Şimdi Ara

Almanya'dan çikolata ve jelibon geldi (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
8.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AndacHan

nussknacker almanyanın en dandik çikolatası merci ve haribo türkiyede de var zaten

baltalı ilah
  • hariboda domuz yağı var zaten 2 türlü üretimi var domuz yağı olmayanın paketinde "HALAL" yazıyor.
    bu arada nussnacker almanyanın en dandik çikolatası imiş? güldürme beni allasen, lindtin fabrikalarına dahi baktım ki çikolata tadının o kadar ucuza serpedildiği ve bu kadar az yapay madde olan bir çikolata göremedim berlin, köln ve münihte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinhoTR

quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

domuz yağı olsa ne farkederki ye bence güzelim ürünler işte.

Ya tabi orası öyle de biliyosunuz domuzlar kadar pis hayvan yok

Görende çiftliklerdeki tavuklar,inekler günlük güneşlik çiçekli bahçelerde yetişiyor zannedecek.İnancım gereği yemiyorum dersin anlarımda vay efendim domuz pis.
  • Adam almanyadan sana en dandik şeyleri getirmiş
  • En dandikler kanka bunlar yeme boşver. hele o mercinin içinde 2-3 tanesi iğrenç böyle kusmuk gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

domuz yağı değil de jelibonda domuz jelatini olabilir. ye gitsin

türkiyedeki jelibonlarda sığır jelatini kullanıyorlar fakat avrupada çoğu jelibon domuz jelatininden yapılıyor büyük ihtimal vardır karar senin
  • quote:

burasi gavur hristiyan forumu degil jason efendi yanlis yerdesin.
  • Yuvarlak yeşil çikolatadan getirmedilerse ne yapayım ben o çikolatayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

nussknacker almanyanın en dandik çikolatası merci ve haribo türkiyede de var zaten

En dandik mi bilmem ama bence Türkiye'deki çikolatalardan fark yaratacak bir tadı yok.
  • Jelibonda var hocam almanyadan dayım getirmişti banada 2-3 paket yarısnı yedikten sonra söylemişti
  • quote:

quote:

Ya tabi orası öyle de biliyosunuz domuzlar kadar pis hayvan yok

Tavukta kendi b*kunu yiyor o çok mu temiz?

Ha demiyorum ki sütten çıkma ak kaşık ama tüm dünya yiyebiliyor kimseninde bu yağlardan öldüğünü görmedim..
  • quote:

Beyler bugün Alamanyadan babamın dayısı geldi ve bunları getirdi. Bunların içinde domuz yağı var mıdır? Tutamıcam valla kendimi

Almanya'dan çikolata ve jelibon geldi (SS'li)

Ahahaha aynısı Avusturya'da var.Haribo hariç diğerlerinde domuz yağı ve ürünü olmaz.Zaten Türkiye'deki hariboların da içinde domuz ürünü olmadığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz demektir.Sana fiyatlarını da vereyim:D Burda "Hofer" adlı bir market var.Türkiye'deki Bim'in çakması gibi birşey.Burdakilerden "Merci" hariç diğerlerinin fiyatı şöyle:

Nussknacker: 45 cent
    Haribo 89 centti sanırım.
    Merci, diğerlerine bakarak biraz daha kaliteli gibi.Yanılmıyorsam 2 küsür euro'idi.

Ancak her ne kadar o ürünler, buranın en kalitesiz ürünleri olsa da Türkiye'de orta seviye sayılabilecek ürünlerdir.Hele hele Nussknacker'de çikolatadan çok fındık vardır.Ancak benim favorilerim 2 Euro olan 300gr milkanın yaklaşık 10'a yakın çeşididir.

• hariboda domuz jelatini vardir !!!
  • Nussknacker da yok aban :D Teyzemler getiriyor bizede ordan biliyorum.Jelibon hakkında bilgim yok ama genel olarak jelibon tarzı ürünlerde oluyor sanırım domuz jelatini mi yağımı herneyse.Ona dikkat et.
  • Merci'de gride galiba likör vardı emin değilim üstünde yazar, Nussknacker mükemmel bişey öneririm.En son ye onu tadı ağzında kalsın :D

Merci'nin bi tane fındıklı olması lazım turuncu muydu rengi emin değilim onu ye bayılacaksın.

Babam almanyaya gittiğinde derin dondurucuyu sadece çikolata ile kaplamıştık ve çok fazla merci, nussknacker ve bir çok da milka vardı.Jelibonlu milka var o mükemmeldir ama artık geri döndükleri için sanırım zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

Orijinalden alıntı: butze

quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

o haribo'da domuz yağı var! diğerleri temiz.

hocam bildiğim kadarıyla merci de alkol var ben bi kere tatmıştım iğrençti

yanlışın var. merci ürünlerinde alkol yok.

Hayır senin yanlışın var, gri renkli olması lazım likör var içinde.Tadı da hiç güzel değil.

• Merci kutusunun arkasında hangi çikolatanın neyli olduğu yazıyordu sanırsam hariboya gelirsek buyukybir ihtimalle domuz yağı kullanılmıştır zaten olmasa neden helal haribo çıksın piyasaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dahakine Hanuta da getirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 6 Mayıs 2013; 2:32:29 >
  • Nussknacker gerçekten muhteşem
  • nussknacker en ucuz çikolatadır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.