Şimdi Ara

iPhone 5S Pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, telefonum bozuldu. Yeni telefon da almak istemiyorum malum fiyatlar. Evde bir tane 5S var, onu kullanmak istiyorum ama pili 1 saat gidiyor en fazla. Apple'in sitesinde 5S yazmiyor maalesef. Orijinal bulabilir miyim? Bulamazsam ne onerirsiniz? Yeni pil almak istiyorum, ne almali ve nereden almaliyim, tavsiyeleriniz var mi?

https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/battery-power

Bu sayfada destegi kesilmis urunlerde listelenmemesine ragmen ustteki tabloda 5S yok: https://support.apple.com/tr-tr/HT201624

• Sat telefonu paran yoksa bile değerinde android al.5 S çöp olmak üzere.
    Ben illa kullanıcam diyorsan Deji batarya alacaksın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uygulamalar falan onemli degil, arama ve arada sms ile gelen guvenlik kodlari icin kullanacagim.

• Bir iphone telefoncuda 100 veya 150 liraya heni pil takıyorlar

• bulamazsın, apple yetkili servisleri dışında tüm bataryalar replika üründür. tavsiyem deji marka kullanman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitelerden deji batarya al tak

• Dejiye bakarken woyax diye bir sey cikti karsima. Onu biliyor musunuz? Ayni firma mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 10 Şubat 2022; 16:22:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zuko kullanıcısına yanıt

hiç duymadım yanlış bilgi vermek istemem.

• SUPER-TANKS kullanıcısına yanıt

Hocam, bir ara apple, artık apple store (zorlu center akasya avm gibi) dışında da resmi yetki (pil değişimi için birkaç şubeye) vermeye başladı. Ondan önce ,yani birkaç ay veya yıl önce, ne zamandı hatırlamıyorum, o zamanlar, diyebilir miyiz ki, elimde orjinal de var fiyatı atıyorum 300 lira muadil var 200 lira diyen , kadıköydeki tipler veya mahalle telefoncuları pc cilerinin alayı yalancıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C712AEB84 -- 9 Şubat 2022; 12:7:36 >
  • Deji markadan baya şikayet var, üstteki tavsiye eden arkadaşların sebebi neki?

• Apple harici orijinal pil bulamazsın ama pil olarak ttec ve Deji piller var. Eğer elin tamirat-tadilata yatkınsa evde bile pil alıp değiştirebilirsin

• evet hocam yetkili servisler dışında satılan orijinal olduğu iddia edilen tüm ürünler yan sanayidir bildiğim kadarıyla.

• SUPER-TANKS kullanıcısına yanıt

Çok saolun hocam. Peki yan sanayi olan olan ürünlerin hepsi çöp müdür MAH değeri falan mı düşüktür bataryalarda vs?

• hocam kalitesini tahmin edemezsiniz çoğunun resmi verileri olmuyor bile. dediğim gibi deji marka öneririm ben.

• november27 N kullanıcısına yanıt
    Şikayet Audiden BMW den de var. Şikayet oranı önemli bana kalırsa. Ben deji taktım 6S plus 2 gün gidiyor çok kurcalamasam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deji marka iyidir ben 5s i kendim değiştiriyodum ucuzda bir şey

• Deji bataryanın devresi bozulup, telefona fazla akım vererek telefonu da yakabiliyor. Deji almak kumar oynamaktır. 5S için varsa, Nohon marka öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.