Şimdi Ara

Almanya iphone 4s gönderim süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Almanya'dan iphone 4s getirtmeyi planlıyorum.Oradaki akrabam ile görüştüm. Bulundukları şehirde retail shop yok ve reseller'larda sadece sim-locked satılıyormuş. Online olarak sipariş etmeyi deniycez fakat oradan bir tanıdıkları 1 ayde teslim aldım gibi bişey söylemiş. Sitede 1-2 hafta yazıyor. Bizimkiler 3 hafta sonre gelicek ama tereddüte düştük. Almanyada yaşayan ve ye konu hakkında bilgisi olan var mı? Şehirler arası gönderim yapıyorlar mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

• hangi ulkenin store'undan alirsan o ulkeye gonderiyorlar urunlerini almanyadan alip isvicreye postalatamiyorsun vs. sitesinde 1-2 hafta yaziyorsa o sure icinde gelir emin olabilirsiniz. iphone 4 ciktigi zamanlarda 1 ay bekleme suresi vardi tanidiginiz bu zamanda iphone 4 aldiysa dogrudur 1 ay beklemistir.
  • Benim de bir sorum olacak
    Almanya Online Store dan aldığımız iPhone lar sim free mı?
    Ona göre ben de sipariş vereceğim.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler amerikada akraba var ordan alip kargoya verse turkiyede gumrukte sorun cikartiyormu
  • forumda onlarca konu var gumruk ile ilgili arama'yi kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz94

Benim de bir sorum olacak
    Almanya Online Store dan aldığımız iPhone lar sim free mı?
    Ona göre ben de sipariş vereceğim.
    Tesekkurler

bildigim kadariyla simfree. siparis verirken operator secenegi yoksa simfree oluyor.
  • almanyadaki iphone 4s fiyatları nedir abd ile aynımı? 700 dolar iphone 4s 16gb abd de mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tramneil

almanyadaki iphone 4s fiyatları nedir abd ile aynımı? 700 dolar iphone 4s 16gb abd de mesela

almanyada ayni cihaz 840$ 'a denk geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.