geçen maç yedek kadroyla oynamıştı iyi oldu. İzlenir kesinlikle nerden izleyebiliriz? TVnetten izlemek istemiyorum yabancı link yasak değildir herhalde? Mesela Almanya kanalından izlemek istiyorum.
stefan kuntz u biraz eskiler bilir beşiktaşta iyi bir performans sergileyince avrupa futbol şamp.gitmişti ordada iyi oynayınca sezon sonu beşiktaştan ayrılıp başka takıma gitmişti gomezde şuan formda, avrupa şampiyonasına giderse ve iyi işler başarırsa sezon sonu kuntz benzeri bir durum olabilir
Son dünya kupası sahibinin as forveti Beşiktaş'ımızda. Gururlan
Maç çok sıkıcı gidiyor yav
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Maç çok sıkıcı gidiyor yav
Yine mağdur olduk ya la !
Gomezin golunu vermedi
Gomez'in golü vermediler
yardımcı Gomez in golünü yedi😂😂
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
yardımcı Gomez in golünü yedi😂😂
Gitti gol
quote:
Orijinalden alıntı: Chebu
Gitti gol
Alıntıları Göster
Beşiktaşlı değil mi abi kaderi bu ofsayt değil ofsayt veriyorlar
İngiltere çok kötü, Almanya ikinci yarı hallaç pamuğuna çevirir. Ayrıca yorumcu beni bezdirdi yahu her dakika bir yorum yapıyor ve dediği şeylerin %99'u boş.
Kroos fena gol attı
Ters ayagiyla yapiyor bir de adam bu vurusu harika vurdu
Adam çıkarmasaydi o da goldu Gomez kendini bulmuş tekte vuruyor bizde 2 haftadır salak salak çekiyordu falan topu böyle vurucan abi senin ayağın iyi yapıştır direk
Gomez bu takımın banko santraforu olduğunu Löw'e ve dünyaya bir kez daha gösterdi
quote:
Orijinalden alıntı: Julian Draxler
Gomez bu takımın banko santraforu olduğunu Löw'e ve dünyaya bir kez daha gösterdi
Gomez masallah fizik olarak sahadaki acik ara en formda guclu adam. golu ofsayt degildi hemen finishing 20 cakiyor
Allah razi olsun Gomez.
quote:
Orijinalden alıntı: Julian Draxler
İnşallah Gomez Euro 2016 var diye bundan sonra yatışa geçmez ligde. Almeida bi ara son sezonunda öyle yapmıştı gitmişti Dünya kupasında 1 maç oynamadan İtalya 2.lig takımına gitmişti.