Şimdi Ara

iphone 5s ulaşma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teslimat Tarihi 11/12/2013 - 17/12/2013
    Durum Sevkiyat yapıldı GEBZE, KO TR
    Tahmini Teslimat 27 Kasım 2013 Çarşamba

Ne zaman elimde olur ?

• 20 gün oldu Benim hala yok bekliyorumm.. ama artık bu hafta yada onumuzdeki hafta kesin gözüyle bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Les Rychla Klingonska -- 20 Kasım 2013; 12:26:53 >
  • Benim telefon 12 Kasım akşamı gönderildi durumuna geçmişti.Tahmini teslimat 20.11.2013 gözüküyordu ama 13.11.2013'te İstanbuldaki evime ulaştı.
    Apple'ın verdiği teslim tarihim 13.11.2013 tü
  • Out for Delivery yazıyordu.. Kargo takip numarası değişmişti. Girip baktım kargonun sitesine.. Merkeze geldi. Dağıtıma çıkarıldı yazıyor. Bu kadar çabuk mu geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut121

Out for Delivery yazıyordu.. Kargo takip numarası değişmişti. Girip baktım kargonun sitesine.. Merkeze geldi. Dağıtıma çıkarıldı yazıyor. Bu kadar çabuk mu geldi ?

Çanakkale olduğu için 27 Kasım gibi bir tarih verdiklerini düşünüyorum. Her türlü ihtimale karşı adamlar kendini güvenceye alıyor. Eğer erken gelme ihtimali varsa da erken yolluyorlar. Dağıtıma çıktığına göre şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlechaVeloz

5 Hafta Oldu Benim hala yok bekliyorumm.. ama artık bu hafta yada onumuzdeki hafta kesin gözüyle bakıyorum 4-6 hafta arası diyordu

Nasıl 5 hafta oldu :D Günler mi çoğaldı iphone'u beklerken :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tukrok

quote:

Orijinalden alıntı: FlechaVeloz

5 Hafta Oldu Benim hala yok bekliyorumm.. ama artık bu hafta yada onumuzdeki hafta kesin gözüyle bakıyorum 4-6 hafta arası diyordu

Nasıl 5 hafta oldu :D Günler mi çoğaldı iphone'u beklerken :D

tuşa yanlış basmışız :) olmadı la o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün dün elime ulaştı ve çok stabil beğendim.. 3 günde geldi.. Fakat faturaya baktım İstanbul'da kesilmiş.. İstanbul'da Apple Mağazasında yazıyor. Ümraniye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.