Bildirim
Almanya'dan alınacak Vista'm hangi dilde olacak?
GÖNBELER 1 Kg - Dana Eti Sucuk Afyonkarahisar - %100 Dana Eti : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
büyük ihtimal ile almanca olur bazı firmaların ingilizce seçenegi var alcagın yere sorman gerekli -
dell'in almanya sitesinden alıp oradan birine getirteceğim. aklımda xps m1330 ve inspiron 1720 var. vista ultimate düşünüyorum ama almanca olursa ingilizceye nasıl çevireceğim onu bilmek istiyorum. yeni bir paket alacaksam çok kötü. -
Almanya'dan alınacak Vista'm hangi dilde olacak?
tabi ki fransızca şaka bir yana orada da tıpkı türkiyedeki gibi iki farklı opsiyon bulunuyordur.. Yani türkiyede biz nasıl ki ister ingilizcesini ister türkçesini alıyoruz.. sende alırken özellikle ingilizce işletim sistemine sahip olması gerektiğini belirtmelisin.. Müşteri memnuniyeti yüksek firmalarda sorun çıkmıyor.. -
ya almanca çıksa bile ztn ultimate alcam diyosun ing. dil paketini yüklersin biter..istersen tr bile yüklersin dil paketini (Tabi çıktıysa) -
quote:
Orjinalden alıntı: woswos72
ya almanca çıksa bile ztn ultimate alcam diyosun ing. dil paketini yüklersin biter..istersen tr bile yüklersin dil paketini (Tabi çıktıysa)
tr paketi yok -
ozmn ingilizceyi yükler nasıl olsa ultimate alıyomuş -
Arkadaşlar vista ultimate hangi dilde olursa olsun dil paketi yüklenerek dil seçeneği değiştirilebiliyormu?
Yani diyelimki ben ingilizce vista ultimate yükledim bilgisayarıma ileride tr dil paketi çıkarsa ve ben bunu yüklersem işletim sistemim türkçe mi olacak? -
Ultimate kullanıyorsan ve Vista'n başta Almanca ise, Windows Update ile gelen İngilizce dil paketini indirip kurup işletim sistemini İngilizce'ye çevirebilirsin.
Türkçe dil paketi henüz çıkmadı maalesef, çıkmayacak gibi gözüküyor ancak Service Pack 1'de belki olur. -
dell'den vazgeçip asus g1s aldım. içinde almanca vista ultimate yüklüydü ama windows update ile ingilizce yaptım. diğer çok kullanılan dillere de çevirmek mümkün. aklında soru işareti olanlar için iyi bir haber
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X