Bildirim
iphone 6s yavaş şarj
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
%90 a kadar çok hızlı şarj ediyor sonra yavaşlıyor ama 3 buçuk saat problemli bir süre. 6s plus daha kısa sürede şarj oluyor 2 kat daha büyük pile rağmen.
Şöyle 2-3 kere daha şarj edin döngü düzene girsin yine aynı süreleri bulursa cihazın durumuna göre iade veya servise gönderirsiniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen siz şarja takınca icloud falan yedekleme yapıyodurnondan geç şarj oluyodur gayet normal
Eğer wifiyi kapatırsanız yedekleme yapama ve kısa sürede şarj olur
Bide böyle deneyin bakalım :)
Uçak modunda hocam telefon
Yazılım sürümü nedir ?
9.3.1
Kalibre yap hocam -
Battery life uygulamasını indirin %100 olmuş olabilir bazen gösterge takılıyor. -
Bende 6s kullanıyorum hocam 19:30 gibi taktım şarja %8 di yaklaşık 10-15 dk önce cıkardım şarjdan %98di
Benim bildiğim bu cihazlar %80e kadar hızlı şarj edip sonra yavaşlıyor ama 3.5 saat çok
%90dan sonra benim cihaz da yavaşlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: VezirTonyukuk
Uçak modunda hocam telefon
Uçak modunda ise belirttiğinix süre fazls
İos 9 da 6slerde şarjı yanlış gödterme sorunu vardır . Belkide %100oluyodır ama göstergede sorun oluyodur .. Appstoredan batarya için herhangi bi uygulama test edin
Bu arada batarya %80 den sonra yavaş şarja başlar .. %95 den sonra ise baya yavaş şarja başlar .. Bu normaldir .
Batarya uygulaması indirip test edeceğim muhtemelen göstergeyle ilgili bir durum söz konusu şimdiden hepinize teşekkür ederim
-
Doğrusu programda gösterilen siz onu takip edin.
Peki güncelleme falan geldiği takdirde bu şarj göstergesi düzelir mi?
Normalde zaten düzlemiş olması lazım ama zamanla kendine gelir.
Bugün şebeke modundan trickle şarj dahil 2 saat 50 dk sürdü toplamda sıkıntı sanırım şu an için ortadan kalktı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X