorum ve bu alanda iş arayacağım.Üniversite bitmesine 1ay kala başvurulara başlıyacağım.Linkedın üzerinden bağlantı gönderebilirsiniz.

https://www.linkedin.com/in/fettahalperenkirca/

Herkese bu yolda başarılar 

• Benim ark duseldorf te. YL almanya mezunu
    2500 aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya kolay kolay disaridan boyle kalifiye pozisyonlar icin isci almiyor.

• Hintliler mühendislik alanını domine ettiğinden başka ülkelere yönelmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fettahalperenkırca

Bende şuan bilgisayar programcılığı öğrencisiyim Yurtdışındaki yazılımcılardan aldığım tavsiyeler sonucu Ocak ayında Almanca(B1) öğrenmeye başlıyorum.Bu junior olarak seni her zaman öne geçireceğini söyledi.İş bulman %100 ama ne kadar sürede bulabileceğin belli olmaz dedi.Şuan 1.sınıf öğrencisiyim kendimi Front-End Developer alanında geliştiriyorum ve bu alanda iş arayacağım.Üniversite bitmesine 1ay kala başvurulara başlıyacağım.Linkedın üzerinden bağlantı gönderebilirsiniz.

https://www.linkedin.com/in/fettahalperenkirca/

Herkese bu yolda başarılar 

umarim emin adimlarla ilerler ve is bulursunuz

• patatessiz patso kullanıcısına yanıt

Tam tersi. Almanya nitelikli isci icin alim yapiyor yogun olarak. Hatta sirf bunun icin goc yasasi cikardilar.

• Brotha B kullanıcısına yanıt

evet cinliler ve hintliler baya piyasayi dusuruyor maalesef. Ama sadece avrupada degil her yerde durum boyle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.